Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Productoverzichten voor Explosiebeveiliging


Algemene Overzichten


Product and Technology Guide for the Process Automation Nu downloaden

Deze brochure biedt een samenvatting van onze procesautomatiseringsproducten, -technologieën en -diensten. (februari 2022; 7 MB)

Explosion Protection Product Overview Nu downloaden

Dit document biedt u een snel en duidelijk overzicht van onze portfolio op het gebied van explosiebeveiligingsapparatuur. (juni 2022; 877 KB)


Product- en Technologiespecifieke Flyers en Overzichten


EC_CM_20230607_Brochure_Cover_Ethernet-APL.jpg Nu downloaden

Shaping the Future. The world’s first switch that brings Ethernet into the field of process plants.

VisuNet FLX—the New Modular HMI Platform for Use up to Zone  2/22 and Div. 2 Nu downloaden

De perfecte oplossing. Een HMI-systeem van topkwaliteit dat perfect in uw toepassing past.

The Unique Smart Glasses—Smartphone Solution. Nu downloaden

Ons beeld van de toekomst. De industriële smartbril Visor-Ex® 01—draagbare elektronica voor explosiegevaarlijke omgevingen.

Explosion Protection from Pepperl+Fuchs Nu downloaden

Maximale bescherming en efficiëntie. Onze uitgebreide portfolio omvat alle standaard beschermingstypes en internationale certificatievereisten, zones en divisies, met goedkeuringen voor gas- en stofomgevingen.

Guía de selección rápida de productos para interfaces de procesos Nu downloaden

De snelgids voor interfacetechnologie, FieldConnex® en Remote I/O-verbindingstechniek werd ontwikkeld voor ervaren gebruikers zoals technici en ingenieurs. Deze handige gids helpt u de juiste technologie en systemen te selecteren bij het ontwerpen van uw bedrijfsinstallatie. (juli 2019; 7 MB)

pa_epe_ps1000_brochure Nu downloaden

Industriële power supplies zijn universeel inzetbaar. Ze zijn de ideale oplossing om apparatuur in besturingskasten van stroom te voorzien. De PS1000-serie levert een ononderbroken voeding tot 40 A. (oktober 2022; 404 KB)

Produktübersicht Remote-I/O-Systeme Nu downloaden

Remote I/O-systemen worden gebruikt om veldapparaten met analoge interfaces zoals 4>20 mA, NAMUR-sensoren of magneetventielen in de digitale communicatie van het DCS te integreren. Deze brochure leert u meer over onze installatieopties in de nabijheid van sensoren in explosiegevaarlijke omgevingen geclassificeerd als Zone 2/Div. 2 of Zone 1. (juli 2022; 4,15 MB)

EC_NP_SR_Series_Flyer_140px Nu downloaden

In deze brochure ontdekt u het modulair assortiment roestvrijstalen Ex e-behuizingen die perfect beantwoorden aan alle toepassingsvereisten—op gelijk welk niveau. (mei 2022; 404 KB)

Tab-Ex® 03 Tablet Series brochure cover Nu downloaden

Deze brochure introduceert de 8" Android-tablets van de Tab-Ex® 03-serie, bestemd voor gebruik in Zone 1/21, Div. 1 en Zone 2/22, Div. 2. Het Samsung DeX-feature verandert de compacte tablet in een volwaardige desktopcomputer terwijl de bijbehorende accessoires, randapparatuur, digitale producten en diensten voor maximale flexibiliteit zorgen. (augustus 2022; 976 KB).

Tab-Ex Pro Broschürencover Nu downloaden

Deze brochure introduceert de Tab-Ex® Pro—’s werelds eerste Android-tablet met 10-inch display voor gebruik in Zone 2/22 en Div. 2. In combinatie met een scherm en toetsenbord kan de robuuste, dunne en lichtgewicht tablet worden gebruikt als desktopcomputer, en genieten gebruikers van zowel een mobiele als desktopervaring in één apparaat. (oktober 2020; 927 KB)

Konstante Stromversorgung – Verfügbarkeit dank PS3500-Stromversorgungsmodul Nu downloaden

Deze brochure biedt informatie over de betrouwbare, constante voeding zoals die door de PS3500-serie power supplies wordt geleverd. Leer meer over hun functionaliteit, voordelen en systeemspecificaties. (mei 2021; 0,5 MB)

Quick Selection Guide Electrical Explosion Protection Equipment Nu downloaden

Deze snelgids voor elektrische explosiebeveiligingsapparatuur werd speciaal ontworpen voor ervaren gebruikers, technici en ingenieurs. Hij geeft een uitgebreid overzicht van Pepperl+Fuchs’ producten en oplossingen op basis van de Ex d-, Ex e- en Ex p-beschermingstypes. Hij helpt gebruikers de geschikte apparatuur en systemen voor hun toepassingsplannen te selecteren. (juli 2019; 9,79 MB)

