Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Industriële Monitors en HMI-oplossingen

VisuNet—inzichtelijke oplossingen

Met de eenvoudige en veilige communicatietechnologieën van VisuNet biedt Pepperl+Fuchs het hoofd aan de omgevingsuitdagingen en obstakels die ontstaan wanneer HMI’s in explosiegevaarlijke omgevingen worden ingezet. De voornaamste VisuNet-communicatietechnologieën zijn gebaseerd op onze decennialange ervaring en expertise in explosiegevaarlijke omgevingen. Bekijk ons ruim aanbod industriële oplossingen en kies op basis van je toepassingseisen de communicatietechnologie die ervoor zorgt dat elk operatorstation perfect aansluit op je HMI visualisatie-infrastructuur. 


KVM-monitors

Voor aansluitingen waarbij de host-pc niet in de nabijheid van de monitor hoeft te staan, (Cat5 tot 120 m, optische vezel tot 400 m) wordt vaak een KVM-verbinding gebruikt. De KVM is vergelijkbaar met een elektronische verlengkabel die transparant is voor de display en computer.

Panel-PC’s

Voor operatorstations die op een netwerk moeten worden aangesloten, bieden we een pc en monitor van industriële kwaliteit met een open, volledig configureerbaar en toegankelijk besturingssysteem. Deze panel-pc’s zijn geschikt om als stand-alone oplossingen te fungeren. Zij gebruiken standaard Ethernet voor communicatiedoeleinden—netwerking, USB en seriële verbindingen om zich met andere systemen zoals PLC’s te verbinden.

Remote Monitors

Onze VisuNet-Remote Monitors zijn gepatenteerde, thin client-oplossingen van industriële kwaliteit die op maat worden gemaakt voor procesautomatiseringssystemen. In tegenstelling tot KVM-systemen kunnen meerdere RM-werkstations zich met een server of servers op hetzelfde netwerk verbinden. De afstand tussen remote monitor en host-pc is vrijwel ongelimiteerd.

 


VisuNet Portfolio

Het doet er niet toe of je een verbinding met een PLC tot stand wil brengen, een lokale applicatie op een industriële pc in de explosiegevaarlijke omgeving wil laten lopen of een verbinding met een host-systeem in de veilige zone wil creëren: Pepperl+Fuchs heeft steeds de gepaste oplossing. Kies een product uit onze VisuNet-portfolio dat aansluit op je individuele vereisten.