Megnövelt teljesítmény.

Ipari kialakítású vékonykliensek

Vékonykliens megoldás a vezérlőteremtől a veszélyes területekig

Strapabíró kialakítás

A Pepperl+Fuchs ipari kialakítású vékonykliensei (BTC-k) tartós, zárt IP4x házzal szereltek. A kompakt, strapabíró alumínium ház ellenáll a folyamatipar nehéz környezeti körülményeinek. Opcionális, -20 °C és +60 °C közötti hőmérsékleti tartományával és ventilátormentes kialakításával a BTC ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek is, és tartható szekrényekben, fiókokban és tárolókban.
Hosszú távú rendelkezésre állás

Hosszú távú rendelkezésre állás

A Pepperl+Fuchs ipari vékonyklienseinek felhasználói élvezhetik a hardver és szoftver hosszú távú rendelkezésre állásának előnyeit. A Pepperl+Fuchs vékonykliensei hosszú ideig rendelkezésre álló és igen megbízható ipari alkatrészeken alapulnak. Az előre telepített VisuNet RM Shell firmware a Windows® 10 Enterprise LTSC rendszeren alapul, hosszú távú Microsoft-támogatással.
Ultra HD-optimalizált

Ultra HD

A Pepperl+Fuchs a legújabb képernyő-technológiával történő használatra optimalizálta az ipari kialakítású vékonyklienseit. A kompakt BTC22 kettő DisplayPort™ és egy USB-C interfésszel, míg a BTC14 négy DisplayPort interfésszel rendelkezik, amelyek legfeljebb négy, 4K felbontású, 60 Hz-es Ultra HD monitort képesek kiszolgálni. Ez biztosítja a folyamatok optimális áttekintését.
Monitorozás RM Shell 5 segítségével

VisuNet RM Shell

Az előre telepített VisuNet RM Shell firmware leegyszerűsíti a dobozos vékonykliensek konfigurálását és beállítását – a BTC-k percek alatt beállítható. Egy további VisuNet Control Center szoftverrel a felhasználók hatékonyan és kényelmesen konfigurálhatják és kezelhetik az összes VisuNet vékonyklienst.

Megbízhatóságra tervezve

Robbanásveszélyes környezetek, zord körülmények, szélsőséges hőmérsékletek–a folyamatipar különleges kihívásokat támaszt az emberrel és a technológiával szemben. A Pepperl+Fuchs ipari kialakítású vékonyklienseit arra tervezték, hogy megbízható és strapabíró virtualizációs megoldást kínáljanak ipari környezetben, zord körülmények között is.

A Pepperl+Fuchs ipari kialakítású vékonykliensei jól viselik a magas hőmérsékletnek, ütődéseknek és rezgéseknek való folyamatos kitettséget, így képesek kezelni a legkomolyabb folyamat-alkalmazásokat is. A BTC-k strapabíró kialakítása a lehető legnagyobb telepítési rugalmasságot kínálja a felhasználóknak.


BTC22 ipari kialakítású vékonykliens

BTC22 – Csúcstechnológiás vékonykliens megoldás

A Pepperl+Fuchs ipari dobozos vékonykliens-portfóliójának legújabb tagja, a BTC22 megfelel az ipari vékonykliensek minden követelményének. Elődjéhez hasonlóan az BTC22 is rendkívül strapabíró kialakítású, mozgó alkatrészektől mentes, és szünetmentes ipari használatra optimalizálták. A zárt alumíniumház porálló, továbbá ipari, 0 és +55 °C közötti hőmérsékleti tartományhoz tervezték. Ez rugalmas alkalmazási és telepítési lehetőségeket nyit meg. Modern szoftverével és számos hardverinterfész-lehetőségével a BTC22 jövőbiztos megoldást jelent.

  • Hosszú távú támogatás több mint 5 éves termékelérhetőséggel
  • Akár 3 db Full HD monitor csatlakoztatható DisplayPorttal és USB-C alt módban
  • 2 Ultra HD (4K), 60 Hz-es képernyőfelbontás a modern, nagy képernyőkhöz
  • 3 dedikált Gigabit Ethernet port

BTC14 – Négymonitoros alkalmazásokhoz készült

A BTC14 ipari kialakítású dobozos vékonykliens tartós, zárt IP4x házban kapható, amely ellenáll a feldolgozóipari, kihívást jelentő környezeti körülményeknek. A -20 °C-tól +60 °C-ig bővített hőmérsékleti tartomány és a strapabíró kialakítás maximális telepítési rugalmasságot biztosít. Az BTC14 kifejezetten négymonitoros rendszerekhez készült. A négy DisplayPort interfésszel akár négy modern, 4K felbontású Ultra HD monitort is képes támogatni 60 Hz-en.

BTC14 – Négymonitoros alkalmazásokhoz készült

Strapabíró kialakítás

Nincs túlmelegedés
Az ipari kialakítású vékonykliensek még szélsőséges hőmérsékleteken is megbízhatók. Passzív hűtéssel és több hűtőbordával rendelkeznek, amelyek megakadályozzák a túlmelegedést.
Fagyos környezet
A strapabíró, ipari kialakítású vékonykliensek még a fagyos környezeteknek is ellenállnak. -20 °C és +60 °C közötti hőmérséklet-tartományban képesek működni.
Zárt ház
A zárt IP4x házuknak köszönhetően a BTC-k ellenállnak az ipari vezérlőhelyiségek kihívást jelentő környezeteinek, például a papírgyárakban.
Biztonságos interfészek
Minden csatlakozó mechanikusan rögzíthető, így az ipari kialakítású vékonykliensek ellenállnak a rezgéseknek.

Rugalmas telepítés

Vezérlőhelyiség
DIN-sínre szerelhető
VESA-rögzítés
Falra szerelhető
BTC asztali rögzítés
A BTC-k a felhasználók számára számos telepítési és különböző felszerelési lehetőséget biztosítanak. Robusztus kialakításuknak és megnövelt hőmérséklet-tartományuknak köszönhetően kihívást jelentő körülmények között lévő vezérlőhelyiségekben is felszerelhetők. Szerelje fel őket az asztal tetejére, az asztal alá, vagy tárolja őket egy fiókban.

A BTC-k közvetlenül az asztalra történő rögzítése mellett számos egyéb lehetőség is rendelkezésre áll.

ipari dobozos vékonykliens a vezérlőhelyiségben

A BTC14 és a BTC22 összehasonlítása

Click on the appropriate BTC version to see its features.

  • BTC14
  • BTC12
BTC14 BTC12
Interfaces 4x DisplayPort; up to 4x 4K
Processor AMD Ryzen Embedded V1202B
RAM 4 GB DDR4 (Standard)
8 GB DDR4 (optional)
Housing Aluminum Chassis
IP Rating IP4x
Operating Temperature - 20 °C to 60 °C
Mounting Option Desktop-, Wall-, Din-Rail-, VESA-Mounting
Mechanical Security All ports strain relieved and “lockable”
Cooling Method Passive cooling, heat dissipating housing
Certifications CE and FCC for Europe and US market access
Firmware RM Shell

Egyszerű konfigurálás az RM Shellel

Annak érdekében, hogy a dobozos vékonykliens konfigurációját és beállítását is megkönnyítsük, a VisuNet RM Shell firmware-t többféle vezérlőegységhez előtelepítettük és előkonfiguráltuk. Így gyorsan és egyszerűen lehet beüzemelni a BTC-ket. Az RM Shell legújabb generációja a Microsoft® Windows® 10 Enterprise LTSC operációs rendszert használja, amely a Microsoft hosszú távú biztonsági frissítéseit tartalmazza. Az RM Shell emellett integrált biztonsági mechanizmusokkal van ellátva, amelyek megbízható védelmet nyújtanak a rendszer számára a kártevő szoftverekkel és a vírusokkal szemben.

Teljes körű vékonykliens megoldás

Az RM Shell firmware minden Pepperl+Fuchs által forgalmazott VisuNet készülék esetében elérhető. Teljes körű vékonykliens megoldást kínál a folyamatipar számára – a vezérlőtermi BTC-től egészen a Zóna 1/21 területén lévő távoli monitorokig. A VisuNet Control Center szoftverrel a gyárüzemeltetők minden készüléket egy központból tudnak konfigurálni, felügyelni és kezelni.

A VisuNet RM Shell előnyei

Konfiguráció és beállítás perceken belül
Microsoft® Windows® 10 Enterprise LTSC-n alapul
Beépített biztonsági mechanizmusok a kockázatok csökkentésére
VisuNet Control Center szoftver a hatékony, központosított felügyelethez
A Pepperl+Fuchs által forgalmazott minden VisuNet készülék esetében elérhető

Kapcsolat

Kérdése van az ipari kialakítású vékonykliensekkel kapcsolatban, vagy további információkra van szüksége? Örömmel segítünk! Egyszerűen töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és küldjön nekünk üzenetet.