Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Engineering data

Productinformatie voor engineering tools

Pepperl+Fuchs ondersteunt je via de snelle en efficiënte integratie van haar producten in je engineering tools. De planningconstructie en aankoop van nieuwe tools wordt volop gesteund. We bieden verschillende soorten gegevensformats voor ons volledig productassortiment, die gratis kunnen worden gedownload door op product te zoeken via de zoekbalk. Gebruikers kunnen bijkomende formats en functies van de producten in de volgende online portals vinden.


EPLAN Data Portal


EPLAN biedt op maat gemaakte concepten voor systeemintegratie, configuratie, alsook toepassingsspecifieke integratie in IT-/PLM-systeemomgevingen gebaseerd op standaard engineeringsoplossingen. Je kan actuele productinformatie downloaden voor EPLAN Electric P8 via onze zoekbalk (search bar) voor technische documenten, alsook via de EPLAN Data Portal.

Ga naar:


PARTcommunity


PARTcommunity is een online portal dat gecertificeerde 2D- en 3D-CAD-modellen biedt van internationale fabrikanten. Gebruik de zoekbalk om actuele productinformatie te vinden voor je CAD-constructie in STEP- en GES-format. Je vindt ook andere opmaakkeuzes—bijvoorbeeld in 2D als DXF—op de CadenasPARTcommunity 3D-portal.

Ga naar:

 


SISTEMA


SISTEMA is een softwaretool dat de Performance Level-berekening van alle veiligheidsfuncties en fabrieksonderdelen ondersteunt. Wij helpen je door verschillende SISTEMA -bibliotheken te bieden die alle belangrijke veiligheidsparameters voor standaard- en veiligheidsproducten bevatten. Om onze SISTEMA-bibliotheken te kunnen gebruiken, moet je gewoon de SISTEMA-software downloaden.

Ga naar:


Productcatalogus


De internationale gegevensstandaard ecl@ss omvat duizenden productklassen die de aankoop, opslag, productie en distributie tussen bedrijven standaardiseren—en wel voor verschillende industrieën, landen en talen. ETIM standaardiseert de elektronische uitwisseling van productinformatie in elektrische engineeringstoepassingen en laat toe technische producten te identificeren op basis van klassen of technische karakteristieken.

De actuele productinformatie is beschikbaar in verschillende standaards en formats. Je kan deze catalogus voor elektronische gegevensuitwisseling (EDI, OCI) gebruiken als basis voor e-procurement of als bron voor je e-shop. We bieden de onderstaande standaards:

  • BMEcat 
  • CSV/Excel/CIV 

Als je interesse hebt in elektronische productinformatie, gebruik dan de volgende link: Contact

 


e-news

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatige updates en handige informatie over de automatiseringswereld.

Abonneer u

Lees de meest recente editie van e-news:

  • Industriële sensoren
  • Explosiebeveiliging