Sensorløsninger for inngangsautomasjon

Kraftige sensorer er avgjørende for å sikre funksjonene og sikkerheten til rulletrapper, automatiske dører, porter eller heiser. Sensorene fra Pepperl+Fuchs-porteføljen egner seg for en lang rekke ulike applikasjoner innen inngangsautomasjon.

Fordeler

Omfattende portefølje

Rulletrapper, automatiske dører, porter og heiser har blitt en integrert del av dagliglivet vårt. Med en omfattende portefølje og omfattende kunnskap om applikasjoner tilbyr Pepperl+Fuchs den ideelle sensorløsningen for hvert av disse applikasjonsområdene.

Skreddersydde løsninger

Fra automatiske dører til industriporter til svært sensitive sikkerhetsområder – ved hjelp av ulike funksjonsprinsipper og banebrytende teknologier støtter Pepperl+Fuchs deg med implementeringen av din individuelle applikasjon effektivt, sikkert og pålitelig.

En erfaren markedsleder

Pepperl+Fuchs har mer enn 70 år med erfaring innen industriautomasjon, har løst en lang rekke ulike applikasjoner og utvikler nye teknologier kontinuerlig for å gjøre prosessene dine mer pålitelige og effektive.

Sensorik4.0®

Din suksess er viktig for oss: Opprett sikre og effektive prosesser, og oppgrader anlegget ditt til Industry 4.0 med intelligent sensorteknologi fra Pepperl+Fuchs!

Automatiske dører og tilgangssystemer

Automatiske dører og tilgangssystemer

Automatiske dører og tilgangssystemer åpnes og lukkes når folk ønsker å bruke innganger eller utganger. For å sikre at folk er beskyttet til enhver tid under åpning og lukking, er automatiske dører utstyrt med intelligent sensorteknologi. Automatiske dører har også fordeler fra et miljøsynspunkt fordi de gir eieren mulighet til å spare på oppvarmings- eller klimatiseringskostnader.

Industriporter

Porter

Svært funksjonelle automatiske porter innendørs og utendørs er en viktig måte å optimalisere komplekse operasjoner og kritiske logistikkprosesser på. Pepperl+Fuchs-sensorsystemer er skreddersydd for kravene i det respektive feltet og gir høy grad av sikkerhet og bekvemmelighet.

Heiser

Heiser

Sikker overvåking av tilgang til heisen samt pålitelig og nøyaktig posisjonering er hovedoppgavene til sensorteknologi som brukes på heiser. Komponentene for kontinuerlig overvåking finnes overalt der bevegelser utgjør en potensiell fare for mennesker – som når heisdører lukkes.

Perimetersikkerhet

Perimetervern

Perimetersikkerhet blir stadig viktigere – ikke bare i kritisk infrastruktur som fengsler, flyplasser og datasentre, men også i industrisektoren og privat sektor. For effektiv beskyttelse av steder er kontrollert og utvetydig registrering av mennesker og objekter ved hjelp av koordinert sensorteknologi avgjørende.

Offentlig transport

Offentlig transport

Offentlig transport er en viktig del av mobiliteten og hverdagskulturen vår. Mange millioner mennesker bruker offentlig transport hver dag for å komme seg fra ett sted til et annet. Beskyttelse av passasjerer når de stiger på og av busser og tog er en topprioritet. Derfor stilles det ekstra strenge krav til sikkerhet og funksjon ved bruk av sensorteknologi i offentlig transport. For å forhindre feil og mulig personskade setter Pepperl+Fuchs sin lit til sensorteknologi som er spesialutviklet for dette applikasjonsområdet.

Kontakt oss

Do you have any questions on our sensor solutions for entrance automation?
We will be happy to help you! Simply send us a message or make an appointment with one of our experts to get more information on the products that you are interested in.