Serviceline
Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Képzés és tanfolyamok

Élethosszig tartó tanulással a sikerért

Segítünk felkészülni a jövőkihívásaira, így például a technikai innovációkra és a szabványok változásaira stb. — a Pepperl+Fuchs e célból többféle tanfolyamot és képzést kínál a folyamatautomatizálás minden vonatkozásában. Többek között a robbanásvédelem és a funkcionális biztonság (SIL) témáival foglalkozunk. Csatlakozzon képzéseinkhez, hogy szakértői segítségben részesüljön a legújabb fejleményekre való felkészülés során.  


Kinek ajánljuk?

A Pepperl+Fuchs által kínált képzési lehetőségek az olyan menedzsment, gépészmérnök, termelési és biztonsági szakembereket célozzák meg, akik a potenciálisan robbanásveszélyes környezetekhez megfelelő berendezéseket fejlesztenek és használnak.


Mely témákkal foglalkozunk?

  • Robbanás elleni védelem
  • Gyújtószikramentesség
  • Biztonságos működés (SIL)
  • Terepibusz-technológia
  • Robbanásveszélyes helyek
  • Öblítés és nyomásfokozás

Az adott témától függően a tanfolyamok egy vagy két napig tartanak.


In-House Training


Why not customise your training? Do you have numerous personnel who would benefit from the range of technical and product-led training seminars we offer? If so, we can arrange an in-house seminar, where you can tailor the content, duration and the venue to your personnel needs. 

Contact us for more details!


e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás