Tapasztalatra építve.

Samsung-alapú táblagépek az ecomtól – a mobil munkavégzés megkérdőjelezhetetlen szabványa.

Tab-Ex® – masszív táblagép-sorozat robbanásveszélyes területekre

táblagép ikon

A mobilitás felfedezése

A már bizonyított termékjellemzők mellett a táblagép-sorozat számos innovatív funkcióval rendelkezik, amelyek a digitális alkalmazásokat a vállalat fizikai határain túl is elérhetővé teszik. Ez számtalan Ipar 4.0 alkalmazás alapjául szolgál.
biztonság ikon

Első a biztonság

Legyen szó a zord és kemény, ipari környezeti felhasználásra készült vagy a globális használatra szánt Ex modellről, a különböző táblagép-generációk kiemelkedő teljesítményt és kompromisszummentes biztonságot nyújtanak a veszélyes területeken.
Internet ikon

IIoT-re felkészítve

A hatékony szoftver és a magasabb szintű rendszerekhez való csatlakoztathatóság kombinációja ideális előfeltétele az összetett alkalmazások kialakításának, ami megnyitja az utat az IIoT-alkalmazások előtt is.
felhasználói ikon

Mobil munkatárs koncepció

A 8 és 10 hüvelykes táblagépek egyszerűbbé teszik a mobil munkatársak mindennapjait azáltal, hogy bárhol és bármikor lehetővé teszik az üzemadatok, digitális fotók és videók élő streamelését. A Tab-Ex® 03 és a Tab-Ex® Pro programozható (vészhelyzeti) gombokkal is rendelkezik, amelyek segítenek az egyedül dolgozók védelmének javításában.

A vállalati határokon átívelő mobilitás

Tab-Ex® 02 és Tab-Ex® Pro táblagép-sorozat

„A mobilitás felfedezése” – a digitális alkalmazások mobilitásfejlesztésének úttörőjeként a Pepperl+Fuchs márkája, az ecom pontosan ezt képviseli. Az első, veszélyes területen is alkalmazható táblagép sorozat által képviselt filozófia most még jövőorientáltabb. A jól bevált funkciókon túl a Tab-Ex® 03 és a Tab-Ex® Pro 10 hüvelykes táblagépek innovatív jellemzőket is kínálnak, mint például a kiterjesztett valóság, ami nagyban elősegíti az Ipar 4.0 és IIoT alkalmazások használatát.

A Pepperl+Fuchs ipari érzékelőinek és Ex berendezéseinek átfogó portfóliója az ecom mobileszközökkel kapcsolatos szakértelmével kombinálva kifinomult megoldásokat kínál a mobil munkatársak számára. Ezek az együttműködések új, innovatív alkalmazásokat és összehangolt megoldásokat eredményeznek, melyek az Ipar 4.0 esetében alapvető versenyelőnyt biztosítanak ügyfeleinknek.

Felhasználási esetek

A hordozható megoldások javítják a hatékonyságot működés közben
A kiterjesztett valósággal kapcsolatos alkalmazások integrációja és a magasabb szintű információs rendszerekhez való kapcsolódás a virtuális és valós folyamatadatokat ötvözi, illetve átláthatóvá teszi a rendszert. Mindez nem csak az eszköz állapotáról és a folyamatadatokról nyújt tájékoztatást, hanem a megfelelő rendszerberendezéseket is képes azonosítani a meghibásodások megelőzése érdekében. Legyen szó üzemen belüli navigációról vagy karbantartásról – a folyamatok biztonságosabbá, felhasználóbarátabbá és hatékonyabbá válnak.
Karbantartás az Ipar 4.0-nak megfelelően
A folyamatok és a kapcsolódó információk már nem egyszerűen csak láthatóak, hanem azonnal, közvetlenül a kijelzőn jelennek meg – bármiféle navigáció és külön keresgélés nélkül. Így lehetővé válik a valós idejű karbantartás. A felhasználók a karbantartási ciklusokhoz és a vonatkozó dokumentációhoz a helyszínen hozzáférhetnek. A prediktív karbantartás is lehetséges, mivel a mért értékek eltéréseit a rendszer automatikusan rögzíti.
A sikeres karbantartáskezelés minimalizálja a leállási időt
A rendszerleállítási és -indítási eljárások érzékeny és idő szempontjából kritikus folyamatokat, illetve számos összehangolt tevékenységet foglalnak magukban. A Tab-Ex® a kiterjesztett valóság alapú alkalmazásokhoz kínál támogatást: a hibamentes leállítási és indítási eljárások szabványosított támogatással gyorsan és hatékonyan elvégezhetőek.
Valós idejű eszközlokalizálás és nyomon követés
A növekvő komplexitás miatt egyre fontosabb az eszközkezelés, különösen a több telephellyel és számos értékesítési képviselővel rendelkező vállalatok esetében. A megfelelő alkalmazásokat kombinálva a szervezetek sokat nyerhetnek a hatékonyság és a termelékenység növelésével.

