Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Képzés és tanfolyamok

Élethosszig tartó tanulással a sikerért

Segítünk felkészülni a jövőkihívásaira, így például a technikai innovációkra és a szabványok változásaira stb. — a Pepperl+Fuchs e célból többféle tanfolyamot és képzést kínál a folyamatautomatizálás minden vonatkozásában. Többek között a robbanásvédelem és a funkcionális biztonság (SIL) témáival foglalkozunk. Csatlakozzon képzéseinkhez, hogy szakértői segítségben részesüljön a legújabb fejleményekre való felkészülés során.  


Kinek ajánljuk?

A Pepperl+Fuchs által kínált képzési lehetőségek az olyan menedzsment, gépészmérnök, termelési és biztonsági szakembereket célozzák meg, akik a potenciálisan robbanásveszélyes környezetekhez megfelelő berendezéseket fejlesztenek és használnak.


Mely témákkal foglalkozunk?

  • Robbanás elleni védelem
  • Gyújtószikramentesség
  • Biztonságos működés (SIL)
  • Terepibusz-technológia
  • Robbanásveszélyes helyek
  • Öblítés és nyomásfokozás

Az adott témától függően a tanfolyamok egy vagy két napig tartanak.


Házon belüli képzés


Alakítsa a képzést igényeinek megfelelően. Számos olyan alkalmazottja van, akinek hasznára válna az általunk kínált műszaki és termékközpontú tanfolyamokon való részvétel? Ebben az esetben meg tudjuk szervezni a házon belüli tanfolyamot, amely esetében megszabhatja a tartalmat, az időtartamot és a helyszínt attól függően, hogy személyzetének mire van szüksége. 

Lépjen kapcsolatba velünk a további részletekért!


e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás