Perfecting precision.
Capitalizing on flexibility.
Increasing service life.

ENA58IL magnetische, roterende encoder

Magnetische Precisie. Altijd. Overal.

Magnetische encodertechnologie van Pepperl+Fuchs. Maximale precisie, maximale flexibiliteit en maximale levensduur. De nieuwe ENA58IL-serie magnetische encoders voldoet aan al deze criteria. De krachtige draaiimpulsgevers functioneren op basis van een zeer doeltreffend, magnetisch detectieprincipe en zijn de eerste om het Hall- en Wiegand-effect te combineren. De contactloze technologie wordt gekenmerkt door een unieke nauwkeurigheid en robuustheid, zelfs in de zwaarste industriële omgevingen. Verbeter het prestatieniveau en de betrouwbaarheid van je productiefaciliteit!

 

De perfecte toevoeging
Perfecte verbindings- en bevestigingstechnologie garandeert de optimale integratie van een draaiimpulsgever. Voor de ENA58IL serie magnetische absolute draaiimpulsgevers staat u nu een reeks passende verbindingsproducten ter beschikking.

Kenmerken van de roterende encoders

Nauwkeurige meetresultaten
Contactloze technologie
Veelzijdige toepasbaarheid

360° - Explore the ENA58IL Rotary Encoder

42H-serie magnetische encoders garandeert nauwkeurige positionering van een kraanarm
De uiterst robuuste, magnetische encoderserie ENA42HD is berekend voor zwaar werk en zorgt zelfs bij hevige schokken of trillingen voor een nauwkeurige positionering van de kraanarm. De contactloze, magnetische technologie garandeert een absolute betrouwbaarheid en een lange levensduur.
ENA36IL-serie magnetische encoder detecteert de positie van een robotarm op betrouwbare wijze
Dankzij hun ultracompact design zijn de encoders van de ENA36IL-serie ideaal voor krappe installatieruimtes in industriële robots. Hier detecteren ze op betrouwbare wijze de positie en snelheid van de robotarm en zorgen ze voor een vlotlopende processtroom.

Betrouwbare productieprocessen

ENA58IL-serie magnetische encoder levert positiefeedback op een bottellijn
In moderne vulinstallaties worden tot 90 000 flessen per uur gevuld met vruchtensap, bier of limonade. De magnetische encoders van de ENA58IL-serie, met hun nauwkeurigheid van 0,1°, leveren uiterst nauwkeurige positiefeedback voor de exacte positionering van de flessen.
ENA58IL-serie magnetische encoder controleert de rotatiesnelheid van drukperscilinders
Kranten vloeien aan een snelheid van ongeveer 50 m/s door de offsetpers. De beweging van de cilinders moet met absolute precisie worden gecoördineerd om scheuren of plooien in het papier te vermijden. De ENA58IL-serie magnetische encoders houdt nauwkeurige toezicht op de cilindersnelheid.

Rotary encoders are suitable for measuring the rotation, angular speed, or position of moving parts in a wide range of areas. In comparison to other magnetic encoders the new magnetic encoder family offers unique robustness and precision.

Veelzijdige toepasbaarheid

De nieuwe generatie magnetische, roterende encoders van Pepperl+Fuchs werd speciaal ontworpen voor zware industriële omgevingen. De precieze en robuuste technologie in combinatie met de compacte behuizing laat een gebruik in de zwaarste omstandigheden toe. Zelfs hoge mechanische belastingen onderhevig aan trillingen, stof of extreme temperaturen beïnvloeden deze krachtige magnetische encoders niet. Zo genieten gebruikers van betrouwbare productieprocessen in een breed scala van toepassingsmogelijkheden.

Heb je vragen over magnetische, roterende encoders?

Wij beantwoorden ze graag!
 Stuur ons een e-mail als je meer informatie wenst over de nieuwe generatie magnetische, roterende encoders van Pepperl+Fuchs.