Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Fotoelektromos érzékelők mérési funkcióval – Lépéselőnyben

A lehető legnagyobb pontosság és megbízhatóság a tárgyak észlelésében

A Pepperl+Fuchs fotoelektromos érzékelői sokkal közelebb hozzák ezt a célt. A nagy teljesítményű érzékelő technológia áttörést jelent, hiszen a standard érzékelőket a legújabb mérési módszerekkel kombinálja – így biztosítható a lehető legnagyobb pontosság és megbízhatóság a tárgyak érzékelésénél.

Az integrált mérési technológiák által biztosított távolságinformációk számos előnnyel járnak. A méréseket nagy pontossággal rögzítik és azonnal értékelik. Ez lehetővé teszi a hibák észlelését és kiküszöbölését. A „hibamentes gyártás” megvalósításához így most már hihetetlenül közel kerültünk.

A fotoelektromos érzékelők emellett rendkívül ellenállóak a környezeti hatásokkal szemben, és az ipari alkalmazások által támasztott kihívásokat is leküzdik. Intelligens érzékelőink még a rendkívül nagy kihívást jelentő, szigorú követelményeket támasztó alkalmazásoknál is megbízható értékelést nyújtanak – még akkor is, ha szélsőséges környezettel, bonyolult tárgyfelületekkel kell megküzdeniük.

Valósítsa meg az Ön által elképzelt ideális alkalmazást, és szerezzen döntő előnyt a piacon!

 

Nagy teljesítményű, minden elemében lenyűgöző technológia – Az előnyökről, röviden

 • Megbízható és pontos tárgyérzékelés a mért adatok intelligens kiértékelésével
 • Nagyfokú ellenállás a zavaró környezeti hatásokkal szemben
 • Hibamentes termelés a korai hibaészlelés és -kiküszöbölés miatt
 • Megbízható új megoldások észlelési feladatokhoz

Két technológia, egy úttörő koncepció

Akár közeli, akár több száz méteres távolságról van szó, a Pepperl+Fuchs innovatív mérési elveinek és fotoelektromos érzékelőinek kombinációja a legmagasabb szintű pontosságot és észlelési megbízhatóságot nyújtja.


Multipixel technológia (MPT)

A multipixel technológia a bevált háromszögelési elven alapul, ám azt a távolságérzékelők mérési funkciójával kombinálja, így olcsó, rugalmas megoldást nyújt számos ágazat számára. Ez a technológia nyújtja az elérhető legnagyobb megbízhatóságot a rövid távolságokkal dolgozó alkalmazásoknál.


MPT-Sensors

 • Fotoelektromos érzékelő sorozat R10x (R100, R101, R103)
 • Fotoelektromos érzékelő, R20x sorozat (R200, R201)

Pulse Ranging Technology (PRT, impulzusos távolságmérő eljárás)

A Pulse Ranging Technology egy innovatív folyamat: segítségével közvetlen mérési módszerrel valósítható meg a néhány centimétertől akár több száz méterig terjedő távolságok rendkívül pontos mérésére. A PRT pontos, megbízható és egyértelmű méréseket tesz lehetővé nagy ismétlési pontossággal és rövid válaszidővel – függetlenül a környezet vagy a tárgy jelentette korlátoktól. Ez a fejlett érzékelési elv az ipari automatizálási alkalmazások széles köre számára teszi elérhetővé a valós repülésiidő-mérést.


PRT-Sensors

 • R2000 2D lézerszkenner (2D LiDAR érzékelő)
 • R2300 egyrétegű és többrétegű szkennerek (2D és 3D LiDAR érzékelők)
 • R2100 többsugaras LED olvasó (2D LiDAR érzékelő)
 • R1000 távolságérzékelő
 • R200 távolságérzékelő
 • VDM28 távolságérzékelő

R10x és R20x sorozatú fotoelektromos érzékelők

Most először kaphatók összehangolt, fotoelektromos működési elvek és innovatív technológiák felhasználásával készült, egységes házakkal szerelt megoldáscsomagok. A felhasználók az egységes működési koncepció minden előnyét kihasználhatják a teljes portfólióban. Fedezze fel az R100, R101, R103, R200 és R201 sorozatot...

A R2000 megbízható és rendkívül pontos mérési eredményeket biztosít – 360°-os, vakfoltmentes látási tartománnyal.

Mérés három dimenzióban vagy nagy sebesség mellett: Az R2300 sorozatban bármilyen kihíváshoz megtalálható a megfelelő LiDAR érzékelő. Tudjon meg többet az előnyökről, a technológiáról és a felhasználási területekről...