En perfekt kombinasjon.

Det unike HMI-systemet som passer perfekt til applikasjonen din.

VisuNet FLX – ny modul-HMI-plattform for opptil sone 2/22 og div. 2

«Én passer alle»-modell gir maksimal fleksibilitet

VisuNet FLX er, som navnet tilsier, en omfattende serie av svært fleksible operatørstasjoner og overvåkningssystemer fra Pepperl+Fuchs for ATEX sone 2/22 (venter på ytterligere globale sertifiseringer), og ikke-Ex-områder. Den nye plattformen er skreddersydd til behovene i petrokjemisk, kjemisk og farmasøytisk industri. På grunn av den fullstendig modulære designen kan HMI-løsningene konfigureres for å maksimere funksjonaliteten, og plattformen kan raskt og enkelt tilpasses i felten.

Tre grunnleggende konfigurasjoner – i hovedsak basert på tynnklientteknologi – er tilgjengelige og suppleres av et stadig større utvalg av eksterne enheter:

 • HMI-system
 • Panel-PC
 • Boks-PC

Velg blant et bredt utvalg av forhåndskonfigurerte FLX-løsninger som er raskt tilgjengelige, eller la våre globale SEC-sentre (Solution Engineering Centers) utforme en fullstendig tilpasset løsning basert på FLX.

Høydepunkter

Høy fleksibilitet og god tilpasningsevne til ulike applikasjoner
Modulært system for enkel montering og utskifting av komponenter i felten
Fremtidssikkert: Celeron- og i5-prosessors fra Intels sjuende generasjon
Pålitelig drift av alle komponenter innenfor et stort temperaturområde
Den første ende-til-ende tynnklientporteføljen på markedet: fra kontrollrommet til applikasjoner i sone 1/21 og divisjon 1
Global service og støtte: internasjonalt nettverk og globalt sertifiserte produkter
Individuelle løsninger fra én enkelt kilde: SEC-sentre (Solution Engineering Centers) over hele verden

360°

Se video

Denne animasjonen gir deg en kortfattet oversikt over plattformen og viser hvordan den brukes i felten.

Tekniske data

 • Technical data
 • RM-320S-* (Remote Monitor)
  PC-320S-* (Industrial PC)
  DM-320S-* (Direct Monitor)
 • 21,5" (16:9, Full HD: 1920x1080 px) 250 cd/m²
  21,5" (16:9, Full HD: 1920x1080 px) 300 cd/m², optically bonded
 • Non-Ex
  ATEX/IECEx Zone 2/22 [in preparation]
  UL Class I, II, III Div 2 [in preparation]
  Other local certificates: pending
 • 0 … 40 °C (32 … 104 °F)
Requires Goolge Chrome, Firefox, Safari, Opera, and Internet Explorer version 9 Beta
 
 
VisuNet FLX System

HMI-løsninger

HMI-løsninger
Verdensomspennende løsning

Ved markedslanseringen har vi allerede et bredt utvalg forhåndskonfigurerte FLX-løsninger tilgjengelig som «foretrukne produkter» som dekker en stor del av våre vanlige industrielle bruksområder. Hvis du har ytterligere krav til individuelle tilpasninger, kan du benytte deg av våre SEC-sentre (Solution Engineering Centers). Her utvikler og produserer vi HMI-løsninger til hele verden.

Et stort utvalg av allerede kvalifiserte trykknapper er for eksempel tilgjengelige for individuelt tilpassede løsninger. Løsninger for to monitorer eller mobile applikasjoner er også inkludert i designen til VisuNet FLX-serien og kan produseres individuelt hvis det er ønskelig.

Eksempler på applikasjoner

Kjemisk og petrokjemisk industri
VisuNet FLX-serien ble spesielt utviklet for bruk innen kjemisk og petrokjemisk industri. Operatørstasjonene støtter ansatte i de manuelle trinnene i slike prosesser. Takket være sertifiseringen for sone 2/22 (venter godkjenning) gir plattformen en løsning for områder der potensielt eksplosive stoffer overføres og fylles.
Farmasøytisk industri
VisuNet FLX-plattformen har svært god vaskbarhet og motstand mot aggressive og korroderende stoffer, og derfor er den en utmerket løsning for bruk i et farmasøytisk miljø. Serien omfatter kapslinger av rustfritt stål med spesielle overflater som også uten problemer overholder GMP-forskriftene.
Panelfeste
De ulike skjermstørrelsene gir en høy grad av fleksibilitet for panelfeste. Avhengig av kravene kan det monteres en skjerm på 15,6, 19 eller 21,5 tommer. I tillegg har VisuNet FLX et utvidet temperaturområde, homogen kompresjon av tetningen samt en farmasøytisk design som gjør at den kan brukes til en rekke typer panelmonteringer.
VisuNet FLX HMI Selector

Konfigurasjon av systemet

Bruk produktkonfiguratoren vår til raskt å finne VisuNet FLX HMI-systemet som passer best til din bruk. Med bare noen få klikk kan du velge mellom tre grunnleggende konfigurasjoner (HMI-system, panel-PC, boks-PC) med tilknyttede produktattributter som CPU-type, RAM eller operativsystem.

Når du har fullført konfigurasjonen, mottar du en typekode, slik at du kan be om et ikke-bindende tilbud direkte fra oss. Hvis du trenger hjelp, har krav som ikke er inkludert i konfiguratorattributtene eller trenger en fullstendig tilpasset HMI-løsning, kan du bruke kontaktskjemaet i konfiguratoren og spesifisere forespørselen med flere opplysninger. Ekspertene våre ser frem til å høre fra deg!

Kontakt oss