De Volgende Generatie

Maximale Veiligheid en Nieuwe Gebruikersinterface

VisuNet RM Shell 6 voor Thin Client-Operatorstations

VisuNet RM Shell 6—Innovatieve Firmware voor Remote Monitors en Box Thin Clients

De VisuNet RM Shell 6 met aanvullende Control Center-software is de nieuwste firmwaregeneratie voor remote monitors (RM) en box thin clients (BTC). De innovatieve HMI-firmware maakt het mogelijk om meerdere apparaten vanop een centraal werkstation vanaf afstand te beheren, zodat de operator zich niet langer ter plekke moet begeven.

VisuNet RM Shell 6-Scherm

Geïnstalleerd op thin client-operatorstations, verleent de VisuNet RM Shell 6 gebruikers toegang tot het procesbesturingssysteem of Manufacturing Execution System (MES) via standaard ethernettechnologie en maakt het procesgegevens transparant. Dankzij de allernieuwste Windows®-veiligheidsfeatures kan de firmware voor remote monitors en box thin clients een maximum aan veiligheid garanderen. 

Highlights van VisuNet RM Shell 6

Gebaseerd op Microsoft® Windows 10 IoT Enterprise 2021 LTSC
Meest recente Windows-veiligheidsfeatures en ingebouwde veiligheidsvoorzieningen voor risicobeperking
Geoptimaliseerd gebruik dankzij de duidelijke gebruikersinterface, slimme taakbalk en innovatieve functionaliteiten
Handig, efficiënt toezicht vanaf afstand via het VisuNet Control Center
Uitgebreide beheersopties laten afstemming op specifieke vereisten toe

State-of-the-art Thin Client Technology
Geoptimaliseerd Gebruik

Slim en Simpel: Geoptimaliseerd Gebruik

VisuNet RM Shell 6 faciliteert de naadloze integratie van thin clients en remote monitors in traditionele en virtuele procesbesturingssystemen. De nieuwe gebruikersinterface vereenvoudigt zowel configuratie als bediening. Om gebruiksgemak te optimaliseren, biedt de slimme taakbalk met één klik toegang tot de belangrijkste functies. Deze functionaliteit stelt gebruikers in staat complexe toepassingsscenario’s, zoals het schakelen tussen meerdere remote desktopverbindingen—bijv. van RDP naar VNC—met een enkele klik te implementeren en aan te sturen. Geavanceerde functies in RM Shell 6 garanderen te allen tijde een betrouwbare verbinding met de host-server. Zo kunnen gebruikers hun remote monitors bijvoorbeeld configureren om bij opstart een automatische verbinding met het procesbesturingssysteem tot stand te brengen.

Een hybride systeembeheer voor OT- en IT-gebruikers maakt RM Shell 6 eenvoudiger en intelligenter voor alle gebruikersgroepen. Terwijl OT-beheerders de eenvoudige installatiewizard kunnen gebruiken voor een standaard configuratie, hebben ervaren IT-beheerders toegang tot de Windows-desktop en geavanceerde instellingen.

De allerlaatste firmwaregeneratie komt met een frisse, aanpasbare interface: De nieuwe „dark mode”-optie blijft ook in moeilijke verlichtingsomstandigheden een uitstekende leesbaarheid bieden. Gebruikers kunnen de gebruikersinterface ook aanpassen aan hun individuele bedrijfsstijl.

Veiligheidsnormen RM Shell 6

De Hoogste Veiligheidsnormen

VisuNet RM Shell 6 voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Het omvat niet enkel de laatste Windows-veiligheidsfeatures en een op Windows-gebruikersgebaseerde toegangscontrole, maar ook talrijke andere beschermingsmechanismen zoals een Unified Write Filter (UWF) en USB-lockdown. Een configuratietime-out zorgt ervoor dat de configuratiemodus automatisch wordt afgesloten en dat andere gebruikers geen ongeoorloofde toegang tot het systeem kunnen krijgen. Bovendien publiceert Pepperl+Fuchs regelmatig veiligheidspatches op haar website en biedt ze een updateservice die gebruikers waarschuwt zodra nieuwe software-updates beschikbaar zijn.

Uitgebreide beheersopties bieden VisuNet RM Shell 6-gebruikers nog meer flexibiliteit. Systeembeheerders kunnen zelf de nodige applicaties, inclusief virusscanners van derden en drivers, als accessoires installeren. De beheerder bepaalt welke gebruikers toegang mogen krijgen tot bepaalde apps.

Maximale Efficiëntie

Samen met het VisuNet Control Center add-on tool, kunnen gebruikers apparaten via RM Shell op doeltreffende wijze configureren en beheren vanaf een centrale locatie. Het is niet langer nodig om een explosiegevaarlijke omgeving of cleanroom te betreden om een remote monitor of box thin client in dienst te nemen of in stand te houden.

Gebruikers van het VisuNet Control Center kunnen op gelijk welke remote monitor met RM Shell inloggen, de status en scherminformatie van het apparaat consulteren en het beheer ervan vanaf afstand overnemen. Eens een remote verbindingsprofiel is opgezet of gedownload van een RM, kan het naar meerdere, andere RM’s worden geüpload. Als bedieningspersoneel ondersteuning nodig heeft, kunnen systeembeheerders dankzij de optie „sessie shadowen” op de remote monitor in kwestie inloggen en de gebruiker vanaf hun eigen terminals bijstaan. Dit centraal beheerspunt vereenvoudigt ondersteuning, spaart resources, en verhoogt de beschikbaarheid van de thin client.
VisuNet Control Center

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over VisuNet RM Shell 5 of wenst u meer informatie? Wij helpen u graag! Vul het onderstaande contactformulier in en stuur ons een bericht.