Serviceline
Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Képzés és tanfolyamok

Élethosszig tartó tanulással a sikerért

A Pepperl+Fuchs a képzési programok széles skáláját kínálja a folyamatautomatizálási szakemberek számára. A folyamatautomatizálás területe folyamatosan fejlődik. Az új technológiák, a hatékony folyamatok iránti igény és a zöld termelés növekvő népszerűsége mind új kihívásokat hoznak. Ezek a kihívások egyben lehetőséget adnak ismereteinek bővítésére a következő prominens területeken:

  • Robbanásvédelem
  • Biztonságos működés (SIL)
A változások és folyamatban lévő fejlesztéseknek száma a globalizációval egyre nőni fog. Az oktatásban való részvétel folytatása és az élethosszig tartó tanulás segít abban, hogy lépést tudjon tartani a folyamatautomatizálási iparágakkal és technológiákkal.

Kinek ajánljuk?

A Pepperl+Fuchs által kínált képzési lehetőségek az olyan menedzsment, gépészmérnök, termelési és biztonsági szakembereket célozzák meg, akik a potenciálisan robbanásveszélyes környezetekhez megfelelő berendezéseket fejlesztenek és használnak.


Mely témákkal foglalkozunk?

  • Robbanásvédelem
  • Gyújtószikramentesség
  • Biztonságos működés (SIL)
  • Terepibusz-technológia
  • Robbanásveszélyes helyek
  • Öblítés és nyomásfokozás

Az adott témától függően a tanfolyamok egy vagy két napig tartanak.


Testre szabott képzési programok


A Pepperl+Fuchs az adott vállalat számára kialakított, testre szabott képzési programokat kínál. Kérésre egyéni képzéseket is nyújtunk. A képzés témáját, hosszát és helyszínét igényeinek megfelelően mind személyre szabhatja. Nemzetközi tapasztalatokkal bíró szakembereink német, angol, francia és spanyol nyelven kínálnak személyre szabott képzéseket.

A képzés mindent biztosít, amire az oktatásban való részvétel folytatásához szüksége van, és egyéni elvárásaihoz igazodik.

Lépjen kapcsolatba velünk a további részletekért.


e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás