Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Energiaipar


Az energiaipar számos szereplője a Pepperl+Fuchs megoldásaira támaszkodik.

Világszerte számos fosszilis üzemanyaggal és atomenergiával üzemelő erőmű közeledik élettartama végéhez. Ezek közül az erőművek közül sok azt tervezi, hogy felújítja vagy teljesen kicseréli irányítórendszerét és fizikai kazánjait.

A világ minden pontján egyre nő az igény a megbízható, megfizethető és környezetbarát energia iránt, ami jelentős kihívást jelent az elektromosáram-termeléssel foglalkozó ipar számára. Kritikus fontosságú, hogy az erőművek üzemképesen és hatékonyan működjenek. Az ipari automatizáló rendszerek felújítása vagy beszerelése az induló költségeknek csupán kis hányadát teszi ki, de jelentős hatást gyakorolhat az üzem kialakítására, megépítésére, elindulására, működésére és karbantartására. 

Az energiatermelő ipar számos erőmű felújításakor a terepibusz által megoldott digitális adatátvitelt alkalmaz. A terepibusz lehetőséget ad a karbantartási információk távolról történő paraméterezésére és leolvasására, amit a külső eszköz automatikusan jelent az ellenőrzőrendszer felé. Az erőműveken szükségessé váló tőkebefektetést igazolják az alacsony karbantartási költségek és a rendszer hosszabb, biztonságosabb működése.


Alkalmazások


amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás