Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

2020-as sajtóközlemények

Sajtóközlemény – Online csúcstalálkozó 2020 novemberében (Gyárautomatizálási és folyamatautomatizálási részleg) Sajtóközlemény – Online csúcstalálkozó 2020 novemberében (Gyárautomatizálási és folyamatautomatizálási részleg)

Ebben a sajtókészletben: Cikkek a 2020-ban tartott, második online csúcstalálkozónk témáiról, többek között: ipari kommunikáció, az információs és üzemeltetési technológia (IT és OT) kombinációjára összpontosítva az IIoT korában; digitalizáció a szervizelésben és karbantartásban, a folyamatautomatizálási alkalmazásokra összpontosítva; valamint a legújabb fejlesztések az ultrahangos technológia területén.

(2020. november)

Sajtóközlemények – 2020. június (Gyár- és folyamatautomatizálási részleg) Sajtóközlemények – 2020. június (Gyár- és folyamatautomatizálási részleg)

Ebben a sajtókészletben: Cikkek egy, a Bosch vállalattal végzett Ipar 4.0 projektről: A Pepperl+Fuchs, a Neoception és a Bosch Connected Industries (BCI) közös vállalkozásban digitalizálta és automatizálta a Kanban-állványok ellátási és komissiózási folyamatait végponttól végpontig; hírek a Kanban 4.0 rendszerről és a Kanban-alapú értékláncok teljes digitalizálásával elérhető nagyobb átláthatóságról és hatékonyságról …

(2020. június)

Sajtóközlemény – HANNOVER MESSE 2020 (Gyárautomatizálási és folyamatautomatizálási részleg) Sajtóközlemény – HANNOVER MESSE 2020 (Gyárautomatizálási és folyamatautomatizálási részleg)

Ebben a sajtókészletben: Cikkek a VariKont „aktív árnyékolástechnológiájáról”, amely nagyobb érzékelési tartományokat tesz lehetővé, függetlenül a beépítési típustól és a szerelési anyagtól; hírek az Ipar 4.0-ról; továbbá a Pepperl+Fuchs csoporthoz tartozó ecom bemutatja kibővített termékportfólióját. Idén különös hangsúlyt kap a „Digitális termékek és szolgáltatások” elnevezésű új termékcsalád.

(2020. április).

Sajtóközlemény – LogiMAT 2020 (Gyárautomatizálási részleg) Sajtóközlemény – LogiMAT 2020 (Gyárautomatizálási részleg)

Ebben a sajtókészletben: Cikkek az OPC UA interfésszel rendelkező IO-Link master eszközről, amely teljes és zökkenőmentes kommunikációt tesz lehetővé „az érzékelőtől a felhőig”; egy frissítés a 3D-s tárgyak felismerését lehetővé tevő R2300 típusú új, többrétegű szkennerünkről; valamint betekintés egy Ipar 4.0 projektbe, ahol a Pepperl+Fuchs digitalizált egy raktárkezelő és állványellátó rendszert a Bosch Connected Industries (BCI) számára.

(2020. március)

IO-Link master OPC UA interfésszel IO-Link master OPC UA interfésszel

Az IO-Link és az OPC UA egyetlen eszközben történő kombinálásával az adatkommunikáció a legalacsonyabb terepi szinttől a felhőig lehetséges, és az Ipar 4.0 megoldások megkönnyítése érdekében részletesen elemezhető.

(2020. február)

Sajtó- és médiaközpont

Töltse le a Pepperl+Fuchs vállalati profilját, továbbá a székhely és a termékportfóliók nagy felbontású képeit. Szabad felhasználású anyagok szerkesztőirodák és újságírók számára.

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás