A pontosság tökéletesítése.
A rugalmasság kiaknázása.
Az élettartam növelése.

ENA58IL mágneses forgó jeladó

Mágneses pontosság. Bármilyen körülmények között.

Mágneses jeladó technológia a Pepperl+Fuchs-tól . A pontosság tökéletesítése, a rugalmasság kiaknázása és az élettartam növelése – az új ENA58IL sorozatú mágneses jeladó megfelel ezen kritériumoknak. A nagy teljesítményű jeladók rendkívül hatékony mágneses érzékelési elven működnek, a világon először kombinálva egy Hall- és egy Wiegand-érzékelőt. Az érintésmentes technológiát egyedülálló precizitás és szívósság jellemzi – még a legbonyolultabb ipari környezetben is. Valósítsa meg a megbízhatóság és teljesítmény új szintjét gyárában!


A tökéletes kiegészítő
A tökéletesen koordinált csatlakozási és rögzítési technológia a forgó jeladó optimális integrációját biztosítja. Az ENA58IL sorozatú mágneses abszolút forgó jeladókhoz rendelkezésre áll a megfelelő csatlakoztatási termékek választéka.

Forgó jeladó funkciók

Pontos mérési eredmények
Érintésmentes technológia
Változatos alkalmazhatóság

360° – Fedezze fel az ENA58IL forgó jeladót

A 42H sorozatú mágneses jeladó biztosítja a darukar pontos pozicionálását
Az ENA42HD rendkívül strapabíró, nagy teherbírású mágneses jeladó sorozat biztosítja a darukar pontos pozicionálását még nagy erejű ütés és rezgés esetén is. Az érintésmentes mágneses technológia abszolút megbízhatóságot és hosszú élettartamot biztosít.
Az ENA36IL sorozatú mágneses jeladó megbízhatóan érzékeli a robotkar helyzetét
Rendkívül kompakt házkialakításuknak köszönhetően az ENA36IL sorozatú jeladók igazán alkalmasak a robotokban elérhető szűk felszerelési helyekre. Megbízhatóan észlelik a robotkar helyzetét és sebességét, és biztosítják a zökkenőmentes folyamatokat.

Megbízható folyamatok biztosítása

Az ENA58IL sorozatú mágneses jeladó pozícióadatokat biztosít egy palackozási alkalmazásban
A modern töltőüzemekben óránként akár 90 000 palack kerül feltöltésre gyümölcslével, sörrel vagy üdítővel. Az ENA58IL sorozatú mágneses jeladó 0,1°-os pontosságú helyzetadatokat szolgáltat a palackok pontos pozicionálása érdekében.
Az ENA58IL sorozatú mágneses jeladó pontos sebességszabályozást szolgáltat a nyomdaipari gépeknél
Az újságok az ofszetnyomógépekben körülbelül 50 méter/másodperc sebességgel mozognak. A papírtovábbító görgők mozgását pontosan össze kell hangolni a papír elszakadásának vagy gyűrődésének elkerülése érdekében. Az ENA58IL sorozatú mágneses jeladó a görgősebesség pontos szabályozását teszi lehetővé.

A forgó jeladók a mozgó alkatrészek forgásának, szögsebességének vagy pozíciójának mérésére szolgálnak, a területek széles körében. Más mágneses jeladókhoz képest az új mágneses jeladócsalád egyedülálló robusztusságot és pontosságot biztosít.

Sokoldalú alkalmazások

A Pepperl+Fuchs mágneses forgó jeladók új generációja kifejezetten a zord ipari környezetekhez készült. Precíz, robusztus technológiája és kompakt kialakítású háza a legnagyobb kihívást jelentő alkalmazások esetén is lehetővé teszi a használatot. Még a rezgéssel, szennyeződéssel és szélsőséges hőmérséklettel járó, jelentős mechanikai terhelés sem befolyásolja a nagy teljesítményű mágneses jeladókat. Ez megbízható gyártási folyamatokat biztosít a felhasználó számára az alkalmazások széles körében.

Kérdései vannak a mágneses forgó jeladókkal kapcsolatban?

Örömmel segítünk!
A Pepperl+Fuchs mágneses forgó jeladók új generációjával kapcsolatos további információkért küldjön nekünk e-mailt.