Sensorlösningar för elektronikindustrin

Från tillförlitlig detektering till säker identifiering och exakt positionering – upptäck vår omfattande produktportfölj för elektronikindustrin ...

Fördelar

fabriksikon

Omfattande produktportfölj

Från tillförlitlig detektering till säker identifiering och exakt positionering: Vår automationsteknik möjliggör smidiga processer i ett stort antal tillämpningsområden för elektronikindustrin.
idéikon

Anpassade lösningar

Vare sig det handlar om solcellproduktion, produktion och hantering av kretskort eller slutmontering av smarta enheter kräver de olika uppgifterna inom elektronikindustrin precision och tillförlitlighet. Pepperl+Fuchs utvecklar ständigt nya lösningar som är anpassade efter våra kunders behov.
lång erfarenhet

Lång erfarenhet

Med mer än 70 års erfarenhet inom industriautomation har Pepperl+Fuchs framgångsrikt utvecklat lösningar inom många olika tillämpningsområden och utvecklar kontinuerligt nya tekniker som är anpassade för att göra dina processer mer tillförlitliga och effektiva.
Sensorik 4.0®-ikon

Sensorik4.0®

Er framgång är viktig för oss: Skapa säkra och effektiva processer och uppgradera er fabrik för Industri 4.0 med intelligent sensorteknik från Pepperl+Fuchs!

Solcellsproduktion

Kretskortsprocess

Komponentprocess

Process för ytmonteringsteknik (SMT)

Slutmontering

Batteritillverkning

Batteritillverkning är ett av de största tillväxtområdena inom den globala elektronikindustrin. Pepperl+Fuchs har en omfattande portfölj för automatisering av alla processteg inom batteritillverkning. Olika sensorer med IO-Link-gränssnitt används för tillförlitlig tillverkning av battericeller medan produkter för industriell vision används för tillverkning av batterimoduler. Dessutom används kraftfull sensorteknik till att inspektera modulerna och sedan för montering av dem i batteripaket. De industriella sensorerna från Pepperl+Fuchs används till att upprätthålla kvaliteten och förenkla processerna för batteritillverkning.

Kontakta

Har du några frågor om våra sensorlösningar för elektronikindustrin?
Vi hjälper dig gärna! Skicka ett e-postmeddelande eller boka en tid med en av våra experter för att få mer information om de produkter som du är intresserad av.