Páratlan pontosság.
360°-os teljesítmény.
Páratlan élettartam.

R2000 sorozatú 2D lézerszkenner (2D LiDAR érzékelő)

Az R2000 sorozat jellemzői

Innovatív Pulse Ranging Technology (impulzusos távolságmérő eljárás)

Innovatív Pulse Ranging Technology

A Pulse Ranging Technology (PRT, impulzusos távolságmérő eljárás) rendkívül pontos méréseket és rövid válaszidőket biztosít különböző környezeti és tárgyviszonyok között. Használja ki a legpontosabb, ipari minőségű távolságmérési eljárást!
Apró tárgyak érzékelése

Apró tárgyak érzékelése

Az éles fénypont és a nagy szögfelbontás kombinációja lehetővé teszi a pontos él- és aprótárgy-érzékelést 1 milliméteres tárgymérettől. Maximális pontosságú felügyelet és érzékelés!
360°-os, teljes láthatóság

360°-os, teljes láthatóság

A 360°-os mérési szögnek köszönhetően a nagy teljesítményű R2000 2D lézerszkennerek (2D LiDAR érzékelő) teljes körű láthatóságot biztosítanak. Nincs szükség több érzékelő egyidejű alkalmazására. Tartsa szemmel a környezetét!
Interaktív kijelző

Interaktív kijelző

Az interaktív kijelző szöveges és grafikus információkat jelenít meg. Az alapvető beállítások közvetlenül a készüléken is megadhatók, a diagnosztikai információk pedig működés közben kijelzésre kerülnek. Az R2000 sorozat könnyen kezelhető!

Fotoelektromos érzékelők a Pepperl+Fuchstól – Lépéselőnyben

Fotoelektromos érzékelők a Pepperl+Fuchstól – Lépéselőnyben

A fotoelektromos érzékelők új generációja a standard érzékelőket a legújabb mérési módszerekkel ötvözi. Az innovatív impulzustartomány-technológiával (PRT) felszerelt R2000 2D lézeres optikai érzékelők (másnéven a 2D LiDAR érzékelők) megbízható és rendkívüli pontos mérési eredményeket biztosítanak 360°-os, vakfoltmentes látómezővel.

Egy sorozat, több változat:

  • R2000 érzékelő lézerszkenner nagy igénybevételt jelentő helyszíni felügyeleti alkalmazásokhoz
  • R2000 UHD (Ultra High Density, ultranagy sűrűségű) lézerszkenner komplex mérési feladatokhoz és navigációhoz
  • R2000 HD (High Density, nagy sűrűségű) lézerszkenner objektumprofilozáshoz és robotikai alkalmazásokhoz

360° – Fedezze fel a R2000-es sorozatot

Sokoldalú alkalmazások

Precíz mérés, megbízható érzékelés, egyenletes teljesítmény – mindez jellemzi az R2000 2D lézerszkennereket (2D LiDAR érzékelők). Egyedi jellemzőik miatt rendkívül megbízható tárgyérzékelést kínálnak még nehéz körülmények között is. Nézze meg a videót és tudja meg, hogyan teszik zökkenőmentessé ezek a fotoelektromos érzékelők a különböző alkalmazások folyamatait.

Megbízható folyamatok biztosítása

Az R2000 érzékelő switching szkenner elkerüli a kiálló részekkel való ütközést.
A piacon kapható digitális I/O-szkennerek közül a legmagasabb, akár 0.071° szögfelbontásnak köszönhetően az R2000 Detection szkenner könnyedén érzékeli a rendkívül kis tárgyakat. A switching szkenner megakadályozza a rakodódaruk vagy a függesztett szállítórendszerek kiálló alkatrészeivel való összeütközést.
Az R2000 érzékelő 2D lézerszkenner megbízhatóan felismeri a törött raklapokat
A hibás raklapok ütközést idézhetnek elő a magaspolcos állványos raktárakban végzett automatikus komissiózás során, ami jelentős anyagi kárral járhat. A pluszsíkos szkennelési tengelynek köszönhetően az R2000 érzékelőszkenner megbízhatóan érzékeli és jeleníti meg még a kis darabokat vagy törött raklapokat is.
A gyors, 50 Hz-es szkennelési sebességnek köszönhetően a mérő lézerszkenner ideális megoldás olyan nagy sebességű alkalmazásokhoz, mint a robotika.
Az R2000 HD mérőérzékelő ideális megoldás a robotikai feladatokhoz. A másodpercenként 84 000 beolvasási pont és a 0.043°-ig optimalizált szögfelbontás révén az érzékelő megfelel a jellemző robotikai alkalmazások követelményeinek.
Az R2000 UHD lézerszkenner pontos távolságadatokat biztosít dinamikus alkalmazásokban, például automatikus irányított járművek navigálásához.
Az R2000 UHD lézerszkenner pontos távolságadatokat biztosít dinamikus alkalmazásokban, például automatikus irányított járművek navigálása során. Pontosan navigál akár 200 méterig igen kisméretű, akár 40 mm-es fényvisszaverők mellett is.

2D LiDAR érzékelő termékek

Sensorik4.0® – Csatlakoztatott személyre szabhatóság 2D LiDAR érzékelőkkel

Ez az alkalmazás bemutatja, miképp lehetséges az ügyféligényeket rugalmas és egyéni módon beilleszteni a gyártásba. Az R2000 2D LiDAR érzékelőinkkel felszerelt intelligens multiszenzoros rendszerek képesek pontosan feltérképezni egy tárgy körvonalát és egyesíteni az adatokat egy 3D pontfelhőben. Ezt követően a beolvasott tárgy háromdimenziós képe szabványosított formátumban másodperceken belül elérhetővé válik a NeoNeon felhőben, így más rendszerek is azonnal felhasználhatják az új adatokat. A HANNOVER MESSE kiállításon a rendszer a látogatók beolvasására vár. Az 1-es sarzsméretben készült digitális portrékat a látogatók hazavihették. 

Kérdése van az R2000 2D lézerszkennerekkel kapcsolatban?

Örömmel segítünk!
A Pepperl+Fuchs R2000 sorozatú 2D lézerszkennerével (2-D LiDAR érzékelő) kapcsolatos további információkért küldjön nekünk e-mailt.