Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Sajtóközlemények

EC_JS_20191213_01_IO-Link_Master_OPCUA_Interface IO-Link Master with OPC UA Interface

By combining IO-Link and OPC UA in a single device, data communication is possible from the lowest field level to the cloud, ready to be analyzed in detail to facilitate Industry 4.0 solutions.

(February 2020)

Logo SPS smart produtcion solutions Press Kit SPS smart production solutions 2019 (Division Process Automation, English)

This press kit contains releases on GRP enclosure for electrical explosion protection, the box thin client BTC14, the 6100 series motor purge and pressurization system, and a smartphone and digital services for hazardous areas.
(November 2019)

SPS smart production solutions Press Kit SPS smart production solutions 2019 (Division Factory Automation, English)

This press kit contains releases on a modular IoT system for remote fill level control, a  3-D LiDAR multi-layer scanner for reliable object detection, an IO-Link master with OPC UA, and a customized solution for a shuttle system.
(November 2019)

Hannover Messe Sajtóközlemény – HANNOVER MESSE 2019 (Folyamatautomatizálási részleg, angol nyelvű)

A sajtóközlemény az ecom portfóliójának legújabb bővítésével, egy problémamentes eszközintegrációt és adatfeldolgozást biztosító új PROFINET kommunikációs modullal, az M-LB-2000 túlfeszültségvédelmi rendszerrel és vékony kliens megoldásokkal, köztük a Zóna 1-el és a vezérlőteremmel kapcsolatos közleményeket tartalmaz. 

(2019. április)

Hannover Messe Sajtóközlemény – HANNOVER MESSE 2019 (Gyárautomatizálási részleg, angol nyelvű)

A sajtóközlemény a Comtrol Corporation vállalat Pepperl+Fuchs általi felvásárlásával, az új induktív biztonsági érzékelőkkel, a Neoception Asset Tracker rendszerrel, az IO-Link intelligens kommunikációs interfésszel és a töltöttségi szint „dolgok internetén” belüli kezelésével kapcsolatos közleményeket tartalmaz. 

(2019. április)

Acquisition of Comtrol Corporation Befektetés az ipari kommunikációba

Az automatizálási technológiák vezető fejlesztőjének számító Pepperl+Fuchs 2019. február 1-i hatállyal megvásárolja a Comtrol vállalatot. Az USA-beli szélhelyű Comtrol vállalat az ipari Ethernet kommunikáció és az IO-Link kommunikációs modulok úttörője.

(2019. január)

BAU 2019 Munich Sajtóközlemény BAU 2019 (Gyárautomatizálási részleg, angol nyelvű)

A sajtóközlemény a Pepperl+Fuchs DoorScan készülékkel (2 az 1-ben MotionScan érzékelő automatikusan záródó ajtókhoz), RAVE radaros mozgásérzékelővel, a TALLY számolórendszerrel, az ONLY ONE követési távolság betartását segítő érzékelővel és irányérzékeléssel kapcsolatos közleményeit tartalmazza. 

(2019. január)

  • Press Releases for Industrial Sensors
  • Press Releases for Explosion Protection

Press and Media Center

Download Pepperl+Fuchs' company profile and high resolution images of the headquarters and product portfolios. Free use for editorial offices and journalists.

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás