Javuló projektteljesítmény.
Felgyorsuló üzembe helyezés.
Egyszerűsödő üzemeltetés.

HiC2441 univerzális leválasztó – univerzális megoldás minden jeltípushoz

Mérföldkő az interfész-technológiában

A Pepperl+Fuchs HiC2441 univerzális leválasztója új teljesítményszabványokat állít fel a nagyméretű technológiai berendezések projektjei számára. A világ első izolált leválasztójaként önállóan felismeri az I/O követelményeket és automatikusan alkalmazkodik gyakorlatilag bármilyen típusú terepi bemeneti jelhez és DCS/-ESD rendszerhez. Az egyedülálló funkcionalitás miatt a HiC2441 mérföldkőnek számít az interfész-technológia területén. Fedezze fel az innovatív technológia által nyújtott előnyöket!

Fő előnyök

 Automatikusan igazodik a jeltípushoz – nincs szükség konfigurálásra
Gyors, biztonságos és egyszerű üzembe helyezés
Csökkenti a tervezési, kivitelezési és konfigurációs költségeket
Egyszerű, szerszámmentes modultelepítés és csökkentett mennyiségű előírt karbantartás

Előnyök

Többfunkciós használat

Többfunkciós használat

A többfunkciós univerzális leválasztóval mindig kéznél lehet a megfelelő eszköz, függetlenül a jel típusától. Így kiküszöbölhető az időigényes modulválasztás, továbbá csökkenthető a karbantartás mennyisége is.
Gyors és biztonságos üzembe helyezés

Gyors és biztonságos üzembe helyezés

Az univerzális leválasztó biztonságos és egyszerű beszerelést tesz lehetővé további hardver- vagy szoftverbeállítások nélkül. Ennek köszönhetően konfigurálási hibák nem fordulhatnak elő.
Rövidebb huzalozási idő

Rövidebb huzalozási idő

A HiC2441 univerzális leválasztó lehetővé teszi a csatlakozókártya előhuzalozását úgy, hogy a jeltípust nem szükséges figyelembe venni. Ez azt jelenti, hogy nem szükséges az elosztószekrények helyére, költségeire és huzalozási idejére koncentrálni.
Kisebb helyigény az alkatrészek számára

Kisebb helyigény az alkatrészek számára

A HiC2441 univerzális leválasztóval a tartalék alkatrészek jóval kevesebb helyet foglalnak, mivel az önmagában álló modul univerzálisan tárolható, jeltípustól függetlenül.

A rugalmasság új szintje

Univerzális leválasztó

A Pepperl+Fuchs HiC2441 univerzális leválasztó használatával a jelkövetelmény-eltérések és az ebből eredő korlátozások figyelembe vételének szükségessége már a múlté. Ez lehetővé teszi a vezérlőszekrények szabványosítását, továbbá jelentősen csökkenti a tervezési, kivitelezési, paraméterezési és karbantartási időt. A távoli hozzáférés miatt a korábban napokig tartó paraméterezési módosítások percek alatt kezelhetők a DCS univerzális bemeneti kártyán keresztül. Így még a folyamatautomatizálási projektek követelményeinek ad hoc módosítása is sikeres lesz.

Az univerzális leválasztó a Pepperl+Fuchs korábban már bizonyított H-rendszerének része. A vezető vezérlőrendszer-gyártók végre élvezhetik az előre összeszerelt csatlakozókártyák előnyeit, amelyek jeltípus-független, speciális rendszercsatlakozókkal rendelkeznek.

Animáció – HiC2441 univerzális leválasztó

Ebből a videóból többet is megtudhat a HiC2441 funkcióiról és arról, hogy az univerzális leválasztó hogyan biztosítja az üzem magas rendelkezésre állását.

Kapcsolat

Kérdése van a HiC2441 univerzális leválasztóval kapcsolatban? Szeretne több információt kapni? Örömmel segítünk! Egyszerűen töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és küldjön nekünk üzenetet.