Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Pepperl+Fuchs biedt een volledige portfolio robuuste sensor-/actuatorkabels voor machine- en systeeminstallatie. Onze sensor-/actuatorkabels zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen en zijn de ideale aanvulling op onze beproefde industriële sensoren. De combinaties van verschillende schroefdraad- en draadtypes zorgen voor een perfecte aansluiting op elke toepassing. Dankzij onze geoptimaliseerde en uiterst flexibele productiecapaciteiten kunnen klantspecifieke oplossingen snel en op maat worden afgeleverd.

De sensor-/actuatorkabels met geoptimaliseerde M8- en M12-connectoren onderscheiden zich door hun lange levensduur, uitermate robuust ontwerp en vereenvoudigde installatie en onderhoud. Naast M8 en M12 bevat de reeks sensor-/actuatorkabels ook talrijke andere standaard schroefdraadtypes zoals 1/2“, 7/8“, M9 en M23. Gasdichte en vergulde krimpconnectoren bevorderen de trillingsweerstand en duurzaamheid. Trillingsbestendige, geribde moeren zorgen voor een betrouwbare aansluiting en een snelle en eenvoudige gereedschapsmontage.

Het scala van draadtypes uit gecertificeerde, Europese producties omvat zowel stugge, goedkopere PVC-mantels als duurzame, uiterst soepele PUR-mantels en speciaal voor laszones ontwikkelde POC-mantels. Voor uitdagende outdoortoepassingen bieden PUR-O-mantels een ideale oplossing. Bijkomende kabelfeatures omvatten stalen moeren, LED's die dienst doen als functie- en bedieningsindicatoren, 360 graden afscherming, cULus-certifiëring en NAMUR-conformiteit. De beschermingstypes IP67, IP68 en IP69 onderschrijven de robuustheid van onze sensor-/actuatorkabels.