Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Sajtó- és médiaközpont

Cégprofil

Tények és adatok a Pepperl+Fuchs vállalatról Tények és adatok a Pepperl+Fuchs vállalatról

1945-ben Walter Pepperl és Ludwig Fuchs a találékonyság, a vállalkozói előrelátás és az önállóság elvei alapján egy kis rádióműhelyt alapított a németországi Mannheimben. Ma a Pepperl+Fuchs vállalatot az ügyfelek világszerte úttörőként és innovátorként ismerik az elektromos robbanásvédelem és az érzékelőtechnológia területén.

Töltse le a Pepperl+Fuchs cégprofilját.

Photos and Graphics for the Press

Find a selection of press photos in high resolution for immediate download.
The images may only be used for editorial and academic purposes. The copyrights belong to Pepperl+Fuchs GmbH. On publication please include the copyright notice "www.pepperl+fuchs.com" with all images. Using the photos for printing or publications is free of charge. However, please send a brief notification.

Nagy felbontású képek

Letöltés: A vállalati központ épülete – nappal Letöltés: A vállalati központ épülete – nappal

Jelen portfólió nagy felbontású képeket tartalmaz a Pepperl+Fuchs központi épületéről. A képek természetes napfényben készültek. Formátumok: TIFF/CMYK és JPG/RGB; 12 cm szélesség, 300 dpi.

Letöltés: A vállalati központ épülete – éjjel Letöltés: A vállalati központ épülete – éjjel

Jelen portfólió nagy felbontású képeket tartalmaz a Pepperl+Fuchs központi épületéről. A képek éjszaka, erős megvilágítás mellett készültek. Formátumok: TIFF/CMYK és JPG/RGB; 12 cm szélesség, 300 dpi.

Letöltés: Az ipari érzékelők termékcsoportjának áttekintése Letöltés: Az ipari érzékelők termékcsoportjának áttekintése

Jelen portfólió nagy felbontású képeket tartalmaz a Pepperl+Fuchs ipari érzékelők termékportfóliójáról. Formátumok: TIFF/CMYK és JPG/RGB; 12 cm szélesség, 300 dpi.

Letöltés: A robbanásvédelmi termékcsoportok áttekintése Letöltés: A robbanásvédelmi termékcsoportok áttekintése

Jelen portfólió a Pepperl+Fuchs robbanásvédelmi termékportfóliójának nagy felbontású képeit tartalmazza. Formátumok: TIFF/CMYK és JPG/RGB; 12 cm szélesség, 300 dpi.

Sajtóközlemények