Kézzelfogható rugalmasság.
Megnövelt teljesítmény.
Versenyelőny biztosítása.

Ipari kialakítású vékonykliensek

Teljes vékony kliens megoldás a vezérlőteremtől egészen a robbanásveszélyes területekig

Strapabíró kialakítás

A Pepperl+Fuchs ipari kialakítású vékonykliensei (BTC-k) tartós, zárt IP4x házban kerülnek forgalomba. A kompakt, strapabíró alumínium ház ellenáll a kihívást jelentő környezeti körülményeknek a feldolgozóiparban. -20 °C és +60 °C közötti kiterjesztett hőmérsékleti tartományával és ventilátormentes kialakításával a BTC ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek is, és tartható szekrényekben, fiókokban és tárolókban.
Hosszú távú rendelkezésre állás

Hosszú távú rendelkezésre állás

A Pepperl+Fuchs ipari vékonyklienseinek felhasználói élvezhetik a hardver és szoftver hosszú távú rendelkezésre állásának előnyeit. A Pepperl+Fuchs vékonykliensei hosszú ideig rendelkezésre álló és igen megbízható ipari alkatrészeken alapulnak. Az előre telepített VisuNet RM Shell firmware a Windows® 10 IoT Enterprise 2019 LTSC/2016 LTSB rendszeren alapul, hosszú távú Microsoft-támogatással.
Ultra HD-optimalizált

Ultra HD

A Pepperl+Fuchs a legújabb képernyő-technológiával történő használatra optimalizálta az ipari kialakítású vékonyklienseit. A kompakt BTC12 kettő, míg a BTC14 négy DisplayPort™ interfésszel rendelkezik, amelyek legfeljebb négy, 4K felbontású, 60 Hz-es Ultra HD monitort képesek kiszolgálni. Ez biztosítja a folyamatok optimális áttekintését.
Monitorozás RM Shell 5 segítségével

RM Shell 5

Az előre telepített VisuNet RM Shell 5 firmware leegyszerűsíti az ipari kialakítású vékonykliensek konfigurálását és beállítását – a BTC12 és BTC14 percek alatt beállítható. Egy további VisuNet Control Center szoftverrel a felhasználók hatékonyan és kényelmesen konfigurálhatják és kezelhetik az összes VisuNet vékonyklienst.

BTC14 – Négymonitoros alkalmazásokhoz készült

BTC12 – Kétmonitoros alkalmazásokhoz ideális

Megbízhatóságra tervezve

Robbanásveszélyes környezetek, zord körülmények, szélsőséges hőmérsékletek–a folyamatipar különleges kihívásokat támaszt az emberrel és a technológiával szemben. A Pepperl+Fuchs ipari kialakítású vékonyklienseit arra tervezték, hogy megbízható és strapabíró virtualizációs megoldást kínáljanak ipari környezetben, zord körülmények között is.

A BTC14 és a jól ismert BTC12 készülékek jól viselik a magas hőmérsékletnek, ütődéseknek és rezgéseknek való folyamatos kitettséget, így képesek kezelni a legkomolyabb folyamat-alkalmazásokat is. A robusztus BTC14 és BTC12 a lehető legnagyobb telepítési rugalmasságot kínálja a felhasználóknak.

Vezérlőhelyiség BTC-vel

Strapabíró kialakítás

Nincs túlmelegedés
Az ipari kialakítású vékonykliensek még szélsőséges hőmérsékleteken is megbízhatók. Passzív hűtéssel és több hűtőbordával rendelkeznek, amelyek megakadályozzák a túlmelegedést.
Fagyos környezet
A strapabíró, ipari kialakítású vékonykliensek még a fagyos környezeteknek is ellenállnak. -20 °C és +60 °C közötti hőmérséklet-tartományban képesek működni.
Zárt ház
A zárt IP4x házuknak köszönhetően a BTC-k ellenállnak az ipari vezérlőhelyiségek kihívást jelentő környezeteinek, például a papírgyárakban.
Biztonságos interfészek
Minden csatlakozó mechanikusan rögzíthető, így az ipari kialakítású vékonykliensek ellenállnak a rezgéseknek.

