De perfecte oplossing.

Een HMI-systeem van topkwaliteit dat perfect in uw toepassing past.

VisuNet FLX—Modulair HMI-platform voor gebruik tot Zone 2/22 en Div. 2

“One fits all"-ontwerp voor maximale flexibiliteit

Zoals de naam al zegt, staat het modulaire VisuNet FLX HMI-platform van Pepperl+Fuchs voor maximale flexibiliteit. Zowel Remote als Direct Monitor, industriële of box-pc: De serie biedt verschillende HMI-systemen en oplossingen voor een breed scala aan toepassingen en installatievereisten in ATEX/IECEx Zone 2/22 en niet-explosiegevaarlijke zones. Dankzij het modulaire "one-fits-all"-ontwerp is een nauwkeurige configuratie van uw HMI-oplossing mogelijk, en kan deze eenvoudig en snel ter plaatse worden aangepast.

Afhankelijk van uw industrie en toepassing kunt u kiezen tussen roestvrij stalen- en aluminium behuizing. Ook kunt u een reeks optionele randapparatuur en accessoires toevoegen. De verschillende schermgroottes bieden ook een hoge mate van flexibiliteit bij inbouwmontage. Als onze vooraf geconfigureerde, snel beschikbare FLX HMI's niet aan uw behoeften voldoen, laat onze wereldwijde Solution Engineering Centers (SEC) een volledig op maat gemaakte oplossing voor u ontwerpen gebaseerd op FLX.

Highlights

Maximale flexibiliteit en aanpasbaarheid aan verschillende toepassingen
Modulair systeem voor eenvoudige montage en vervanging van componenten ter plekke
Keuze tussen roestvrij stalen en aluminium behuizing
Toekomstbestendig: Celeron- en i5-processoren van Intels zevende generatie
Betrouwbare werking van alle componenten in een groot temperatuurbereik
End-to-end thin client-portfolio: van de controlekamer tot toepassingen in Zone 1/21 en Division 1
Wereldwijde service en ondersteuning: internationaal netwerk en wereldwijd gecertificeerde producten
Individuele oplossingen vanuit één service: Solution Engineering Centers (SEC’s)

Roestvrij stalen behuizing voor life science-toepassingen

VisuNet FLX roestvrij staal

De VisuNet FLX-serie werd speciaal ontworpen voor toepassingen in de (petro)chemische en farmaceutische industrieën. De operatorstations ondersteunen werknemers bij de uitvoering van manuele taken in dergelijke processen. Dankzij de certificering voor gebruik in Zone 2/22, biedt het platform een oplossing voor die omgevingen waar potentieel explosieve stoffen worden behandeld en verwerkt. De behuizingen uit roestvrij staal met speciale oppervlakken voldoen eenvoudig aan de GMP-regelgevingen. Ze zijn erg onderhoudsvriendelijk en bestand tegen agressieve en bijtende stoffen. Een optionele RFID-lezer kan direct in de behuizing worden geïntegreerd. 

Aluminium behuizing voor uitgebreid temperatuurbereik

VisuNet FLX uitgebreide temperatuur

Voor toepassingen binnen en buiten die een uitgebreid temperatuurbereik van -20 … +50 °C nodig hebben, is de zeewaardige aluminium behuizing van de VisuNet FLX-serie ideaal. De robuuste behuizing biedt niet alleen een optimale warmteafvoer, maar ook een hoge weerstand. Extra zonneschermen kunnen aan de zijkanten, bovenzijde en achterzijde worden bevestigd indien vereist. Deze bieden ook bescherming tegen regen en andere omgevingsomstandigheden. Met deze verbeteringen trotseert de VisuNet FLX-serie moeilijke omgevingsomstandigheden en kan ze ook buiten worden gebruikt.

360°

Bekijk de video

Deze video biedt u een beknopt overzicht van het platform en toont hoe het in de praktijk wordt ingezet.

Technical Data

 • VisuNet FLX System
 • RM-320S-*A-* (Remote Monitor)
  PC-320S-*A-* (Industrial PC)
  DM-320S-*A-* (Direct Monitor)
 • 21,5" (16:9, Full HD: 1920x1080 px) 250 cd/m²
  21,5" (16:9, Full HD: 1920x1080 px) 300 cd/m², optically bonded
 • Non-Ex
  ATEX/IECEx Zone 2/22
  UL Class I, II, III Div 2
  Further global certifications available
 • 0 … 40 °C (32 … 104 °F)

HMI-oplossingen

HMI-oplossingen
Wereldwijde expertise in oplossingen

Voor de marktintroductie hebben we een breed scala aan vooraf geconfigureerde VisuNet FLX-oplossingen voor u samengesteld onder de noemer "Preferred Products", die een groot deel van de standaard industriële toepassingen dekken. Indien uw toepassing echter bijkomende, specifieke aanpassingen vereist, kunt u beroep doen op onze wereldwijd verspreide Solution Engineering Centers (SEC’s). Het is in deze centra dat we HMI-oplossingen ontwerpen en samenstellen.

Zo kunnen we, bijvoorbeeld, kiezen uit een reeks gecertificeerde drukknoppen voor het ontwerp van uw specifieke HMI-oplossing. Oplossingen met twee monitors of voor mobiele toepassingen maken integraal deel uit van het VisuNet FLX-gamma en kunnen, zo nodig, op individuele basis worden uitgebreid.

VisuNet FLX HMI Selector

Stel zelf uw systeem samen

Gebruik onze productconfigurator om snel het VisuNet FLX HMI-systeem te vinden dat perfect aansluit bij uw vereisten. In een minimum van kliks kunt u kiezen tussen de drie basisconfiguraties (HMI-systeem, panel-pc of box-pc) en bijbehorende productkarakteristieken, zoals CPU-type, RAM of besturingssysteem.

Wanneer u uw configuratie heeft voltooid, ontvangt u een productcode en kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Als u meer hulp wenst, producteisen heeft die niet in de configurator zijn opgenomen of een volledig op maat gemaakte HMI-oplossing nodig heeft, gebruik dan het contactformulier in de configurator en specificeer uw verzoek in meer detail. Onze experts kijken er naar uit van u te horen!

Contact