Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Sajtóközlemények

Hannover Messe Sajtóközlemény – HANNOVER MESSE 2019 (Folyamatautomatizálási részleg, angol nyelvű)

A sajtóközlemény az ecom portfóliójának legújabb bővítésével, egy problémamentes eszközintegrációt és adatfeldolgozást biztosító új PROFINET kommunikációs modullal, az M-LB-2000 túlfeszültségvédelmi rendszerrel és vékony kliens megoldásokkal, köztük a Zóna 1-el és a vezérlőteremmel kapcsolatos közleményeket tartalmaz. 

(2019. április)

Hannover Messe Sajtóközlemény – HANNOVER MESSE 2019 (Gyárautomatizálási részleg, angol nyelvű)

A sajtóközlemény a Comtrol Corporation vállalat Pepperl+Fuchs általi felvásárlásával, az új induktív biztonsági érzékelőkkel, a Neoception Asset Tracker rendszerrel, az IO-Link intelligens kommunikációs interfésszel és a töltöttségi szint „dolgok internetén” belüli kezelésével kapcsolatos közleményeket tartalmaz. 

(2019. április)

Acquisition of Comtrol Corporation Befektetés az ipari kommunikációba

Az automatizálási technológiák vezető fejlesztőjének számító Pepperl+Fuchs 2019. február 1-i hatállyal megvásárolja a Comtrol vállalatot. Az USA-beli szélhelyű Comtrol vállalat az ipari Ethernet kommunikáció és az IO-Link kommunikációs modulok úttörője.

(2019. január)

BAU 2019 Munich Sajtóközlemény BAU 2019 (Gyárautomatizálási részleg, angol nyelvű)

A sajtóközlemény a Pepperl+Fuchs DoorScan készülékkel (2 az 1-ben MotionScan érzékelő automatikusan záródó ajtókhoz), RAVE radaros mozgásérzékelővel, a TALLY számolórendszerrel, az ONLY ONE követési távolság betartását segítő érzékelővel és irányérzékeléssel kapcsolatos közleményeit tartalmazza. 

(2019. január)

  • Press Releases for Industrial Sensors
  • Press Releases for Explosion Protection

Press and Media Center

Download Pepperl+Fuchs' company profile and high resolution images of the headquarters and product portfolios. Free use for editorial offices and journalists.

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás