Sensorlösningar för förpackningsindustrin

Pepperl+Fuchs erbjuder ett stort sortiment med sensorer för förpackningstillämpningar för allt från primär paketering till produktionsslut. Se den rätta lösningen för att övervaka dina maskiner, säkerställa produktkvalitet och undvika driftstopp!

Fördelar

Ikon

Omfattande produktportfölj

Oavsett om det gäller påfyllning, försegling och stängning, hantering och sterilisering eller märkning och kodning: Vår sensorteknik möjliggör smidiga processer i ett stort urval av förpackningstillämpningar.
Ikon

Anpassade lösningar

Oavsett om det gäller läkemedel, kosmetika, livsmedel eller konsumentvaror är kraven på förpackningsmaskiner lika mångsidiga som på själva produkterna. Pepperl+Fuchs utvecklar ständigt nya lösningar som är skräddarsydda för våra kunders behov.
Ikon

En erfaren marknadsledare

Med över 70 års erfarenhet inom industriautomation har Pepperl+Fuchs framgångsrikt utvecklat lösningar inom många olika tillämpningsområden och utvecklar kontinuerligt nya tekniker för att göra dina processer mer tillförlitliga och effektiva.
Ikon

Sensorik4.0®

Er framgång är viktig för oss: Skapa säkra och effektiva processer och uppgradera er fabrik till Industri 4.0 med intelligent sensorteknik från Pepperl+Fuchs!

Robotteknik och produktionsslut

Förpackningsrobot

Kontakta oss

Har du några frågor om våra sensorlösningar för förpackningsindustrin?
Vi hjälper dig gärna! Skicka ett e-postmeddelande eller boka en tid med en av våra experter för att få mer information om de produkter som du är intresserad av.