A tartomány növelése.
A stabilitás biztosítása.
A rendelkezésre állás maximalizálása.

LS682 és LS684 optikai adatátviteli egységek

Előnyök

Stabilitás hosszú távon is

Stabilitás hosszú távon is

Az optikai adatátviteli egység 300 m-es távolságból is stabil adatátvitelt tesz lehetővé. A széles működési tartomány nagy raktárakban is lehetővé teszi a használatot. Bízza magát a legmegbízhatóbb eszközre – még nagy távolságokon is!
A meglévő tér optimális kihasználása

A meglévő tér optimális kihasználása

Az optikai adatátviteli egységek beszerelésekor nem kell figyelembe venni a minimális távolságot, mivel az LS682 és az LS684 egyaránt megbízható adatátvitelt biztosít már 0 távolságnál is. Használja ki optimálisan a rendelkezésre álló helyet!
Egyszerű és gyors üzembe helyezés

Egyszerű és gyors üzembe helyezés

Optikai adatátviteli egységeinkkel mindkét eszköz vételi szintje megjelenik egyetlen eszközön. Így csak egy személyre van szükség két adatátviteli egység gyors beállításához. Takarítson meg időt és pénzt az üzembe helyezés során!
Maximális rendelkezésre állás

Maximális rendelkezésre állás

Az egyéb kommunikációs hálózatoktól függetlenül az LS682 és LS684 optikai adatátviteli egységek állandó, 100 Mbit/s adatátviteli sebességet biztosítanak. Ez a stabil kapcsolat megelőzi a költséges leállásokat. Tapasztalja meg Ön is a maximális rendelkezésre állást!

Megbízható folyamatok az LS682 és LS684 segítségével

Az LS682 és LS684 optikai adatátviteli egységek fő alkalmazási területe a magasraktárakban lévő állványos adagolók közötti Ethernet-alapú kommunikáció. A videóban látható, hogyan használják az LS682 optikai adatátviteli egységet a Pepperl+Fuchs európai elosztóközpontjában, továbbá néhány lépésben bemutatjuk az eszköz egyszerű beállítását és üzembe helyezését.

A Fast Ethernet új alkalmazások előtt nyit utat

Az LS682 és LS684 optikai adatátviteli egységekkel az eszközök csatlakoztathatók ipari Ethernet, például PROFINET és Ethernet/IP hálózatokhoz. A rendszer nem tárolja a telegramokat. Ez azt jelenti, hogy 100 Mbit/s sebességű, full duplex azonnali adatátvitel érhető el. A nagy átviteli sebesség számos új alkalmazási terület előtt nyitja meg az utat, például IP-kamerák használata válik lehetővé felügyeleti, karbantartási és ellenőrzési célokra.

A Fast Ethernet új alkalmazások előtt nyit utat

Robusztus adatátvitel

Az új LS684 kiegészíti az LS682 készüléket, mivel robusztus optikai adatátvitelt biztosít valós idejű tulajdonságokkal olyan terepi buszok számára, mint a PROFINET IRT és az EtherCAT. Az LS684 automatikus futásidő-kompenzációval rendelkezik, így állandó ciklusidőt biztosít a szinkronizált, jittermentes kapcsolási és vezérlési műveletekhez az átviteli útvonal mindkét végén – bármilyen távolságnál és bármilyen hajtásdinamika esetén.

LS684 és LS682 optikai adatátviteli egység

Továbbá az optikai adatátviteli egység folyamatosan figyeli a kapcsolatot az adatátviteli útvonal minden szegmensében. Hiba esetén a terepi busz redundancia mechanizmusai egyértelműen lokalizálhatják és azonnal áthidalhatják azt.

 

 

Megoldás a magas polcos raktárcsarnokok számára

LS682 a magas polcos raktárcsarnokokban

Az LS682 optikai adatátviteli egységet magas polcos raktárcsarnokokban használják a folyamatadatok gyors és teljesen veszteségmentes továbbítására. A közvetlenül a rakodódarura szerelt optikai adatcsatoló stabil adatátvitelt biztosít akár 300 m távolságon keresztül, állandó 100 Mbit/s sebességgel. Így az LS682 segít megelőzni a gép leállását és növelni a hatékonyságot.

A videofolyamok megbízható továbbítása

A kamerákat gyakran használják a rakodódaruknál, hogy meghibásodás esetén leállítást kezdeményezzenek. Nagy magasságokban a kamera képe különösen nagy segítséget jelent a helyzet felmérésében. Az LS682 optikai adatátviteli egységek a protokollmentes átvitelükkel és nagy adatátviteli sebességükkel ideálisak a videoinformációk átvitelére, ami a távoli hibaelhárítás alapját képezi.

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Kérdése van az LS682 és LS684 optikai adatátviteli egységekkel kapcsolatban?
Örömmel segítünk! További információért egyszerűen küldjön nekünk e-mailt vagy egyeztessen időpontot.