Increasing range.
Ensuring stability.
Maximizing uptime.

Optische dataoverdrachtsensor LS682

Voordelen van de optische dataoverdrachtsensor LS682

Stabiliteit over grote afstanden

Stabiliteit over grote afstanden

De optische dataoverdrachtsensor maakt een stabiele dataoverdracht over een afstand tot 300 m mogelijk. Het grote bereik laat toe de sensor in grote magazijnen in te zetten. Vertrouw op maximale betrouwbaarheid, zelfs over lange afstanden!
Optimaal gebruik van beschikbare ruimte

Optimaal gebruik van beschikbare ruimte

Bij de installatie van een optische dataoverdrachtsensor hoeft geen minimumafstand in aanmerking worden genomen, omdat de LS682 een betrouwbare gegevensoverdracht garandeert vanaf 0. Maak optimaal gebruik van je beschikbare ruimte!
Eenvoudige en snelle ingebruikname

Eenvoudige en snelle ingebruikname

Bij de optische dataoverdrachtsensor LS682 wordt het ontvangstniveau van beide toestellen op één toestel weergegeven. Eén persoon kan dus snel een paar dataoverdrachtsensoren op elkaar afstemmen. Spaar tijd en geld bij indienstname!
Gegevensoverdracht in realtime

Gegevensoverdracht in realtime

Ongeacht andere communicatienetwerken garandeert de optische dataoverdrachtsensor LS682 een constante overdrachtsnelheid van 100 MBit/s. De stabiele verbinding laat toe in realtime te reageren en stilstanden te vermijden. Geniet van maximale beschikbaarheid!

Betrouwbare processen met de LS682

Het voornaamste toepassingsgebied van de optische dataoverdrachtsensor LS682 is de ethernetgestuurde communicatie met hoogstapelaars in automatische stapelmagazijnen. Deze video toont hoe de optische dataoverdrachtsensor in Pepperl+Fuchs' Europees distributiecentrum wordt gebruikt en demonstreert de uitlijning en ingebruikname van het apparaat in enkele eenvoudige stappen.

Snel ethernet opent deur voor nieuwe toepassingen

Met de optische dataoverdrachtsensor LS682 kunnen toestellen in industriële ethernetnetwerken, zoals PROFINET of EtherNet/IP, worden verbonden. Telegrammen worden niet bewaard. Dit betekent dat je een onmiddellijke gegevensoverdracht van 100 MBit/s in full-duplex modus kan realiseren. De hoge overdrachtssnelheid opent de deur voor tal van nieuwe toepassingsgebieden, zoals o.a. het gebruik van IP-gestuurde camera's voor toezichts-, onderhouds- en inspectiedoeleinden. 

Snel ethernet opent deur voor nieuwe toepassingen

Robust Data Transfer

The new LS684 complements the LS682 by offering a robust optical data transfer with real-time properties for fieldbuses such as PROFINET IRT and EtherCAT. Equipped with automatic runtime compensation, the LS684 allows constant cycle time for synchronous, jitter-free switching and control operations for both sides of the transmission path – at any distance and any driving dynamics.

Optical data coupler LS684 and LS682

In addition, the optical data coupler always monitors the connection across all segments of the data transfer path. If a fault occurs, the fieldbus' redundancy mechanisms can clearly localize and immediately bridge them.

 

 

De Ideale Oplossing voor Hoogstapelmagazijnen

LS682 in Hoogstapelmagazijnen

De LS682 is een optische dataoverdrachtsensor die in hoogstapelmagazijnen wordt gebruikt om procesgegevens snel en slijtagevrij over te dragen. Rechtstreeks op de hoogstapelaar gemonteerd, zorgt hij voor een stabiele gegevensoverdracht over afstanden tot 300 m aan een constante snelheid van 100 Mbit/s. Op deze manier helpt de LS682 machinestilstanden te voorkomen en efficiëntie te verhogen.

Betrouwbare Overdracht van Videostreams

Vaak worden stapelkranen voorzien van camera’s, die worden gebruikt om uitschakelingsprocedures in gang te zetten in geval van storing of defect. Vooral op grote hoogte, bieden de door de camera geleverde videobeelden waardevolle hulp bij het evalueren van de situatie. Dankzij hun protocolloze en hoge overdrachtssnelheid, zijn de optische LS682-dataoverdrachtsensoren uitermate geschikt voor de overdracht van videobeelden—die de basis vormen van het troubleshooten vanaf afstand.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over de optische dataoverdrachtsensor LS682?
Wij beantwoorden ze graag! Stuur ons eenvoudig een e-mail of maak een afspraak voor meer informatie.