Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

RAVE—Robust radarbasert bevegelsessensor i IP67

2017-03-30

RAVE radar motion sensor, doors, gates, elevators, IP67, bevegelse, dører , porter, dør, port, portsensor, sensor
RAVE—Robust radarbasert bevegelsessensor i IP67

Innen forretningsområdet, dører, porter og heiser, leverer Pepperl+Fuchs et bredt utvalg av avanserte sensorprodukter. I tillegg til produktfamiliene „RaDec“ og „RMS“, er den nye radarbaserte sensoren RAVE et viktig nytt produkt i svært robust utførelse. Med beskyttelsesgrad IP67, er den nye radarbaserte bevegelsessensoren RAVE en ideell døråpner for utfordrende automasjonsoppgaver under krevende betingelser.


Beskyttelsesgrad IP67 for bruk i røffe omgivelser

Den nye RAVE-sensoren utmerker seg med sin rubuste kapsling i IP67. Den er motstandsdyktig mot regn, støv, skitt og ekstreme temperaturvariasjoner. Sensoren er enkelt og greit konstruert for bruk under ekstreme miljøbetingelser

Din fordel: Maksimal tilgjengelighet under alle forhold.


Brukervennlig betjening gir enkel idriftsettelse

Komponentene i en RAVE bevegelsessensor består av selve sensoren, en veggbrakett samt en svivel slik at deteksjonsfeltet kan justeres. Sensoren er utstyrt med meget synlige LED-lamper som viser status. Brukerinnstillingene gjøres enkelt ved hjelp av trykknapper på sensoren.

Din fordel: Enkel og tidsbesparende innstilling.


Mange avanserte funksjoner optimaliserer bruken

RAVE har et ekstra bredt deteksjonsfelt. Derfor er det mulig å undertrykke bevegelser som kommer på tvers inn mot sensoren. Den kan også skille mellom personer og kjøretøy. Uønsket åpning og lukking av porter koster penger og er ineffektivt, og derfor er de avanserte funksjonene viktige og øker effektiviteten.

Din fordel: Effektiv og fleksibel i bruk.


RAVE radarbasert bevegelsessensor, høydepunkter

  • Egnet for bruk i røffe omgivelser på grunn av den robuste kapslingen i IP67
  • Tidsbesparende installasjon på grunn av medfølgende festebrakett med svivel
  • Optimalisert funksjon på grunn av selektiv portåpning

e-nyheter

Hvis du abonnerer på nyhetsbrevet vårt, vil du jevnlig motta nyheter og interessant informasjon fra automasjonsverdenen.

Abonner
amplify – Pepperl+Fuchs' magasin

Se nettmagasinet vårt! Du kan vente deg spennende suksesshistorier, applikasjonsrapporter, intervjuer og regionale nyheter.