Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Folyamattechnikai berendezések


A Pepperl+Fuchs érzékelőit gyakran használják folyamattechnikai berendezésekben.

A korszerű automatizált gyárakban egyre nagyobb mértékben ipari érzékelőket használnak a gömbszelepek, pillangószelepek, zárószelepek, membránszelepek stb. nyitott/zárt helyzetének felügyeletére. Ezenfelül gyakoriak az induktív érzékelők is, amelyeket leginkább nyomásmérőkben és átfolyásmérőkben alkalmaznak a pontos és megbízható észlelés érdekében. Legyen szó akár általános célú, akár nagy kockázatú helyekről, a Pepperl+Fuchs érzékelői és érzékelőrendszerei számos különböző alkalmazási területen bevethetők a vegyiparban, a gyógyszeriparban, illetve az olaj- és gáziparban.

A Pepperl+Fuchsipari érzékelők és érzékelőrendszerek széles választékát kínálja az élelmiszeripar, a rost- és papírfeldolgozó ipar, illetve a víz- és szennyvízkezelő ipar számára.

A folyamattechnikai berendezések terén szerzett tapasztalataink és szakértelmünk révén garantáljuk, hogy az Ön érzékelési igényeihez is megtaláljuk a tökéletes megoldást. Ha bármilyen kérdése merül fel, bátran forduljon hozzánk. Szakértőink örömmel állnak rendelkezésére.


Érzékelőmegoldások folyamattechnikai berendezéseket használó megoldásokhoz


Kiemelt folyamattechnikai berendezések


e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás
amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.