Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Robbanásvédelem

A Pepperl+Fuchs automatizálási berendezések vezető beszállítójaszámos különböző iparágban, és a neve évtizedek óta egyet jelent a robbanásveszélyes környezetek biztonságával. Mélyreható szakértelmünk lehetővé teszi, hogy automatizálási megoldások teljes skáláját kínáljuk a folyamatautomatizálási ipar számára.

A termékportfólió tagjai: gyújtószikramentes leválasztók, Zener gátak, jelválasztók, terepi busz technológia, távoli kapcsolódási pont, HART interfészek, szintmérés, öblítő és nyomásfokozó rendszerek, kézi működtetésű gépek csatlakozási felületei (HMI) robbanásveszélyes környezetekhez, egyedi szekrények és csatlakozódobozok.

A világ legkülönbözőbb pontjain működő feldolgozóipari vállalatoknak az alkalmazások széles skálájához szállítunk megbízható komponenseket és testre szabott megoldásokat. Az általunk lefedett ágazatok között megtalálható az olaj- és gázipar, a petrolkémia, a vegyipar, a gyógyszeripar, illetve a szennyvíztisztító telepek, valamint az áramtermelési technológia.


amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás