Az üzembe helyezés egyszerűsítése.
Bizalom a szakértői tudás iránt.
A terepi busz újrafelfedezése.

Terepibusz-diagnosztikai kézikészülék FDH-1

Terepi busz egyszerűen – Az FDH-1 jellemzői

Egyszerű és intuitív kezelés

Egyszerű és intuitív kezelés

Az FDH-1 terepibusz-diagnosztikai kézikészülék kijelzője végigvezeti Önt az egyes feladatokon. Számos nyelvi beállítás áll rendelkezésre. A menü könnyen érthető, továbbá leegyszerűsíti a diagnosztikai készülék kezelését.
Beágyazott szakértői rendszer

Beágyazott szakértői rendszer

A beágyazott szakértői rendszer könnyen érthető utasításokat jelenít meg a hibák okairól és kijavításáról. Az FDH-1 képesítés nélkül is megbízható terepi busz diagnosztikát tesz lehetővé.
Minőségbiztosítás egyetlen gombnyomással

Minőségbiztosítás egyetlen gombnyomással

Az „egykattintásos működés” révén az FHD-1 üzembe helyezés előtt gyorsan ellenőrzi a szegmenst. Ez lehetővé teszi a hibamentes működést a kezdetektől, és növeli üzemének rendelkezésre állását.
Kényelem kézben tartva

Kényelem kézben tartva

Mivel az FDH-1 hordozható, az asztali számítógépektől függetlenül működik. A terepi busz infrastruktúrához bárhol, bármikor kényelmesen csatlakoztatható. Az FDH-1 maximális rugalmasságot biztosít.

FDH-1 használati esetek

Hibahatár-ellenőrzés
Üzembe helyezés vagy ütemezett leállás esetén az FDH-1 az első olyan készülék, ami ellenőrzi a terepi busz kommunikációjának az elektromágneses interferenciával szembeni ellenállását. A terepibusz-diagnosztikai kézikészülékkel néhány lépésben, külön-külön vagy egyszerre meghatározhatja a telepített terepi eszközök hibahatárát egy működő szegmensen. A teszt során az FDH-1 torzítja a kommunikációs jeleket és meghatározza a megbízható kommunikációhoz szükséges maximális értékeket. A tesztjelentés automatikusan elkészül. A jó hibahatár a megbízható kommunikáció jele.
Eszköz csatoló rövidzárlati teszt
A hosszú terepibusz-rendszeri élettartam miatt feltétlenül validálni kell az eszköz csatoló rövidzárlati védelmi műveleteit. Az FDH-1 terepibusz-diagnosztikai kézikészülékkel könnyen elindítható egy olyan teszt, amely növeli a terhelési áramot és meghatározza, hogy az eszköz csatlakozó rövidzár állapotba került-e. A csúcsáram értéke azonosításra kerül, és összevethető a gyártói értékekkel.
Meglévő kábel megfelelőségének ellenőrzése
Egy üzem korszerűsítését modern terepibusz-technológiával tervezik. Ez a következő kérdést veti fel: vajon a meglévő kábelek alkalmasak-e terepi buszhoz? Az FDH-1 terepibusz-diagnosztikai kézikészülékkel kényelmesen megválaszolhatja ezt a kérdést az eszközök csatlakoztatása előtt. A kézikészülék ellenőrzi a kábel folytonosságát, a jelszintet és a jelminőséget.
Integrált terepi busz oszcilloszkóp jelelemzéshez
Az FDH-1 terepibusz-diagnosztikai kézikészülék beépített oszcilloszkópja hatékony eszköz egy adott telegram típus vagy kommunikációs hiba adatjelének elemzésére. A különböző működési funkciók lehetővé teszik különböző indítójelek kiválasztását az események egyszerű észleléséhez. A jelnyomvonal megjelenik a kijelzőn.

A tanulmány bemutatja a terepi busszal történő hatékony üzembe helyezést

A mai, folyamat-automatizálásban történő terepi busz telepítések, például a FOUNDATION Fieldbus H1 és a PROFIBUS PA nagymértékben javíthatók egy teljesen automatizált terepi busz tesztmódszerrel. A tanulmányban leírt eljárás jobb telepítési minőséget biztosít, és kiküszöböli az üzembe helyezés során fellépő időhiányt. Tekintse meg a „Terepibusz-tesztelés online fizikai diagnosztikával” című műszaki tanulmány előnézetét.

A gyorsellenőrzés egyszerű magyarázata

Hogyan ellenőrizhetem a terepibusz-telepítést az FDH-1 gyorsellenőrzési üzemmód segítségével?
Ebben a videóban Andreas Hennecke termékmarketing-vezető lépésről lépésre válaszol a kérdésre.
Meg fog lepődni a kézikészülék egyszerű kezelhetőségén! …

Kapcsolat

Kérdése van a terepibusz-diagnosztikai kézikészülékkel kapcsolatban?
Örömmel segítünk! Egyszerűen küldjön nekünk e-mailt vagy egyeztessen időpontot az FDH-1 készülékkel kapcsolatos további információkért.