Sensorløsninger for elektronikkbransjen

Fra pålitelig registrering til trygg identifisering og nøyaktig posisjonering – oppdag vår omfattende portefølje for elektronikkbransjen ...

Fordeler

fabrikkikon

Omfattende portefølje

Fra pålitelig registrering til trygg identifisering og nøyaktig posisjonering: Automasjonsteknologien vår legger til rette for problemfrie prosesser i en lang rekke applikasjoner innen elektronikkbransjen.
idéikon

Skreddersydde løsninger

Enten det gjelder produksjon knyttet til solcelleenergi, produksjon og håndtering av kretskort eller sluttmontasje av smartenheter – de ulike oppgavene i elektronikkbransjen krever presisjon og pålitelighet. Pepperl+Fuchs utvikler kontinuerlig nye løsninger som tilpasses kundenes behov.
lang erfaring

En erfaren leder

Pepperl+Fuchs har mer enn 70 år med erfaring innen industriautomasjon, har løst en lang rekke ulike applikasjoner og utvikler nye teknologier kontinuerlig, alle sammen utformet for å gjøre prosessene dine mer pålitelige og effektive.
Sensorik4.0®-ikon

Sensorik4.0®

Din suksess er viktig for oss: Opprett sikre og effektive prosesser, og oppgrader anlegget ditt til Industry 4.0 med intelligent sensorteknologi fra Pepperl+Fuchs!

Produksjon av solcelleenergi

PCB-prosess (Printed Circuit Board, kretskort)

Komponentprosess

Prosess for overflatemonteringsteknologi (SMT, Surface Mount Technology)

Sluttmontasje

Kontakt oss

Har du spørsmål om sensorløsningene våre for elektronikkbransjen?
Vi hjelper deg gjerne! Bare send oss en melding eller avtal et besøk hos en av ekspertene våre for å få mer informasjon om produktene du er interessert i.