Discover our Vision.

Detect, identify, measure and position in all dimensions.

Din partner for Industrial Vision

Industrial Vision brukes alltid der produkters funksjoner eller egenskaper inspiseres visuelt. I denne prosessen må sensorene og systemene være robuste og fungere pålitelig i henhold til kravene til omgivelsene.

Hos Pepperl+Fuchs finner du riktige vision-sensorer og -systemer for alle krav til Industrial Vision: Den omfattende porteføljen strekker seg fra universelt anvendbare sensorer til applikasjons- eller kundespesifikke produkter til nøkkelferdige løsninger, alltid med mål om å sikre pålitelig bildebehandling. Overlegne teknologier sikrer maksimal ytelse i alle dimensjoner og under alle omgivelsesforhold: Med 2-D og 3-D Vision-teknologier, for eksempel time-of-flight og stereo vision, i tillegg til den kraftige laserlyssnitteknologien, kan nesten alle Vision-oppgaver innenfor detektering, identifisering, måling og posisjonering løses med høyeste pålitelighet.

For mer spesifikke oppgaver tilbyr løsningsspesialistene hos VMT Bildverarbeitungssysteme GmbH, et selskap i Pepperl+Fuchs Group, nøkkelferdige løsninger. Sammen med kundene utvikler, installerer, optimaliserer og vedlikeholder de innovative løsninger for bildebehandling og lasersensor for alle aspekter av kvalitetskontroll og robot vision.

Ser du etter det optimale produktet? Velg Industrial Vision-oppgaver du vil ha utført i valgverktøyet vårt, og få anbefalinger fra oss. Du kan også kontakte oss – ekspertene våre hjelper deg med å finne riktig sensor- eller vision-system for din applikasjon.

Applikasjoner og bruksområder

Vision-produktene våre er like allsidige som de er pålitelige. Pepperl+Fuchs' portefølje har egnede enheter for alle typer oppgaver i feltet for Industrial Vision:

3-D-detektering detektering av objekter i tredimensjonalt område
3-D-detektering
detektering av objekter i tredimensjonalt område
Detektering av 2D-profil i X- og Y-akse detektering av høydeprofil på en laserlinje
Detektering av 2D-profil i X- og Y-akse
detektering av høydeprofil på en laserlinje
Behandling av 2-D-bilde i X- og Y-akse bildeevaluering av todimensjonalt område
Behandling av 2-D-bilde i X- og Y-akse
bildeevaluering av todimensjonalt område
Kontroll av tilstedeværelse   kontroll om objekter er til stede
Kontroll av tilstedeværelse 
kontroll om objekter er til stede
Kontroll av om innhold er fullstendig kontroll av om antall objekter stemmer
Kontroll av om innhold er fullstendig
kontroll av om antall objekter stemmer
Formdetektering sammenligning av form med referanseprofil eller kontur
Formdetektering
sammenligning av form med referanseprofil eller kontur
Fargedetektering klassifisering av objekter og omgivelser i henhold til fargeklasser og fargevalg
Fargedetektering
klassifisering av objekter og omgivelser i henhold til fargeklasser og fargevalg
Posisjonering  posisjoneringssjekk av objekter og utdata for posisjon
Posisjonering
posisjoneringssjekk av objekter og utdata for posisjon
Områdeovervåking overvåking av områder eller rom
Områdeovervåking
overvåking av områder eller rom
Måling dimensjonering av objekter og utdata for måling
Måling
dimensjonering av objekter og utdata for måling
Kodelesing lesing av alle vanlige 1-D- og 2-D-koder samt en rekke vanlige typer kodesymbolikk
Kodelesing
lesing av alle vanlige 1-D- og 2-D-koder samt en rekke vanlige typer kodesymbolikk
OCR-lesing konvertering av trykt tekst til maskinlesbare tegn
OCR-lesing
konvertering av trykt tekst til maskinlesbare tegn
Kombinerte applikasjoner kombinering av flere vision-verktøy for å utføre ulike oppgaver samtidig
Kombinerte applikasjoner
kombinering av flere vision-verktøy for å utføre ulike oppgaver samtidig

Fordeler

Omfattende Vision-portefølje

Den omfattende Vision-porteføljen fra Pepperl+Fuchs tilbyr ulike produkter og teknologier for mange maskin-vision-applikasjoner. Sensorene og teknologiene mestrer nesten alle oppgaver i feltet for Industrial Vision med høyeste presisjon.

Optimale sensorer for din applikasjon

Uansett om det gjelder spesialsensorer for spesielle utfordringer eller universalsensorer for maksimal fleksibilitet – vi tilbyr det ideelle produktet for din automasjonsapplikasjon. Med riktig teknologi og riktig sensor kan vi oppfylle kravene til din Vision-oppgave.

Individuell produktkonsultasjon

Individuell konsultasjon og jevnlig utveksling med kundene danner basisen for sensorene og Vision-systemene våre. Ekspertene våre innen Vision-applikasjon analyserer din applikasjon og omgivelsesparametrene for å finne det optimale produktet i samråd med deg.

Nøkkelferdige løsninger

Med over 25 års erfaring og 5000 realiserte systemer er Vision Solution-spesialistene våre hos VMT din pålitelige partner for komplette og nøkkelferdige løsninger innen alle områder av robot- og maskin-vision.

Finn din optimale Vision-sensor

Hvem kjenner brukstilfellene dine bedre enn du? Klikk gjennom de ulike applikasjonskravene og finn den optimale Vision-sensoren for din spesifikke applikasjon.

Registrering

Posisjonering,
Områdeovervåking,
Måling

Identifisering

Kombinert applikasjon

Tilstedeværelse

Fullstendighet

Form

Kodelesing

OCR

2-D

3-D

2-D

3-D

2-D

3-D

Farge

2-D

3-D

2-D

Innrettet

Ikke innrettet

Innrettet

Ikke innrettet

X,Y

X,Z

X,Y

X,Z

SmartRunner

begynn på nytt

VOS

begynn på nytt

SmartRunner 3-D

begynn på nytt

SmartRunner

begynn på nytt

VOS

begynn på nytt

SmartRunner 3-D

begynn på nytt

VOS

begynn på nytt

SmartRunner

begynn på nytt

SmartRunner 3-D

begynn på nytt

VOS

begynn på nytt

VOS

begynn på nytt

SmartRunner

begynn på nytt

SmartRunner 3-D

begynn på nytt

VOS

VOS-I

begynn på nytt

VOS

begynn på nytt

VOS

begynn på nytt

3-D Vision-sensorer

3-D Vision-sensorer

Med 3-D Vision-teknologi gir SmartRunner Explorer 3-D-sensorer 3-D-punktskybilder med høy presisjon i tillegg til 2-D-bilder. Avhengig av applikasjonen er enheter med Stereo Vision-teknologi eller time-of-flight-teknologi (ToF) tilgjengelige. Som rådatasensorer egner SmartRunner Explorer 3-D-sensorer seg til en rekke applikasjoner som krever detaljert innhenting.

2-D Vision-sensorer2-D Vision-sensorer

VOS 2-D universelle Vision-sensorer tilbyr en komplett pakke med modulær maskinvare og integrert Vision-verktøysett for mange oppgaver for detektering, identifisering, måling og posisjonering – i én enhet. Takket være høy ytelse og bruksfleksibilitet bygger de universelle Vision-sensorene bro mellom standard fotoceller og mer komplekse Vision-systemer.

Laserprofilsensorer

Laserprofilsensorer

Laserlyssnitteknologien er basert på en projisert laserlinje fanget av et kamera, for å måle høydeprofilen til et objekt. Den unike kombinasjonen av laserlyssnitteknologi og en 2-D Vision-sensor gjør laserprofilsensorene i SmartRunner-familien ideelle profil- og områdebildetaking. Applikasjonsspesifikke sensorer og rådatasensorer løser detekteringsoppgaver så vel som posisjonerings- og målingsoppgaver pålitelig – selv med lave objektkontraster.

Applikasjonsspesifikke sensorer

Spesifikke sensorer

I tillegg til standardsensors tilbyr Pepperl+Fuchs også applikasjonsspesifikke og tilpassede enheter for mange applikasjonskrav i feltet for Industrial Vision. Disse sensorene er spesialutviklet for optimal løsing av spesifikke applikasjoner. PGV-posisjoneringssystemet er for eksempel optimalisert for feltveiledning i førerløse kjøretøy, mens PHA Vision-sensoren spesialiserer seg på nøyaktig plassering i reoler for store lagre. Velg en sensor som passer for deg, eller få råd fra ekspertene våre.

Oversikt over Vision-applikasjoner

Har du ennå ikke funnet den ideelle sensoren for din applikasjon? Da bør du ta en titt på de applikasjonsspesifikke og tilpassede produktene våre!

Nøkkelferdige løsninger

Ser du etter en komplett og nøkkelferdig inspeksjonsløsning av høy kvalitet for produksjonslinjen som jobber døgnet rundt, og Vision-produktene våre oppfyller ikke kravene dine? Trenger du en robot-vision- eller robotveiledningsløsning? Vil du at systemet skal integreres med automasjonssystemet ditt, koble til robotkontrollereren din eller migrere til ERP-en din eller skysystemet ditt? Kontakt Solution Excellence-teamet vårt hos VMT og gjør ideene dine til virkelighet!

Løsningsspesialistene hos VMT, et selskap i Pepperl+Fuchs Group, jobber med kundene for å utvikle, installere, optimalisere og vedlikeholde innovative løsninger for bildebehandling og lasersensor for alle oppgaver innen kvalitetsinspeksjon eller eller robot vision.

VMT

Kontakt oss

Ser du fremdeles etter riktig løsning for din Vision-applikasjon? Eller ønsker du mer informasjon? Vi hjelper mer enn gjerne til! Fyll ut kontaktskjemaet, og send oss en melding.