Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Waarom Pepperl+Fuchs kiezen?

Enkele gegronde redenen...

Bij Pepperl+Fuchs staan er 5 900 mensen tot uw dienst. De inzet, de toewijding en het oog voor detail waarvan we elke werkdag blijk geven, is gebaseerd op een lange traditie die kan worden teruggevoerd naar de stichters Walter Pepperl en Ludwig Fuchs. Zij waren hun klanten volledig toegewijd – net als wij, zo'n 70 jaar later. De kennis en knowhow van de processen van onze klanten, die we doorheen de jaren hebben vergaard, vormen nu de fundering waarop u kan bouwen wanneer u kiest voor Pepperl+Fuchs. Geniet van de volgende voordelen:


Een uitgebreid productaanbod

Of uw toepassing nu verband houdt met Factory Automation of Process Automation, wij bieden de oplossingen die volledig voldoen aan uw vereisten. Onze uitgebreide productportfolio op het vlak van industriële sensoren en procesinterfaces laat ons toe al uw vragen te beantwoorden – van het leveren van standaard componenten tot het ontwerpen en vervaardigen van complexe toepassingsoplossingen.

De hoogste kwaliteitsnormen

De omvang van ons productgamma wordt ondersteund door de kwaliteit van onze producten. Onze wereldwijd verspreide productiefaciliteiten beschikken over ISO 14001-, ISO 80079-34- of ISO 9001-certificaten uitgereikt door onafhankelijke certificeringsinstanties. Wij optimaliseren onze productieprocessen voortdurend om u een state-of-the-art technologie en kwalitatief hoogstaande producten te leveren waarop u kunt vertrouwen.

Ongeëvenaarde service

Automatisering is onze passie en we zijn er trots op steeds een oplossing te vinden. U kunt er dan ook op rekenen dat u van ons een gedetailleerde toepassingsanalyse en technisch rapport voor elk Pepperl+Fuchs product ontvangt.

Global support

Pepperl+Fuchs zag het daglicht in 1945 en is sindsdien gestaag blijven groeien. Op het einde van de jaren 70 openden we een vestiging in Singapore, waarmee we blijk gaven van onze internationale intenties op een tijdstip wanneer de term "globalisering" nog niet zo bekend was als nu. Vandaag de dag staan we vrijwel overal ter wereld te uwer beschikking en vindt u onze vestigingen in meer dan 80 van de belangrijkste steden op de 6 continenten.

amplify–The Pepperl+Fuchs Magazine

Ontdek ons online magazine! Vol interessante succesverhalen, toepassingen, interviews en lokaal nieuws.

View press releases

In our press release section you will find an overview of top articles and product news prepared and avaible to publishers and editors.