Enhancing project performance.
Speeding up commissioning.
Simplifying operation.

HiC2441 universele galvanische scheiding—Een universele oplossing voor alle signaaltypes

Een mijlpaal voor interfacetechnologie

De universele galvanische scheiding HiC2441 van Pepperl+Fuchs stelt nieuwe prestatienormen in grootschalige projecten voor process equipment. Als ‘s werelds eerste geïsoleerde barrier, herkent het zelf I/O-vereisten en past het zich automatisch aan aan vrijwel elk type ingangssignaal van veldapparatuur en DCS-/ESD-systeem. Dankzij zijn unieke functionaliteit, wordt de HiC2441 beschouwd als ware mijlpaal op het gebied van interfacetechnologie. Ontdek de voordelen van deze innovatieve technologie!

Highlights

 Past zich automatisch aan aan het signaaltype—geen configuratie vereist
Snelle, veilige en eenvoudige indienstname
Beperkt de kosten van planning, engineering en configuratie
Eenvoudige, gereedschapsloze module-installatie en minimaal onderhoud

Voordelen

Multifunctioneel gebruik

Multifunctioneel gebruik

Dankzij de multifunctionele, universele barrier, beschikt u altijd over de juiste apparatuur, ongeacht het signaaltype. Dit elimineert tijdrovende moduleselecties en beperkt ook het onderhoud.
Eenvoudige en snelle indienstname

Eenvoudige en snelle indienstname

De universele galvanische scheiding bespoedigt een veilige en snelle ingebruikname zonder bijkomende hardware- of software-instellingen. Dit betekent dat configuratiefouten onmogelijk zijn.
Minimale bedradingstijd

Minimale bedradingstijd

De universele galvanische scheiding HiC2441 laat toe het moederbord vooraf te bedraden zonder rekening te moeten houden met het signaaltype. Dit betekent alvast minder kopzorgen over ruimte, kosten en bedradingstijd voor schakelkasten.
Minder ruimte vereist voor reserve-onderdelen

Minder ruimte vereist voor reserve-onderdelen

Bij de HiC2441 nemen reservecomponenten aanzienlijk minder ruimte in beslag gezien een enkele module op universele wijze kan worden aangebracht, ongeacht het signaaltype.

Een nieuw niveau van flexibiliteit

Universal Barrier

Met Pepperl+Fuchs’ universele galvanische scheiding HiC2441, behoren de overweging van verschillende signaalvereisten en de daaruit voortvloeiende limitaties tot het verleden. Dit zorgt voor een standaardisering van besturingspanelen en beperkt planning, engineering, parametrering en onderhoudstijd. Toegang vanaf afstand betekent dat parameterwijzigingen die vroeger dagen in beslag namen nu in enkele minuten kunnen worden uitgevoerd via de universele inputkaart van het DCS. Op deze manier kunnen zelfs ad-hocaanpassingen aan de vereisten van een procesautomatiseringsproject met succes worden geïmplementeerd.

De universele galvanische scheiding maakt deel uit van het beproefde H-systeem van Pepperl+Fuchs. Leidinggevende producenten van besturingssystemen kunnen nu genieten van de voordelen van vooraf geassembleerde moederborden met specifieke systeemverbindingen, ongeacht het signaaltype.

Animatiefilmpje—De universele galvanische scheiding HiC2441

Bekijk de video en leer meer over de features van de HiC2441 en hoe deze universele, galvanische scheiding maximale installatiebeschikbaarheid garandeert.

Contact

Heeft u vragen over de universele galvanische scheiding HiC2441? Of wilt u graag meer informatie ontvangen? Wij helpen u graag! Vul het contactformulier in en stuur ons een boodschap.