Tegnap és ma.

Most és a jövőben.

A Pepperl+Fuchs cserekomponensei.

A vállalkozás folyamatos működése, felkészülés a jövőre.

A Pepperl+Fuchs cserekomponensei megvédik a létesítmények tőkebefektetéseit, miközben a legújabb technológiával ruházzák fel a telephelyeket és optimalizálják a teljesítményt. A korábbi verziókkal való kompatibilitást kiterjedt módosítás nélkül biztosítjuk. A cserekomponensek fő előnyei a nagyobb hatékonyság és rugalmasság, valamint az üzemeltetési és infrastrukturális költségek csökkenése.

Smart-Ex sorozat: Digitalizáljuk a veszélyes területek alkalmazásait.

A terepen dolgozó mobil munkatársak egy strapabíró, gyújtószikramentes okostelefont vagy táblagépet használhatnak walkie-talkie helyett. Az integrált push-to-talk mobiltechnológia és a hozzátartozó gombok teljesen kiváltják a rádiókészülékeket. A hasznos adatrögzítési alkalmazások és video-együttműködési eszközök lehetővé teszik a mobil munkatársak számára a gyors adat- és képküldést.

Tudjon meg többet

Bemutatkozik az ecom Instruments, a Pepperl+Fuchs márka által kifejlesztett Smart Ex 02

Most: Smart-Ex® sorozat
Előtte: PMR (személyes mobil rádió)

K-System modulállvány: Maradjon kapcsolatban a jövővel.

2020-tól az Eurocard-rendszer már nem elérhető. A gyártásleállások elkerülése érdekében egy új rendszerre van szükség a megfelelő feladatok ellátásához. A Pepperl+Fuchs a helyszíni infrastruktúrához igazított, ügyfélspecifikus megoldásokat kínál: A K-System modulállvány szinte bármilyen alkalmazáshoz megfelelő illesztőegység, amely egyszerű telepítést és maximális rugalmasságot biztosít.

Bővebben

K-System modulok váltják fel az Eurocard-rendszert

Most: K-System modulállvány
Előtte: Eurocard-rendszer

Több funkció kisebb helyigénnyel. FieldConnex–a következő generáció.

Az új szegmenscsatolók ugyanakkora vagy kisebb helyen is elférnek. Az egyszerű újracsatlakoztatáshoz a kábel a kábeltálcában marad. A PROFIBUS DP vagy PROFINET protokollok opcionális redundanciával elérhetők. A diagnosztika hatékony üzembe helyezést tesz lehetővé, és könnyen érthető tippeket nyújt az elveszett PV-k hibaelhárításához. Tökéletes termékek a zökkenőmentes migrációs projektekhez!

Alapszintű szegmenscsatoló

Teljesítménybővítő

A FieldConnex® szegmenscsatolók és teljesítménybővítők több funkcióval egészítik ki a terepibusz-infrastruktúrát.

Most: Alapszintű szegmenscsatoló és teljesítménybővítő
Előtte: SK1 és SK2 szegmenscsatolók

Kapcsolat

Kérdései vannak a Pepperl+Fuchs cserekomponenseivel kapcsolatban? Örömmel segítünk! Csak küldjön nekünk egy üzenetet vagy foglaljon időpontot egy személyes konzultációra egyik szakértőnkkel.