Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

De drukvaste behuizingsseries EJB en GUB vormen de basis voor het ontwerp van distributie- en besturingsoplossingen voor explosiegevaarlijke omgevingen, van kleine klemdozen over bedieningspanelen tot gesofistikeerde besturings- en distributiepanelen voor complexe machines en grootschalige toepassingen.

De Ex d- en Ex tb-explosiebeveiligingsklassen laten het gebruik van instrumenten die niet werden ontworpen voor gevaarlijke omgevingen in gas- of stofrijke explosiegevaarlijke zones, alsook in zware industriële of corrosieve atmosferen toe.

Adequaat gecertificeerde bedieningselementen die verschillende besturingsfuncties vertegenwoordigen, kunnen worden ingebouwd. Dit betekent dat gebruikers genieten van een enorme keuze uit elektrische of procesautomatiseringsfuncties die kunnen worden gebruikt in kritieke bedrijfstoepassingen. De verschillende instrumentenbehuizingen van de S*-serie worden gebruikt voor de explosiebeveiligde sturing van kleine elektronische apparaten of signaalomvormers.