SIL en PL—Functionele veiligheid van Pepperl+Fuchs

Honderden producten met een SIL-/PL-classificatie, gratis tools en brochures in één locatie: de "Functional Safety Hub" is je vertrekpunt voor gelijk welke veiligheidsfunctie.

Kies je product

Veiligheidsproducten van Pepperl+Fuchs

Een beoordeling van een veiligheidssysteem verloopt veel eenvoudiger wanneer het foutrisico van de relevante onderdelen op voorhand gekend is. Daarom biedt Pepperl+Fuchs een groot aantal producten met een SIL-/PL-classificatie.

Op deze website kan je kiezen uit verschillende selectiecriteria zoals veiligheidsintegriteitsniveau, prestatieniveau, apparaatfunctie en signaaltype om snel het juiste SIL-/PL-gecertificeerde toestel te vinden voor je toepassing.

Grootste veiligheidsportfolio op de markt
Kennis is macht
Gecertificeerde kwaliteit

NIEUW! De Enige SIL 3-Portfolio Wereldwijd voor Alle Signaaltypes

SIL 3-Gecertificeerde, Analoge Uitgangsbarriers Vervoegen de Portfolio SIL 3-Interfacemodules

SIL 3-Gecertificeerde Interfacecomponenten

Met de nieuwe SIL 3-gecertificeerde, analoge uitgangsbarriers vult Pepperl+Fuchs het laatste hiaat in haar portfolio van SIL 3-gecertificeerde galvanische scheidingen. Er zijn nu intrinsiekveilige SIL 3-componenten beschikbaar voor alle signaaltypes—digitaal en analoog, voor besturingssignalen naar de signaalgevers en voor meetsignalen van veldapparaten, als modules voor DIN-railmontage en als isolerende componenten voor moederborden.

NEW! Reliable Safeguarding in Accordance with Category 3 PL d

USi-safety Ultrasonic Sensor System

USi-safety Ultrasonic Sensor System

The USi-safety ultrasonic sensor system is breaking new ground for safety applications—whether in challenging, dusty environments or in outdoor areas. Machines and vehicles can be reliably protected using state-of-the-art ultrasonic technology and all of the advantages this brings.

Literatuur en tools

Download ons compendium voor functionele veiligheid!

Download het Compendium voor Functionele Veiligheid hier!

In ons downloadbaar compendium voor functionele veiligheid verklaren we de concepten en definities die nodig zijn om risico’s tot een aanvaardbaar niveau te herleiden. Het compendium bespreekt de specifieke normen en definities van gevaren en methodes voor risicobeoordeling.

Leer hoe je op succesvolle wijze veiligheidsapparatuur kunt integreren en volg onze praktische casestudy die een vereenvoudigd voorbeeld van een overvulbewakingssysteem gebruikt. Het compendium bevat ook een verklarende woordenlijst en lijst van afkortingen, waarin je zo nodig snel veiligheidsterminologie kan opzoeken.

Ontmoet onze experts

Interview met onze functionele veiligheidsexperts

Een uitgebreide, inhouse expertise is vitaal gebleken voor Pepperl+Fuchs’ toonaangevende rol op het gebied van functionele veiligheidscomponenten. In dit interview voor ons digitaal magazine "amplify" bespreken het hoofd van de afdeling Functionele Veiligheid, Michael Kindermann, de verantwoordelijke voor Functionele Veiligheid, Hasan Sülük, en de verantwoordelijke voor Opleiding en Inbedrijfsstelling, Dr. Andreas Hildebrandt, hun dagelijkse werkzaamheden, de huidige normen waaraan hun producten moeten beantwoorden en methodes voor kennisoverdracht.

Lees het volledige interview hier

Pepperl+Fuchs organiseert elk jaar een SIL-colloquium, een evenement dat zowel door sprekers als deelnemers ten zeerste wordt gewaardeerd. Bekijk ons kort overzicht van de tiende editie en ontdek wat deze SIL-bijeenkomsten zo speciaal maakt. 

Contact