Rugalmas telepítés

Vezérlőhelyiség
DIN-sínre szerelhető
VESA-rögzítés
Falra szerelhető
BTC asztali rögzítés
Mind a BTC12 (kétmonitoros telepítés), mind a BTC14 (négymonitoros telepítés) számos telepítési és felszerelési lehetőséget biztosít a felhasználók számára. Robusztus kialakításuknak és megnövelt hőmérséklet-tartományuknak köszönhetően kihívást jelentő körülmények között lévő vezérlőhelyiségekben is felszerelhetők. Szerelje fel őket az asztal tetejére, az asztal alá, vagy tárolja őket egy fiókban.

A BTC-k közvetlenül az asztalra történő rögzítése mellett számos egyéb lehetőség is rendelkezésre áll.

Időtálló technológia

A kompakt BTC12 két DisplayPort™ csatlakozóval rendelkezik, amelyek támogatják a 4K felbontású, 60 Hz-es Ultra HD monitorokat. A legújabb BTC14-en négy DisplayPort csatlakozó található a négymonitoros alkalmazások kiszolgálásához. Ez optimális áttekintést nyújt a folyamatokról. A DP++ opció révén a felhasználók passzív DisplayPort adapterrel tudnak HDMI monitorokat csatlakoztatni. 

Ráadásul az ipari kialakítású vékonykliensek modern interfésztechnológiával rendelkeznek:

  • Két gigabites Ethernet-csatlakozó hálózati redundanciához
  • Soros csatlakozóport a korábbi perifériák támogatásához
  • 4 db USB-port a modern perifériák számára
  • Széles tartományú, 16 – 28 V-os egyenáramú bemenet irodai és ipari alkalmazásokhoz

A BTC12 és BTC14 hátoldala

A BTC14 és a BTC12 összehasonlítása

Click on the appropriate BTC version to see its features.

  • BTC14
  • BTC12
BTC14 BTC12
Interfaces 4x DisplayPort; up to 4x 4K
Processor AMD Ryzen Embedded V1202B
RAM 4 GB DDR4 (Standard)
8 GB DDR4 (optional)
Housing Aluminum Chassis
IP Rating IP4x
Operating Temperature - 20 °C to 60 °C
Mounting Option Desktop-, Wall-, Din-Rail-, VESA-Mounting
Mechanical Security All ports strain relieved and “lockable”
Cooling Method Passive cooling, heat dissipating housing
Certifications CE and FCC for Europe and US market access
Firmware RM Shell 5

Könnyű konfiguráció az RM Shell 5-tel

Annak érdekében, hogy a dobozos vékonykliens konfigurációját és beállítását is megkönnyítsük, a VisuNet RM Shell 5 firmware-t többféle vezérlőegységhez előtelepítettük és előkonfiguráltuk. Így gyorsan és egyszerűen lehet beüzemelni a BTC-ket. Az RM Shell legújabb generációja a Microsoft® Windows® 10 IoT Enterprise 2019 LTSC operációs rendszert használja, amely a Microsoft hosszú távú biztonsági frissítéseit tartalmazza. Az RM Shell 5 emellett integrált biztonsági mechanizmusokkal van ellátva, amelyek megbízható védelmet nyújtanak a rendszer számára a kártevő szoftverekkel és a vírusokkal szemben.

 

 

Teljes körű vékonykliens megoldás

Az RM Shell 5 firmware minden Pepperl+Fuchs által forgalmazott VisuNet készülék esetében elérhető. Teljes körű vékonykliens megoldást kínál a folyamatipar számára – a vezérlőtermi BTC-től egészen a Zóna 1/21 területén lévő távoli monitorokig. A VisuNet Control Center szoftverrel a gyárüzemeltetők minden készüléket egy központból tudnak konfigurálni, felügyelni és kezelni.

A VisuNet RM Shell 5 főbb jellemzői

Konfiguráció és beállítás perceken belül
Microsoft® Windows® 10 IoT Enterprise 2019 LTSC és 2016 TSB verziókra építve
Beépített biztonsági mechanizmusok a kockázatok csökkentésére
VisuNet Control Center szoftver a hatékony, központosított felügyelethez
A Pepperl+Fuchs által forgalmazott minden VisuNet készülék esetében elérhető

Kapcsolat

Kérdése van az ipari kialakítású vékonykliensekkel kapcsolatban, vagy további információkra van szüksége? Örömmel segítünk! Egyszerűen töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és küldjön nekünk üzenetet.