Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Volledig genetwerkte communicatie garandeert efficiënte processen

Het is moeilijk om je een tijd voor te stellen zonder betrouwbare datastromen en transparante communicatie in alle productieprocessen. Het voornaamste doel van industriële communicatie is om alle segmenten van een bedrijf in één enkel genetwerkt systeem te verbinden, van het besturingsniveau tot op de fabrieksvloer. Het gebruik van goed presterende, end-to-end gegevensnetwerken verhoogt de beschikbaarheid en efficiëntie van machines en bedrijven. Pepperl+Fuchs’ sensoren en veldtoestellen kunnen op flexibele wijze worden geïntegreerd in bestaande systemen en bieden transparante communicatie en verhoogde productiviteit.

Vandaag de dag laat industriële netwerkcommunicatie ook toe om alle bedrijfssegmenten te integreren, zodat het een centraal bestanddeel wordt voor de beschikbaarheid van data in het Industrial Internet of Things. Om de betrouwbare en efficiënte overdracht van grote hoeveelheden gegevens over alle niveaus mogelijk te maken, biedt Pepperl+Fuchs uitstekende, intelligente componenten—inclusief een volledig assortiment AS-i-systeemcomponenten, een scala aan industriële ethernetapparatuur, Ethernet IO-modules, talrijke IO-Link-toestellen, IO-Link-masters en interfaces.IIoT-Starterkit

Verbind uw fabriekssensoren met de cloud en start uw digitale transformatie met de nieuwe IIoT-starterkits.

Gratis Download: Whitepaper over TCP-gebaseerde communicatieprotocollen (pdf)

Dit gratis whitepaper vergelijkt de verschillende TCPgebaseerde -communicatieprotocollen (AMQP, OPC UA, MQTT, REST API) die zich overal hebben ingeburgerd en als sleuteltechnologieën voor IIoT en Industrie 4.0 worden beschouwd. Download uw gratis exemplaar!

Comtrol-portfolio

Met de aanwinst van Comtrol Corporation vervolledigt Pepperl+Fuchs haar portfolio toekomstgerichte Industrie 4.0-oplossingen voor toepassingen gebaseerd op de cloud.