Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Víz- és szennyvízipar


A Pepperl+Fuchs számos hasznos megoldást kínál a víz- és szennyvízkezelési alkalmazásokhoz.

A Pepperl+Fuchs nagy és kisebb léptékű alkalmazásokhoz egyaránt számos hasznos megoldást kínál a vízkezelés, szennyvízkezelés, szivattyúállomás-vezérlés, SCADA, távoli hálózatkezelés és egyéb kapcsolódó technológiák terén.

Az olajjal elegyedett szennyvizet olajszeparátorokkal kell kezelni, amelyek elkülönítik az olajat a víztől. Ez a folyamat rendkívül összetett, és elektronikus riasztórendszerek segítségével megvalósított folyamatos ellenőrzést igényel.

Legyen szó akár az ivóvíz-kialakítási folyamatokról, akár a szennyvízkezelésről és -hasznosításról, vállalatunk garantáltan rendelkezik a korszerű és összetett telepekhez kellő szakértelemmel.
A víz- és szennyvízkezelő telepeken számos veszélyes, mérgező és erősen robbanékony gáz és vegyi anyag szabadulhat fel. Kiterjedt tapasztalatainknak köszönhetően megoldást kínálunk a legnagyobb kihívást jelentő alkalmazási területekre is.


Alkalmazások


amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás