Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Megújuló energiaforrások


A Pepperl+Fuchs érzékelőit megújuló energiaforrásokon alapuló alkalmazásokban is használják.

Az éghajlatváltozás következményeinek mérséklése és a globális CO2-kibocsátáscsökkentése érdekében elengedhetetlen a megújuló energiaforrások használatának kiterjesztése. Legyen szó szélturbinákról, fotovoltaikus rendszerekről vagy napenergiával működő hőerőművekről, a Pepperl+Fuchs a megfelelő ipari érzékelőtechnológiát kínálja a maximális hatékonyság érdekében. Például forgó jeladók, dőlésszög- és közelségérzékelők biztosítják, hogy a fotovoltaikus modulok a lehető legtöbb napfényt gyűjtsék be, vagy hogy a szélturbinák optimálisan igazodjanak a szélhez. A Pepperl+Fuchs különösen robusztus és tartós érzékelői könnyedén ellenállnak a kültéri alkalmazások mostoha környezeti feltételeinek. A Pepperl+Fuchs érzékelők az akkumulátortároló rendszerek gyártása során is biztosítják a maximális minőséget és a hatékony folyamatokat. 

A szél- és naperőművekben előállított villamos energia nem csak a hagyományos villamos energiát helyettesíti, hanem a zöld hidrogén előállításához is energiaforrásként szolgál. Ez az alternatív energiahordozó jelentős szerepet játszik az energetikai átállásban, mivel az energiaigényes iparágakban helyettesítheti a fosszilis tüzelőanyagokat. A Pepperl+Fuchs az ipari érzékelőtechnológia és a robbanásvédelem szakértőjeként megfelelő termékeket és megoldásokat kínál az automatizált folyamatok biztonságának garantálására a hidrogénértéklánc mentén – legyen szó hidrogénszállításról, ipari üzemekről vagy a hidrogéntöltő állomásról.e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás
amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.