Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Elektromos robbanásvédelmi tudásbázis

Az elektromos robbanásvédelem úttörője és piacvezető gyártója, a Pepperl+Fuchs alapos ismeretekkel rendelkezik a szabályozások és technológiák terén. A szakértőink által tervezett termékek és megoldások több generáción át formálták az elektromos berendezések veszélyes területeken történő használatának módszereit. Termékeink kiválóak, ezen túl pedig felelősnek érezzük magunkat azért is, hogy a mögöttük álló tudást megosszuk Önökkel, azaz partnereinkkel és ügyfeleinkkel.

Ezen az oldalon hasznos, forgalmazótól független információkat talál a munkájához. Töltse le a legújabb robbanásvédelmi prospektusokat most!

Továbbá regisztráljon online hírlevelünkre is, amelyben rendszeresen olvashat híreket és érdekes információkat az automatizálás világából.

Elektromos robbanásvédelmi szakirodalom és eszközök

Explosion Protection Brochure on Ex p ÚJ! Ismertető: „Kifúvatás és nyomásfokozás” típusú védelem

A kifúvatás és nyomásfokozás, vagy egyszerűen „nyomásfokozás” egy sokoldalú védelmi módszer, amely sokféle alkalmazásban használható. A szegregáció elve alapján egyike azon kevés védelmi koncepcióknak, amelyek felhasználhatók a gáz- vagy porveszély elleni védelemre. Ez a kiadvány általánosságban mutatja be a védelmi koncepciót számos konkrét hivatkozással kiegészítve.

Explosion Protection Poster Download PDF Robbanásvédelmi poszter

Poszterünk segítségével a lehető leggyorsabban hozzáférhet a robbanásvédelmi ismeretekhez. Gáz- és porrobbanásnak kitett helyszínekkel kapcsolatban ismerteti a zóna- és részlegbesorolásokat, valamint a jogi és műszaki termékjelöléseket és védelmi elveket.

Explosion Protection Brochure: Physical-Technical Principles Ismertető: Fizikai-műszaki alapelvek

A robbanások a legpusztítóbb események közé tartoznak, amelyek a nem megfelelő üzemi működés vagy meghibásodó készülékek miatt következhetnek be. A kockázatok minimalizálása érdekében elengedhetetlen a használatban lévő vegyi anyagok és azok biztonsági szempontból lényeges tulajdonságainak alapos ismerete. Ez a kiadvány ismerteti a robbanások alapelveit.

Explosion Protection Brochure: Types of Protection for Electrical Apparatuses Ismertető: Az elektromos készülékek védelmi típusai

Ez a brosúra áttekintést nyújt azokról a lehetséges védelmi módokról, amelyeket az üzemtervezők és -tulajdonosok a különböző elektromos készülékek robbanással szembeni védelménél használhatnak. Mindent tartalmaz, amit tudnia kell az IEC/EN 60079 szabványsorozat szerinti védelmi módokról.

Explosion Protection Brochure: Type of Protection Intrinsic Safety (Ex i) Ismertető: „Gyújtószikramentesség” védelmi mód

A prospektus célközönsége azok a felhasználók, akik gyújtószikramentes áramköröket terveznek és fejlesztenek. Ismertetésre kerülnek benne az áramkörök speciális jellemzői, továbbá központi elemek a gyújtószikramentesség ellenőrzése és a telepítés során betartandó alapelvek. A prospektus az egyéb lényeges információk mellett az egyszerű készülékek legfontosabb követelményeit is bemutatja.

Dust Explosion Protection Brochure Ismertető: Porrobbanás elleni védelem

Az éghető porok olyan anyagok, amelyek az oxigén (pl. levegő) jelenlétében növekvő hő hatására megolvadhatnak vagy meggyulladhatnak. Ha a porréteg meggyullad, égés következik be. A por égése porrobbanáshoz vezethet. Ez a kiadvány a porveszélyes területek védelmi módjait, az éghető por sajátosságait, a működési elvet, az azonosítást és a használat sajátosságait ismerteti.

Brochure Non-Electrical Explosion Protection Ismertető: Nem elektromos robbanásvédelem

A kiadvány célközönsége azok a vezetők, akik nem elektromos robbanásvédelemmel foglalkoznak veszélyeknek kitett üzemekben a 2014/34/EU szabványnak megfelelően. Ez a kiadvány áttekintést nyújt a gyulladásveszély értékelésének folyamatáról, a lehetséges gyújtóforrásokról, valamint az EN ISO 80079-36 és EN ISO 80079-37 szerinti szerkezeti ellenintézkedésekről.

Explosion Protection Brochure IEC/EN 60079 Brochure: IEC/EN 60079-14: Explosion Protection for Technical Plants

Against the background of EU Directive 2014/34/EU, this brochure provides an overview of the identification of possible ignition sources, and how they should be handled in accordance with IEC EN 60079-14.

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás