Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Klemdozen en junction boxes (Ex e, Ex i, Ex op)

Pepperl+Fuchs biedt een uitgebreide keuze aan klemdozen en junction boxes voor de installatie van signaal- en stroomdistributienetwerken in explosiegevaarlijke omgevingen. Zij zijn gecertificeerd in overeenstemming met de meest recente ATEX- en andere internationale normen. De beschikbare soorten explosiebeveiliging omvatten o.a. Ex e, Ex ia, Ex tb, Ex tD en Ex op pr.

Kies uit de vele behuizingsmaten en -materialen, zoals glasvezelversterkt polyester (GRP), elektrolytisch gepolijst, roestvrij staal of aluminium. Onze klemdozen en junction boxes garanderen een betrouwbare werking, zelfs in zware industriële omgevingen of op plaatsen waar verhoogde hygiënevereisten gelden. De kwalitatief hoogwaardige materialen zijn robuust, duurzaam en uitermate hittebestendig. Een grote selectie aan aansluitklemmen, wartels en accessoires zorgen voor een vlotte en probleemloze afstemming op specifieke toepassingsvereisten. Klemdozen en junction boxes hebben een gepaste IP-graad en uitgebreide temperatuurbereiken. Hun karakteristieke designfeatures vereenvoudigen installatie en onderhoud.Lasdozen


“Quick Selection Guide” voor elektrische explosiebeveiligingsapparatuur

Download een gratis pdf-versie van onze “Quick Selection Guide” voor elektrische explosiebeveiligingsapparatuur. De gids geeft je een uitgebreid overzicht van onze volledige productportfolio.

Gebruik ons online tool om snel je eigen klemdoos te configureren.

Je ontvangt binnen één werkdag een offerte!

Bij bestellingen binnen Europa staat je op maat gemaakte Ex e-klemdoos of lokale verwerkingseenheid al binnen de vijf werkdagen klaar voor verzending!