Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Elektrische explosiebeveiligingsapparatuur

Pepperl+Fuchs beschikt over een uitgebreid assortiment elektrische apparatuur en oplossingen voor de installatie en besturing van machines en elektrische netwerken in zware industriële en explosiegevaarlijke omgevingen.

Verschillende beveiligingswijzen en behuizingstypes in combinatie met een hoge mate van flexibiliteit laten toe de meest efficiënte besturings- en distributieoplossingen voor gelijk welke toepassing en industriële omgeving te ontwerpen.

De ervaren projectingenieurs van Pepperl+Fuchs' wereldwijd verspreide Solution Engineering Centers helpen gebruikers om de meest efficiënte oplossing voor hun specifieke toepassingsvereisten te vinden.“Quick Selection Guide” voor elektrische explosiebeveiligingsapparatuur

Download een gratis pdf-versie van onze “Quick Selection Guide” voor elektrische explosiebeveiligingsapparatuur. De gids geeft je een uitgebreid overzicht van onze volledige productportfolio.

GR-serie GRP-behuizingen

Pepperl+Fuchs heeft pionierswerk verricht met haar volledige re-design van de GR-serie uit glasvezelversterkt polyester in toepassingen met verhoogde veiligheid (Ex e) en intrinsieke veiligheid (Ex i)...

Gebruik ons online tool om snel je eigen klemdoos te configureren.

Je ontvangt binnen één werkdag een offerte!