Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

E-hírekre való feliratkozás

Tartson lépést a Pepperl+Fuchs elektronikus híreivel!

Elektronikus hírlevelünk kéthavonta kerül kiadásra, amely izgalmas híreket tartalmaz a Pepperl+Fuchs világából. Ismerje meg újdonságainkat – legyen szó akár a legújabb termékek funkcióiról,  az innovatív technológiákról vagy az aktuális piaci fejleményekről. Olvassel  érdekes megoldásainkat, amelyek működés közben mutatják be termékeinket, nézze meg az alkalmazásokról szóló vidókat és inetrjúkat! Használja ki az ingyenes letöltési lehetőségeket!

Iratkozzon fel a Pepperl+Fuchs elektronikus hírlevélre most! Küldje vissza a lenti űrlapot kitöltve! Természetesen bármikor lehetősége van leiratkozni elektronikus hírlevelünkről és azonnal hatállyal visszavonni hozzájárulását. Ehhez kattintson a megfelelő gombra a kapott e-mail hírlevélben. Az Adatvédelmi Szabályzatban további információkat talál elektronikus hírlevelünkkel kapcsolatban. Várjuk üzenetét és reméljük, hogy örömét leli az elektronikus hírek olvasásában!

 


a widget betöltése ...

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás