Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Mérnöki adatok

Mérnöki eszközökre vonatkozó termékadatok

A Pepperl+Fuchs hatékonyan és gyorsan integrálja termékeit az Ön megmunkáló berendezéseibe. Így az új eszközök tervezését, építését és beszerzését megfelelően támogatjuk. Különböző típusú adatformátumokat kínálunk a teljes termékkínálatunkhoz. Ezek ingyenes letöltéséhez írja be a terméket a keresősávba. A felhasználók az alábbi online portálokon további formátumokat és funkciókat érhetnek el a termékekkel kapcsolatban.


EPLAN adatportál


Az EPLAN adatportál szabványos mérnöki megoldások alapján testre szabott koncepciókat kínál a rendszerintegrációhoz, a konfigurációhoz, valamint az IT-/PLM rendszerkörnyezetekbe való egyedi integrálásához. Az EPLAN Electric P8 aktuális termékadatait a műszaki dokumentáció keresősávja segítségével, valamint az EPLAN adatportálról is letöltheti.

Ugrás ide:


PARTcommunity


A PARTcommunity olyan online portál, amelyen a nemzetközi gyártók által tanúsított kétdimenziós és háromdimenziós CADmodellek érhetők el. A keresőmező segítségével megkeresheti a CAD-konstrukciókhoz tartozó aktuális termékadatokat STEP és IGES formátumban. További formátumok – például a kétdimenziós DXF formátum – a CadenasPARTcommunity 3D portálon találhatók.

Ugrás ide:

 


SISTEMA


A SISTEMA olyan szoftvereszköz, amely a gyárban található összes biztonsági funkció és részegység teljesítményszintjének (PL) kiszámítását szolgálja. Számos olyan SISTEMA könyvtárat kínálunk, amelyek a sztenderd, illetve a biztonsági termékekhez tartozó összes fontos biztonsági paramétert tartalmazzák. A SISTEMA könyvtárak használatához töltse le a SISTEMA szoftvert.

Ugrás ide:


Termékkatalógus


Az ecl@ss globális adatállomány több ezer olyan termékosztályt tartalmaz, amelyek egységesítik a beszerzést, a tárolást, a gyártást és a forgalmazást a vállalatok között – különböző iparágakon, országokon és nyelveken keresztül. Az ETIM szabványosítja a villamosmérnöki termékadatok elektronikus cseréjét, és lehetővé teszi a műszaki termékek osztályok vagy műszaki jellemzők alapján történő letöltését.

A jelenlegi termékadatok különböző szabványokban és formátumokban érhetők el. Ezt a katalógust az e-beszerzés alapjaként vagy az e-boltja forrásaként az elektronikus adatcseréhez (EDI, OCI) használhatja. A következő szabványokat kínáljuk:

  • BMEcat 
  • CSV/Excel/CIV 

Amennyiben az elektronikus termékadatok iránt érdeklődik, használja a következő hivatkozást: Kapcsolat

 


e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás