Az SC-rendszer

Megbízhatóság a leghatékonyabb formában.

Az új SC-System jelformáló családdal a veszélyes területeken szerzett sokéves tapasztalatainkat általános célú megoldásokban kamatoztattuk. Az SC-System optimálisan illeszkedik az Ön egyéni igényeihez – a legjobb ár-érték arányt nyújtva.

A jelformálók jellemzői

Helytakarékos házkialakítás

Helytakarékos házkialakítás

A mindössze 6 mm széles és csupán 97 mm magas SC-System jelformálók háza minimálisra csökkenti a szükséges helyet. Az extrém kompakt modulok könnyen elhelyezhetők a kábelcsatornák közötti szűk helyeken. Több hely a switch szekrényben!
Szélesebb hőmérsékleti tartományok

Szélesebb hőmérsékleti tartományok

Az új SC-System jelformáló család a legkorszerűbb, igen alacsony teljesítmény disszipációs áramkör-kialakítással van felszerelve. Nagyobb rugalmasság a -25 °C és +70 °C közötti, megnövelt hőmérséklet-tartományban!
Interferenciamentes jelátvitel

Interferenciamentes jelátvitel

Az SC-System jelformálói nagy galvanikus elválasztásuk miatt megakadályozzák a terepi és a vezérlési szint közötti átviteli és vezérlési hibákat. Gondoskodjon megbízható kommunikációs folyamatról üzemében!
Személyzet- és berendezés-védelem

Személyzet- és berendezés-védelem

A 3.0 KV-os és 300 V-os, magas működési és vizsgálati feszültségek alapján a galvanikusan leválasztott jelformálók védik a személyzetet és a berendezést a veszélyes túlfeszültség okozta károsodástól. Maximális biztonság!

360° – Fedezze fel az SC-Systemet

Fedezze fel az előnyöket

Az új SC-System jelformálókat ügyfeleinkkel szoros együttműködésben fejlesztettük ki, és tökéletesen illeszkednek a meglévő munkafolyamatokhoz. A felhasználóbarát és vékony kialakítás praktikus és gazdaságos megoldást jelent, amely a következőket kínálja:

  • rendkívül nagy elhelyezési sűrűség az alacsony hőleadás miatt
  • hosszú távú beruházásvédelem
  • és még sok más

Megbízható, hatékony és kompakt. Győződjön meg róla Ön is!

Fedezze fel az előnyöket

Mi az a jelformáló?

A jelformálók galvanikus elválasztással biztosítják a terepi eszköz és a vezérlőegység közötti folyamatos kommunikációt. Védik a személyzetet és a berendezést a veszélyes feszültségszintektől.

Mérik, erősítik és felügyelik a jeleket a mérő és vezérlő áramkörökben, továbbá a terepi jeleket sztenderd jelekké alakítják.

A Pepperl+Fuchs jelformálók szinonimái a kiváló jelminőségnek és az alkalmazások széles körének. Még az Ön üzemében is!

Mi az a jelformáló?

Kényelmes tápellátás és hibajelentés – Tápellátás a Power Busszal

A Power Bus a DIN-sínek betételeme. Vezetőként funkcionál az interfész modulok tápmodulokon keresztül történő ellátásához, illetve a kollektív hibaüzenetek számára.

A nagyobb alkalmazások számára a terminálokon keresztül történő tápellátás alternatívájaként a power bus lehetővé teszi a központi energia-ellátást – egyhuzalos kábelezés nélkül.

Használja ki a gyors és egyszerű felszerelés, valamint a kevesebb vezetékezési erőfeszítés előnyeit!

SC-System jelformálók, Power Bus, interfész technológia

Lépjen kapcsolatba velünk további információkért

Az SC-System egyetlen termékcsaládban egyesíti a hasonló eszközök legerősebb funkcióit. A Pepperl+Fuchs jelformálók zökkenőmentes kommunikációt biztosítanak a terepi és a vezérlési szint között, továbbá védik a személyzetet és a berendezést a veszélyesen magas feszültségektől.

Teljes körű támogatás – az egydarabos moduloktól a Pepperl+Fuchs nagyméretű rendszerein alapuló, rendszerszintű megoldásáig.