Pile Driver™ fém felületi érzékelők

F76M és F104M induktív érzékelők

Előnyök

Robusztus érzékelő sorozat

Az összes fém felületi érzékelő rozsdamentes acél érzékelőfelülettel rendelkezik, amely kevésbé érzékeny a fizikai sérülésekre, ideértve a kopást és az ütközést. Fedezze fel a robusztus érzékelősorozatot, amely biztosítja a gépek jobb rendelkezésre állását a sajtolás vagy fémformálás során!

Hegesztésre nem érzékeny változatok

A különösen strapabíró, hegesztéssel szemben ellenálló változatok olyan, nagy igénybevételt jelentő, magas hőmérséklettel és/vagy hegesztési fröccsenéssel járó alkalmazásokhoz is kaphatók. A hegesztési salaknak ellenálló bevonattal és égésbiztos kábelváltozatokkal az ilyen típusú érzékelők ideálisan használhatók mostoha ipari alkalmazások esetén!

A legkisebb és legalacsonyabb profilú érzékelő

A piacon kapható legkisebb fém felületi induktív érzékelőként az F76M kompakt kialakítású házzal rendelkezik, amely egyéb fém felületi termék által elérhetetlen, szűk helyeken is alkalmazható. A kisméretű érzékelő 0,5 mm mélyen süllyeszthető az acélba, az érzékelőmezőre gyakorolt hatás nélkül.

Úttörő az érzékelő-technológiában

A Pepperl+Fuchs, mint a közelítésérzékelő feltalálója és az érzékelő-technológia úttörője, folyamatosan olyan új termékek és technológiák fejlesztésén dolgozik, amelyek zökkenőmentesen integrálhatók az egyedi alkalmazásokba. Használja ki az induktív érzékelő-technológia terén szerzett több mint 60 éves tapasztalatot!

Ellenálló a nagy súlyokkal és erőkkel szemben

Rendkívül nagy igénybevételt jelentő ipari környezetekben az induktív érzékelők gyakran olyan mechanikai igénybevételnek is ki vannak kitéve, ami rövidíti az élettartamukat, növelve ezáltal a leállások idejét. Például szerszámgépekben történő használat esetén a nagy erőhatások, a kopás és az agresszív vegyszerek erősen igénybe veszik az érzékelőket. Az ilyen alkalmazásokhoz a Pepperl+Fuchs fém felületi érzékelőket kínál, amelyek összeépített, rozsdamentes acél házzal és fém érzékelőfelülettel rendelkeznek.
A hagyományos hengeres típusokhoz képest a Pile Driver™ induktív érzékelő sorozat a piacon kapható legkisebb fém felületi érzékelő, amely tulajdonságainak köszönhetően számos felszerelési lehetőséget tesz lehetővé különböző alkalmazásokban.

Fedezze fel az F76M és az F104M induktív érzékelőket, amelyek segítenek növelni az üzem rendelkezésre állását!

Fő előnyök

Ellenálló a szélsőséges környezeti körülményekkel, például a páratartalommal és a mechanikai behatásokkal szemben
Az összeépített rozsdamentes, fém érzékelő felületű acélház korrózióálló, jó vízzáró képességű, nyomásálló, kopásálló, tartós és megbízható
A C sorozatú fém felületi érzékelők ellenállóak a hegesztési fröccsenéssel szemben
Az F76M és az F104M érzékelők bővített érzékelési tartományt kínálnak

Maximális tartósság és kompakt kialakítás

F104M érzékelő 6 mm-es érzékelési tartománnyal

pile driver fém felületi érzékelő

A felületre szerelhető Pile Driver™20%-kal nagyobb érzékelési távolságot biztosít, mint egy hagyományos közelítésérzékelő, miközben a szerelési helyigénye mindössze annak 1/10-e. Az F104M érzékelő egy 6 mm-es érzékelési tartományú, kocka kialakítású (32x20x8mm) egység, míg a még kisebb F76M kocka érzékelő (30x8x5,5mm, jobb kép) 2 mm-es érzékelési tartománnyal rendelkezik – ugyanakkorával, mint egy 8 mm-es hengeres pile driver. A dedikált FE és NFE modellek a teljes tartományban érzékelik az acélt vagy az alumíniumot.


F76M Weld-Immune Sensor with a 2 mm Sensing Range

pile driver metal face sensor

The F104M sensor offers an 8 mm profile, whereas the F76M sensor comes with an ultra-low, 5.5 mm profile, allowing users to integrate them in tight spaces while maintaining a maximum sensing performance and high uptime. The sensor’s sophisticated cable design is insensitive to oils, abrasion, and extreme heat. Molded power and output LEDs provide continuous status information, making it easier for users to detect if the sensor is in bad condition which helps prevent downtime.

Áttekintés – Fém felületi portfólió

Alkalmazások

Hegesztőcellákban való használatra készült
A hegesztőcellákban strapabíró, tartós érzékelőkre van szükség, amelyek ellenállnak a szélsőséges körülményeknek, például a magas hőnek és a hegesztési maradványoknak. A hegesztésre nem érzékeny modellek POC kábelköpenyűek, így ellenállóak a fröccsenő fémekkel szemben; ideális érzékelő-megoldást nyújtanak az ilyen alkalmazásokhoz.
Strapabíró, folyadékálló érzékelős orozat
A standard modellek vágófolyadékokkal és olajokkal szemben ellenálló, vágástűrő PUR-köpenyűek. Az érzékelő nagy sűrűségű foglalata megakadályozza a folyadékbejutást, így tökéletesen alkalmas a gépeken belüli tárgyérzékelés megbízható elvégzésére.
Törésmegelőzés a sajtolási folyamat során
A sajtolási folyamat során a Pile Driver™ azonosítja az alul/felültáplálásokat vagy a húzott anyagdarabokat a befejezett lenyomás előtt, így megakadályozza a sajtolási töréseket. Ez ideálissá teszi az érzékelősorozatot a befogókon és a továbbító présujjakon történő alkatrészjelenlét-érzékelésre.
Rugalmas felszerelhetőség
A rendkívül alacsony, 8 mm-es profilú, kifinomult felületi szerelésű kialakítás lehetővé teszi a felhasználók számára az olyan területeken történő integrációt, amelyek korábban nem voltak lehetségesek a fém felületi érzékelők számára. Soros, öntött működési- és kimeneti LED-jei folyamatos vizuális jelzést adnak a működési állapotról.

Kapcsolat

Kérdése van a fém felületi érzékelők portfóliójával kapcsolatban? Szeretne több információt kapni? Örömmel segítünk! Egyszerűen töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és küldjön nekünk üzenetet.