Két táblagép generáció – ideális megoldás a mobil dolgozók számára

Tab-Ex® Pro

Nagy, 10 hüvelykes multi-touch kijelzőjével a Tab-Ex® Pro ideális olyan, nagy igénybevételű alkalmazásokhoz, amelyek során webalapú tartalmakhoz, például tervrajzokhoz kell hozzáférni, vagy amelyek nagyméretű kijelzőt igényelnek. Ha szükséges, a táblagép a Samsung DeX funkció segítségével nagyméretű képernyőhöz és billentyűzethez is csatlakoztatható.

Tab-Ex® 03

A masszív, robbanásveszélyes területekre tervezett Tab-Ex® 03 táblagép folytatja a harmadik generációs, 8 hüvelykes Tab-Ex® sorozat sikertörténetét. A Tab-Ex® 03 karcsú és könnyű kivitelben kapható új, nagy teljesítményű operációs rendszerrel, amellyel a táblagép az iparban egyedülálló teljesítményt nyújt a robbanásveszélyes területeken.

Műszaki adatok – Tab-Ex® 03 és Tab-Ex® Pro

Click on the appropriate tablet version to see its features.

  • Tab-Ex® 02
  • Tab-Ex® Pro
Tab-Ex® 02 Tab-Ex® Pro
Certification Zone 1/21, Zone 2/22 Div.1/Div. 2 and DZ2 for mining
Operating system Android™ 9
Processor Exynos 7 Octa, 1.6GHz Octa-Core (Cortex®-A53)
Display 1280x800 pixels (WXGA), 8" (20,32 cm)
Dimensions and weight Tab-Ex® 02 DZ1: 162,1 x 256,0 x 33,3 mm,
1250 g
Tab-Ex® 02 DZ2: 127,6 x 214,7 x 9,9mm,
575 g (Wi-Fi) / 579 g (LTE)
Operating temperature Tab-Ex® 02 DZ1: -20 °C ... +50 °C
Tab-Ex® 02 DZ2: -20 °C ... +55 °C
IP rating Tab-Ex® 02 DZ1: IP64 / IP65
Tab-Ex® 02 DZ2: IP64 / IP68
Battery 4,450 mAh battery for up to 11 operating hours
Camera (rear and front) Rear: 8 MP with flash; front: 5 MP
optional: non-camera version

Kifinomult jellemzők

Samsung DeX funkció

Samsung DeX üzemmód

Mobil és asztali élmény egyetlen eszközben

A Samsung Desktop Experience (DeX) funkcióval a Tab-Ex® 03 és a Tab-Ex® Pro asztali számítógépként használható. Egyszerűen húzza át a fájlokat a táblagép DeX ablakából egy nagyobb képernyőjű, egérrel és billentyűzettel felszerelt, kompatibilis asztali számítógépre. Ez a megoldás a vállalatok számára költséghatékony alternatívát kínál a kizárólagos asztali számítógép-használattal szemben, lehetővé téve a két modell előnyeinek legteljesebb kihasználását! 

Samsung KNOX

Biztonsági szabvány

Magas szintű biztonsági szabvány a mobileszközök számára

A KNOX mobil biztonsági megoldás a Samsung mobilkészülékeibe integrált a bizalmas adatok és folyamatok védelme érdekében. A KNOX platformmal az IT-rendszergazdák könnyen és megbízhatóan biztosíthatják, telepíthetik és kezelhetik a vállalati mobileszközöket. Így biztosítható, hogy a készülék teljes életciklusa során minden üzleti követelmény teljesüljön, és hogy a bizalmas adatok mindig védettek legyenek a rosszindulatú programok vagy adathalász támadások ellen. A vállalati információkat csak arra jogosult személy érheti el, ami azt jelenti, hogy az eszköz elvesztése esetén is minden adat védett marad.

Digitális termékek és szolgáltatások


A Digitális termékek és szolgáltatások megoldás kombinálja az automatikus előkészítést, a mobilkészülék-kezelést és a készülékanalitikát. Továbbá, amennyiben szükséges, önálló vállalkozásmobilitás-kezelési rendszerként is használható.

A vásárló kérésére az ecom mobilkészülékei előre megadott, egyedi beállításokkal is kiküldésre kerülhetnek a gyárból: ilyenek lehetnek a biztonsági beállítások, az alkalmazások és a vezeték nélküli felépítés. Ez lehetővé teszi, hogy az eszközök a kézbesítést követően a világ bármely pontján használhatók legyenek. A készülékek kezelése az ecom online felületen történik, és távolról bármikor frissíthetőek működés közben anélkül, hogy a helyi IT-szakemberekre vagy a központi irodára lenne szükség.

Továbbá a felület elemzi a korábbi adatokat a veszélyes szoftveres események, telepítések, vagy más, a biztonság szempontjából kritikus folyamatok kiszűrése érdekében. Az események statisztikai szempontú gyűjtésével megállapíthatóak az összefüggések és feltárhatóak a gyenge pontok például a szoftverhibák, a földrajzi adatok és a Wi-Fi-lefedettség között.

 

A videó megtekintésével többet is megtudhat a használatra kész szolgáltatásokról, melyek minden készülék esetében szavatolják a minőséget és a biztonságot.

Kapcsolat

Kérdése van a Tab-Ex® tábalgép-sorozattal kapcsolatban? Szeretne további információt kapni? Örömmel segítünk! Egyszerűen töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és küldjön nekünk üzenetet.