Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

2021-as sajtóközlemények

Sajtócsomag: Pepperl+Fuchs Digital Expo és SPS 2021 (Gyárautomatizálási és folyamatautomatizálási részleg) Sajtócsomag: Pepperl+Fuchs Digital Expo és SPS 2021 (Gyárautomatizálási és folyamatautomatizálási részleg)

Ebben a sajtókészletben: Az USi-safety® ultrahangos érzékelőrendszer, az új SmartRunner Explorer 3-D, a VOS Universal Vision érzékelők, a FieldConnex első Ethernet-APL kapcsolója, a SIL 3 jelenlegi előremozdító tényezői és az ecom robbanásbiztos megoldásai, mint például a Visor-ex® 01, a Smart-ex® 02 és a Tab-ex® 03 DZ2.

(2021. november)

Sajtóközlemény: Pepperl+Fuchs Digital Expo 2021 meghívó (Gyárautomatizálási és folyamatautomatizálási részleg) Sajtóközlemény: Pepperl+Fuchs Digital Expo 2021 meghívó (Gyárautomatizálási és folyamatautomatizálási részleg)

Ebben a sajtókészletben: Cikk a Pepperl+Fuchs Digital Expo 2021 és a Nürnbergben megrendezett SPS ipari vásár meghívásáról, beleértve az események részleteit és a kiemelt témákat.

(2021. október)

Sajtóközlemény – A Pepperl+Fuchs új termelőüzemet nyit a csehországi Trutnovban Sajtóközlemény – A Pepperl+Fuchs új termelőüzemet nyit a csehországi Trutnovban

A Pepperl+Fuchs egy hivatalos megnyitó ünnepség keretében mutatta meg a csehországi Trutnovban található új gyártóüzemét. Az üzem mostantól a Pepperl+Fuchs csoport összes többi európai telephelyét ellátja összeszerelt nyomtatott áramköri lapokkal. A vállalat a jövőben komplex fotoelektromos érzékelők gyártására is használják majd a helyszínt.

(2021. október)

Sajtóközlemény – Az Aava Mobile Oy 2021-ben csatlakozik a Pepperl+Fuchs csoporthoz (Folyamatautomatizálási részleg) Sajtóközlemény – Az Aava Mobile Oy 2021-ben csatlakozik a Pepperl+Fuchs csoporthoz (Folyamatautomatizálási részleg)

A finnországi székhelyű Aava Mobile Oy csatlakozik a németországi székhelyű Pepperl+Fuchs csoporthoz. A legújabb technológiájú, ipari, strapabíró okostelefonok és táblagépek tervezésével és gyártásával foglalkozó vállalat összes részvényét eladták a Pepperl+Fuchs csoportnak.

(2021. szeptember)

Pepperl+Fuchs Digital Expo 2021 (gyárautomatizálási és folyamatautomatizálási részleg) Pepperl+Fuchs Digital Expo 2021 (gyárautomatizálási és folyamatautomatizálási részleg)

Ebben a sajtókészletben: Cikkek az IIoT forradalmát lehetővé tevő alkatrészekről és technológiákról, az USi® biztonsági ultrahangos érzékelőrendszerről, egy új rozsdamentes acél „Ex e” házsorozatról, az első, a feldolgozóiparban használható Ethernet-kapcsolóról, az új HMI-platformról, a VisuNet FLX rendszerről, valamint a robbanásveszélyes területeken történő távoli támogatáshoz szükséges megoldásokról.

(2021. április)

Digital HANNOVER MESSE 2021 (gyárautomatizálási és folyamatautomatizálási részleg) Digital HANNOVER MESSE 2021 (gyárautomatizálási és folyamatautomatizálási részleg)

Ebben a sajtókészletben: Cikkek az USi® biztonsági ultrahangos érzékelőrendszerről és az integrált ipari Ethernet interfésszel és REST API-val rendelkező IUT-F190-B40 UHF író/olvasó fejről, valamint az első, a feldolgozóiparban használható Ethernet-kapcsolóról, SIL3 áramvezérlőkről és veszélyes területeken alkalmazható érzékelőmegoldásokról.

(2021. április)

Sajtóközlemény – HANNOVER MESSE 2021 – Előnézet (Gyárautomatizálási részleg) Sajtóközlemény – HANNOVER MESSE 2021 – Előnézet (Gyárautomatizálási részleg)

Ebben a sajtókészletben: Cikkek az USi® safety rendszerről, a világ egyetlen, az EN ISO 13849 szabvány 3 PL d kategóriája szerinti biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező ultrahangos érzékelőjéről és a WILSEN.sonic.level érzékelőről, egy ipari minőségű ultrahangos szintérzékelőről, amely számos alkalmazásban használható töltési magasságok és szintek meghatározására.

(2021. február)

Sajtóközlemény – BAU 2021 (Gyárautomatizálási részleg) Sajtóközlemény – BAU 2021 (Gyárautomatizálási részleg)

Ebben a sajtókészletben: Cikkek az automata ajtókhoz használt, statikus repülésiidő-érzékelőtechnológián (ToF) alapuló ShieldScan® ajtóvédelmi érzékelőről; a Smart Entrance Manager, a Sensotek GmbH által kifejlesztett moduláris rendszermegoldás, amelyet kifejezetten a kiskereskedelmi, italboltok és sok más üzlet igényeihez igazítottak, hogy nagy pontosságú, valós idejű személyszámlálást biztosítson.

(2021. január)

Sajtó- és médiaközpont

Töltse le a Pepperl+Fuchs vállalati profilját, továbbá a székhely és a termékportfóliók nagy felbontású képeit. Szabad felhasználású anyagok szerkesztőirodák és újságírók számára.

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás