Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Érzékelő-működtető kábelek

A Pepperl+Fuchs érzékelő-működtető kábelek teljes termékválasztékát kínálja gépek és berendezések üzemeltetéséhez. Megbízható ipari érzékelőink ideális kiegészítőjeként, az érzékelő-működtető kábelek számos változatban elérhetők. Az eltérő menet- és vezetéktípusok kombinációjának segítségével kiválaszthatja az adott alkalmazási területnek legmegfelelőbb terméket. Az optimalizált és nagymértékben rugalmas gyártásunknak köszönhetően, képesek vagyunk az ügyfélspecifikus megoldások testre szabására és gyors leszállítására.

Az optimalizált M8 és M12 csatlakozókkal ellátott érzékelő-működtető kábelek maximális élettartammal, különösen robusztus kialakítással, valamint egyszerűsített telepítéssel és karbantartással jeleskednek. Az M8 és M12 kivitelek mellett, az érzékelő-működtető kábelek kínálata számos más gyakran előforduló menettípust, így az 1/2” vagy 7/8” típust is magába foglalja. A gázálló és aranyozott krimpelhető csatlakozók növelik a rezgésnek való ellenállást és nagyobb tartósságot biztosítanak. A rezgésálló recézett anyák megbízható csatlakoztatást, gyors és egyszerű szerszámos szerelést tesznek lehetővé.

A tanúsítással rendelkező európai gyártásból származó vezetéktípus-kínálatban megtalálhatók a masszív és gazdaságos PVC-szigetelésűek, a tartós és nagymértékben flexibilis PUR-szigetelésűek, valamint a kifejezetten hegesztési területekre kifejlesztett POC-szigetelésűek. A kihívást jelentő kültéri alkalmazások esetén a PUR-O burkolatok ideális megoldást jelentenek, míg a PUR-A burkolatok használata az autóipari alkalmazásoknál elsőrangú döntés. A további kábeljellemzők között megtalálhatók az acél csavaranyák, üzem- és funkciójelző LED-ek, a 360 fokos körkörös árnyékolás, a cULus tanúsítványok és a gyújtószikramentes NAMUR-változatok. Az IP 67, IP 68 és IP 69 típusú védettség szintén hozzájárul az érzékelő-működtető kábelek robusztusságának biztosításához.