De Perfecte Oplossing.

Het HMI-systeem van topkwaliteit dat perfect in uw toepassing past.

VisuNet FLX—Nieuw, Modulair HMI-Platform voor Gebruik tot Zone 2/22 en Div. 2

“One size fits all"-Concept voor Maximale Flexibiliteit

VisuNet FLX verwijst, zoals zijn naam het aangeeft, naar een uitgebreid assortiment uiterst flexibele operatorstations en monitorsystemen van Pepperl+Fuchs voor ATEX/IECEx Zone 2/22, CL I, II, III, en veilige omgevingen. Het nieuwe platform is toegespitst op de behoeften van de petrochemische, chemische en farmaceutische industrieën. Dankzij het volledig modulaire design kunnen de HMI-oplossingen worden geconfigureerd voor maximale functionaliteit, en kan het platform in de praktijk snel en eenvoudig worden in dienst worden genomen.

Drie basisconfiguraties—voor het merendeel gebaseerd op thin client-technologie—zijn beschikbaar en worden aangevuld uit een steeds groter wordende portfolio van randapparatuur:

 • HMI-systeem
 • Panel-pc
 • Box-pc

Kies uit een brede waaier van vooraf geconfigureerde FLX-oplossingen die op korte termijn beschikbaar zijn of laat één van onze wereldwijd verspreide Solution Engineering Centers (SEC’s) een klantspecifieke oplossing op basis van FLX voor u samenstellen.

Highlights

Maximale flexibiliteit en aanpasbaarheid aan verschillende toepassingen
Modulair systeem voor eenvoudige montage en vervanging van componenten ter plekke
Toekomstbestendig: Celeron- en i5-processoren van Intels zevende generatie
Betrouwbare werking van alle componenten in een groot temperatuurbereik
De eerste end-to-end thin client-portfolio op de markt: van de controlekamer tot toepassingen in Zone 1/21 en Division 1
Wereldwijde service en ondersteuning: internationaal netwerk en wereldwijd gecertificeerde producten
Toepassingsspecifieke all-inoplossingen van één en dezelfde leverancier: Solution Engineering Centers (SEC’s)

360°

Bekijk de video

Deze video biedt u een beknopt overzicht van het platform en toont hoe het in de praktijk wordt ingezet.

Technische Gegevens

 • Technical data
 • RM-320S-* (Remote Monitor)
  PC-320S-* (Industrial PC)
  DM-320S-* (Direct Monitor)
 • 21,5" (16:9, Full HD: 1920x1080 px) 250 cd/m²
  21,5" (16:9, Full HD: 1920x1080 px) 300 cd/m², optically bonded
 • Non-Ex
  ATEX/IECEx Zone 2/22
  UL Class I, II, III Div 2
  Further global certifications available
 • 0 … 40 °C (32 … 104 °F)
Requires Goolge Chrome, Firefox, Safari, Opera, and Internet Explorer version 9 Beta
 
 
VisuNet FLX System

HMI-Oplossingen

HMI-Oplossingen
Wereldwijde Project Ervaring

Voor de marktintroductie hebben we een breed scala aan vooraf geconfigureerde FLX-oplossingen voor u samengesteld onder de noemer "Preferred Products", die een groot deel van de standaard industriële toepassingen dekken. Indien uw toepassing echter bijkomende, specifieke aanpassingen vereist, kunt u beroep doen op onze wereldwijd verspreide Solution Engineering Centers (SEC’s). Het is in deze centra dat we HMI-oplossingen ontwerpen en samenstellen.

Zo kunnen we, bijvoorbeeld, kiezen uit een reeks gecertificeerde drukknoppen voor het ontwerp van uw specifieke HMI-oplossing. Oplossingen met twee monitors of voor mobiele toepassingen maken integraal deel uit van het VisuNet FLX-gamma en kunnen, zo nodig, op individuele basis worden uitgebreid.

Toepassingsvoorbeelden

Chemische en Petrochemische Industrieën
De VisuNet FLX-serie werd speciaal ontworpen voor toepassingen in de chemische en petrochemische industrieën. De operatorstations ondersteunen werknemers bij de uitvoering van manuele taken in dergelijke processen. Dankzij de certificering voor gebruik in Zone 2/22, biedt het platform een oplossing voor die omgevingen waar potentieel explosieve stoffen worden behandeld en verwerkt.
Farmaceutische Industrie
Doordat ze makkelijk reinigbaar zijn, en bestand zijn tegen agressieve en corrosieve stoffen, bieden de VisuNet FLX-platformen eveneens een uitstekende oplossing voor toepassingen in de farmaceutische sector. De serie omvat behuizingen vervaardigd uit roestvrij staal met speciale oppervlakken die voldoen aan GMP-vereisten.
Inbouwmontage
De verschillende schermgroottes bieden een hoge mate van flexibiliteit bij inbouwmontage. Afhankelijk van de toepassingseisen, kan een display van 15,6”, 19” of 21,5” cm worden geïnstalleerd. Gecombineerd met het uitgebreide temperatuurbereik, de gelijkmatige druk van de afdichting rondom en het farmaceutische ontwerp, betekent dit dat de VisuNet FLX voor talloze inbouwtoepassingen kan worden gebruikt.
VisuNet FLX HMI Selector

Stel Zelf Uw Systeem Samen

Gebruik onze productconfigurator om snel het VisuNet FLX HMI-systeem te vinden dat perfect aansluit bij uw vereisten. In een minimum van kliks kunt u kiezen tussen de drie basisconfiguraties (HMI-systeem, panel-pc of box-pc) en bijbehorende productkarakteristieken, zoals CPU-type, RAM of besturingssysteem.

Wanneer u uw configuratie heeft voltooid, ontvangt u een productcode en kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Als u meer hulp wenst, producteisen heeft die niet in de configurator zijn opgenomen of een volledig op maat gemaakte HMI-oplossing nodig heeft, gebruik dan het contactformulier in de configurator en specificeer uw verzoek in meer detail. Onze experts kijken er naar uit van u te horen!

Contact