Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Sajtóközlemények

Sajtócsomag: SPS 2023 (Gyár- és folyamatautomatizálás részleg) Sajtócsomag: SPS 2023 (Gyár- és folyamatautomatizálás részleg)

Ebben a sajtókészletben: Többet megtudhat egyebek mellett a radarérzékelőkről, mint a Pepperl+Fuchs portfóliójának bővítéséről, vagy betekintést nyerhet egy, a kézi szelepek rádióalapú felügyeletére vonatkozó terméktanulmányba. Ismerje meg a VisuNet FLX kezelői állomások legújabb bővítését és egy új túlfeszültség-védelmi rendszert is.

(2023. október)

Sajtóközlemény: Hydrogen Technology Expo Europe 2023 (Gyár- és folyamatautomatizálási részleg) Sajtóközlemény: Hydrogen Technology Expo Europe 2023 (Gyár- és folyamatautomatizálási részleg)

Ebben a sajtóközleményben: Többet megtudhat a Pepperl+Fuchs termékeiről és megoldásairól, amelyek értékes hozzájárulást nyújtanak a teljes hidrogéntermelési lánchoz.

(2023. szeptember)

Sajtócsomag: HANNOVER MESSE 2023 (Gyár- és folyamatautomatizálás részleg) Sajtócsomag: HANNOVER MESSE 2023 (Gyár- és folyamatautomatizálás részleg)

Ebben a sajtókészletben: Ismerje meg, hogyan fejleszti tovább a Pepperl+Fuchs a „Manufacturing-X” kezdeményezést – azaz az Ipar 4.0 független adatterét. A további témák között szerepel az új, gyújtószikramentes 5G okostelefon, a Smart-ex® 03, a legújabb duplalemez érzékelők vagy a piac első, integrált CAN interfésszel felszerelt ultrahangos érzékelői.

(2023. április)

Sajtócsomag: LogiMAT 2023 (Gyárautomatizálás részleg) Sajtócsomag: LogiMAT 2023 (Gyárautomatizálás részleg)

Ebben a sajtókészletben: A LogiMAT eseményen a Pepperl+Fuchs bemutatja kibővített IO-Link portfólióját az IUT-F191-IO-V1 UHF RFID eszköz segítségével, valamint olvashat a szállítórendszerhez rugalmasan hozzáigazítható raklapdetektorról és a Contour2D érzékelőrendszerről is, amely pontosan érzékeli a szállítószalag kihasználtságát egyetlen LiDAR érzékelővel.

(2023. április)

Sajtócsomag: BAU 2023 (Ipari automatizálási terület) Sajtócsomag: BAU 2023 (Ipari automatizálási terület)

Ebben a sajtókészletben: Tudjon meg többet a WITT Sensoric, a Sensotek és a Pepperl+Fuchs első közös szakkiállításáról a BAU 2023 eseményen. Izgalmas tényeket olvashat a „light-on-demand módszerről”, amelynek köszönhetően a fényforrások szükség szerint halványíthatók, be- vagy kikapcsolhatók; vagy ismerje meg a Sensotek veszélyzónákban történő jelzéshez kifejlesztett LED csíkjait.

(2023. április)

  • Press Releases for Industrial Sensors
  • Press Releases for Explosion Protection

Sajtó- és médiaközpont

Töltse le a Pepperl+Fuchs vállalati profilját, továbbá a székhely és a termékportfóliók nagy felbontású képeit. Szabad felhasználású anyagok szerkesztőirodák és újságírók számára.

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás