Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Ipari érzékelők

A Pepperl+Fuchs évtizedek óta fejleszt és forgalmaz a legszigorúbb minőségi előírásoknak megfelelő, automatizálási technológiában történő használatra szánt ipari érzékelőket és érzékelőrendszereket. A változatos termékportfólió egyaránt kínál érzékelőket sztenderd és testre szabott megoldásokhoz. Szakértőinkkel folytatott szoros együttműködés eredményeként Ön a speciális elvárásainak megfelelő, ideális érzékelőrendszert kapja!

A gyártásautomatizálás részére készült ipari érzékelőkből álló termékportfóliónkat az innováció magas foka jellemzi. A termékskálát induktív, fotoelektromos, kapacitív, mágneses és ultrahangos érzékelők alkotják. Ezenkívül nagy teljesítményű komponenseket is kínálunk, például forgó jeladókat, pozicionáló és azonosító rendszereket (RFID, adatmátrix, vonalkód), AS-interfészt,, valamint megfelelő tartozékokat is. Ipari képalkotó rendszerek és képalkotó érzékelők teszik teljessé az átfogó termékkínálatot.

A legkorszerűbb technológiák és a globális értékesítési, illetve gyártási hálózat teszi a Pepperl+Fuchs vállalatot ideális partnerrészámos iparág számára a globális piacon. Ezek közé tartoznak olyan ágazatok mint a gépipar, járműipar, anyagkezelés, csomagolás, nyomda és papíripar, ajtók, kapuk és liftépítés, folyamattechnikai berendezések, mobil eszközök és megújuló energia.


amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás