Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

A HiC2441 egy nagy teljesítményű univerzális leválasztó, amely önállóan érzékeli az I/O-követelményeket, és önműködően alkalmazkodik a szükséges jeltípushoz (digitális bemenet, digitális kimenet, analóg bemenet, analóg kimenet) – eszközöktől független működést biztosít a folyamatokban, illetve a biztonsági I/O-knál és a vezérlőszekrényekben.


Önálló többfunkciós I/O modul több hagyományos modul használata helyett

A HiC2441 önálló galvanikus leválasztóként több hagyományos I/O modul helyett használható, így jelentősen leegyszerűsíti a folyamatirányítási infrastruktúra kialakítását és konfigurálását. Az elosztószekrényekre többé nincs szükség. A paraméterezés korábban napokig tartó módosítása most már perceken belül elvégezhető. A változtatások egyszerűen, szoftverszinten, az elosztott vezérlőrendszer (DCS) univerzális bemeneti kártyáján keresztül kerülnek alkalmazásra. Így még a folyamatautomatizálási projektek követelményeinek ad hoc módosítása is sikeres lesz. Emellett a tartalék alkatrészek által elfoglalt hely észrevehetően csökken, mivel ez az önálló modul univerzálisan, jeltípustól függetlenül tárolható.

Akár meghatározott projekthatáridővel dolgozik, akár az utolsó pillanatban kell módosítani a rendszerkövetelményeket, a HiC2441 univerzális leválasztó gyors és problémamentes megoldást jelent mindenféle telepítési, üzembe helyezési és karbantartási kihívás esetén.


Safety Products Selector

Choose from various selection criteria like safety integrity level, performance level, device function, and signal type and find the SIL/PL assessed device that you are looking for.