Smart-Ex 02 Brochure Cover Nu downloaden

Deze brochure introduceert de robuuste Smart-Ex® 02 smartphoneserie voor explosiegevaarlijke, industriële omgevingen tot en met Zone 1-, Zone 21- en Div. 1-classificatie. Leer meer over de intrinsiekveilige smartphone met zijn 12,7 cm (5”) groot scherm, ergonomisch design, 21 LTE-frequentiebanden, wereldwijde certificatie en een indrukwekkend besturingssysteem. (juni 2019; 772 KB)

product overview for mobile computing and communications Nu downloaden

Deze brochure geeft u een overzicht van ecoms productassortiment op het gebied van mobile computing en communicatie. Leer meer over het mobile worker-concept en de dienstverlening die ecom biedt. (juni 2019; 3,25 MB)

Ex-Handy 10 feature phone series Nu downloaden

Deze brochure introduceert de 4G/LTE-featurephone voor Zone 1/Div. 1-geclassificeerde omgevingen. Lees meer over de Ex-Handy 10, die ideaal is voor een scala aan toepassingen—van pure communicatie tot ‘lone worker’-bescherming en innovatieve Industrie 4.0-toepassingen. (juni 2019; 666 KB)

Produktübersicht Interfacetechnik Nu downloaden

Deze brochure bespreekt de interfacetechnologie van Pepperl+Fuchs. Met meer dan 60 jaar aan ervaring en als uitvinder van de intrinsiekveilige barrier, is Pepperl+Fuchs een wereldleider op het vlak van interfaces voor explosiegevaarlijke omgevingen. Leer meer over het uitgebreid gamma van modules en systemen die zijn afgestemd op de eisen van de verschillende markten. (augustus 2018; 6,16 MB)

Klemmen- und Steuerkästen in GR-Serie in GFK-Gehäusen Nu downloaden

Deze brochure introduceert de GR-serie GRP-behuizingen voor klemdozen en bedieningspanelen. Leer meer over de uiterst robuuste behuizingsserie die montage en onderhoud vereenvoudigt. (juli 2018; 549 KB)

VisuNet RM Shell 4.0 for Thin Client Workstations Nu downloaden

Deze brochure introduceert VisuNet RM Shell 5, de meest recente firmwaregeneratie voor VisuNet remote monitors. Leer hoe de software de configuratie en het onderhoud van remote monitors vereenvoudigt. (april 2018; 586 KB)

brochure safety relays Nu Downloaden

Deze brochure geeft u een overzicht over de veiligheidsrelais van het beproefde K-systeem die beschikken over een 1oo3-architectuur, diagnostiekfunctie en lijnfouttransparantie. Ontdek hoe u de werking en betrouwbaarheid van uw productiefaciliteit kunt verbeteren. (april 2018; 384 KB)

VisuNet GXP Remote Monitor Brochure Nu downloaden

Deze brochure introduceert de VisuNet GXP, die beschikbaar is als remote monitor of pc. Hij brengt innovatieve features naar de explosiegevaarlijke omgeving in de vorm van een compact, modulair design dat een eenvoudige set-up en onderhoud toelaat. (november 2017; 800 KB)

FieldConnex Fieldbus Brochure Nu downloaden

Deze brochure biedt een overzicht van FieldConnex®—onze uitgebreide portfolio componenten voor veldbusinfrastructuren. (september 2016; 3 MB)

Purging System Series 6500 Nu downloaden

Deze brochure stelt de 6500-serie purge- en overdruksystemen van Pepperl+Fuchs voor. Speciaal ontworpen voor Zone 1/21-toepassingen bevat dit innovatief, volautomatisch systeem alles wat u nodig hebt voor een betrouwbare bescherming van uw explosiegevaarlijke omgeving in één klein, gestroomlijnd instrument. (juli 2016; 1,2 MB)

Fill level control products summarized in a brochure Nu downloaden

Deze brochure geeft u een bondig, maar duidelijk overzicht van ons productassortiment voor niveaumeting. Lees meer over de vereisten waaraan niveaumetingstechnologie moet voldoen en over verschillende meetmethodes en -principes. (mei 2016; 3,5 MB)

Product Overview Bebco EPS Purge and Pressurization Equipment Nu downloaden

Deze brochure biedt een overzicht van de Bebco EPS Ex-p purge- en overdruksystemen van Pepperl+Fuchs. Bovendien leert u hoe u makkelijk de juiste oplossing voor uw specifieke toepassing kunt identificeren. (juli 2015; 1,6 MB)

isolated barrier, universal barrier, flyer, THE BARRIER, the barrier, interface technology, product information Nu downloaden

Deze brochure introduceert THE BARRIER. Een novelty die volledige flexibiliteit biedt en nieuwe normen stelt dankzij een universele galvanische scheiding die zich automatisch aanpast aan vrijwel elk veldsignaaltype en DCS/ESD-systeem I/O.

Remote I/O Systems Produktübersicht Nu downloaden

Deze brochure beschrijft een brede waaier van I/O-apparaten met enkelvoudige en meervoudige kanalen die Ex i- en Ex e-veldverbindingen bieden voor sensoren en signaalgevers. (april 2014; 5,7 MB)