Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

“Klantspecifieke Service” in Verbindingstechniek–Op Maat Gemaakte Bekabelingsoplossingen met Kleine Aantallen

2022-03-08

Production of customized cables
Op maat gemaakte bekabelingsoplossingen—om aan uw specifieke wensen te voldoen

Of het nu voor een specifieke toepassing is, of voor ontwikkelingsdoeleinden, soms hebben klanten een specifieke aansluitkabel nodig die niet in de standaard portfolio terug te vinden is. Daarom introduceert Pepperl+Fuchs de nieuwe "Klantspecifieke Service” voor haar Europese klanten. Met deze dienstverlening heeft u toegang tot unieke bekabelingsoplossingen vanaf 1 stuk—snel, gebruiksvriendelijk en volledig afgestemd op uw specifieke toepassing.


Sensor en Bijbehorende Aansluitkabel van Eénzelfde Leverancier

Pepperl+Fuchs ontwikkelt en produceert op maat gemaakte bekabelingsoplossingen in kleine hoeveelheden die volledig aansluiten op uw specifieke toepassing. Stel dat u een sensor van Pepperl+Fuchs wil testen waarvoor u echter een speciale kabel nodig heeft. Dan zullen wij een handgemaakt prototype maken dat u kunt gebruiken om de sensor in uw installatie te testen. Als de sensor en kabel voldoen, kan Pepperl+Fuchs deze aansluitkabel in grotere hoeveelheden produceren. Op deze manier, heeft u de juiste sensor en bijbehorende aansluitkabel van dezelfde leverancier.

Roland Gubbels, Business Manager Verbindingstechniek, beschrijft hoe een geïndividualiseerde aansluitkabel van Pepperl+Fuchs er eventueel zou kunnen uitzien: "In onze standaard portfolio hebben wij, bijvoorbeeld, een aansluitkabel van 5 m met aan één zijde een M12 female connector. Voor de specifieke toepassing heeft de klant echter een lengte van 3,75 m nodig met aan beide zijden een connector om de kabel in mobiele installaties te kunnen gebruiken. Bovendien zouden PIN 1 en PIN 3 omgedraaid moeten zijn vanwege de verschillende spanningsrichting en zou er een extra weerstand moeten worden aangebracht." Dergelijke specifieke klanteneisen kunnen eenvoudig worden gerealiseerd dankzij de Klantspecifieke Service.


Vervaardigd in Pepperl+Fuchs’ kenniscentrum te Veszprém


Pepperl+Fuchs’ fabriek in Veszprém—al sinds haar oprichting gespecialiseerd in verbindingstechniek

De klantspecifieke bekabelingsoplossingen worden samengesteld in Veszprém, Hongarije. Deze fabriek is al sinds haar oprichting meer dan 20 jaar geleden gespecialiseerd in productoplossingen op het gebied van verbindingstechniek. In Veszprém ontwikkelen, vervaardigen en testen meer dan 240 medewerkers van Pepperl+Fuchs elke dag talloze bekabelingsoplossingen.

De weg naar uw geïndividualiseerde verbindingstechniek is kort en makkelijk te volgen: Een eenvoudige tekening volstaat als basis voor de productie. Of het nu om afwijkende kabellengtes, connectoren of bedradingsopties gaat—al deze aspecten kunnen worden aangepast aan de specifieke toepassingsvereisten.

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, zal uw specifieke aansluitkabel op een zo kort mogelijke termijn in Veszprém worden samengesteld. Binnen Europa genieten klanten bovendien van een snelle levering. Dit betekent dat u nooit lang hoeft te wachten op de juiste aansluitkabel.

Highlights van de Nieuwe Dienstverlening in Verbindingstechniek

  • Op maat gemaakte bekabelingsoplossingen: Kabellengte, type connector, aantal aders en andere opties
  • Unieke bekabelingsoplossingen in kleine hoeveelheden van 1-10 stuks
  • Snelle en eenvoudige service voor klanten binnen Europa
  • Productie in Pepperl+Fuchs’ Connectivity Competence Center in Veszprém, Hongarije
  • Ideaal voor ontwikkelingsdoeleinden met specifieke eisen aan de bekabeling

Contact

Geïnteresseerd in een individuele bekabelingsoplossing vervaardigd in kleine hoeveelheden? Aarzel niet, en neem contact met ons op via het onderstaande formulier. Eén van onze verkoopsdeskundigen neemt op korte termijn contact met u op.


e-news

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatige updates en handige informatie over de automatiseringswereld.

Abonneer u
amplify–Het Pepperl+Fuchs Magazine

Ontdek ons online magazine! Vol boeiende succesverhalen, toepassingen, interviews en lokaal nieuws.